26. Är befolkningen grundlurad?


26. Är befolkningen grundlurad? 2014-09-29.
av Lars Agerstig.
Tror du att allt alltid går rätt till i svenska riksdagsval?
Förekommer det valfusk i Sverige! Svaret är JA!
Lyssna på denna krönika, så vet du lite mer sedan.

Klicka på ljudspelarpilen och lyssna.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/25-det-svenska-valet-pest-eller-kolera/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/27-fina-titlar-och-falsk-kunskap/

21 tankar på “26. Är befolkningen grundlurad?

  1. Hej har kollat här flera ggr läser de flesta olika sociala media även utländska, mycket är fel i detta land men tror det har vänt, det kommer bli ett extraval senast 2016 enligt min mening..
    Vad anser du om Ryssland då?

    • Hej baravarat!

      Jag måste erkänna att jag har ganska låg kunskapsnivå om Ryssland och de problem som finns där.
      Jag känner mig alltid lite avogt inställd till den diktatur som kommunism alltid medför men om jag jämför med den demokratur som råder i Sverige, så undrar jag vad som är värst?

      Putins officiella tal förefaller vara långt ärligare än Reinfeldts eller Löfvens tal till befolkningen!
      Man blir ju närmast mörkrädd när man hör dessa herrars uppenbara lögner om invandringspolitikens förträfflighet samt de vinster för samhället som detta ska ge!
      Ett småskolebarn kan tillräckligt med matematik för att förstå, att detta är rena lögner!

      Vi lever idag i en värld full av lögner, där vänster och höger, kapitalism och kommunism endast är skapade epitet för att folk ska tro att de ska kunna påverka. Det är inte politiker som styr länderna, det är de personer som ”äger” politikerna som styr!
      Allt handlar i själva verket bara om pengar, gigantiskt stora PENGAR!

      Tack för din intressanta kommentar och välkommen åter med fler betraktelser.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Jag tackar dig för denna krönika och som jag delat på twitter och skickat till mina vänner.
    Jag gör mitt bästa för att informera om tokigheterna i Sverige men som de flesta gör blundar, så förstår de inte vart Sverige är på väg.

    Läs mitt blogginlägg om Sveriges ekonomi och ökade kostnader för flyktingmottagning.

    SVERIGES EKONOMI OCH ÖKADE KOSTNADER FÖR FLYKTINGMOTTAGANDE

    Islaminiseringen är ett faktum då man anställer bl.a. en radikal islamist som minister i regeringen.

    Läs nedan en del av hans dolda agenda.

    MP-ministern Mehmeth Kaplans dolda agenda

    • Hej ladycobra!

      Ja, det är helt obegripligt hur folk fortfarande kan blunda för det som borde vara uppenbart för alla som är vid sina sunda vätskor.
      Jag tror helt enkelt att det handlar om att folk är livrädda för förändringar och inte förstår att det som nu sker, kommer att skapa fler förändringar än någonsin tidigare i världshistorien.
      Framförallt kommer förändringarna att vara synnerligen negativa för de personer som idag blundar.

      Tack för att du kommenterar här på Honesty4u! Det behövs många personer med din klokhet för att stoppa vansinnet i Sverige och i världen i övrigt.
      Tack även för dina intressanta länkar.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se
      Skype-adress: lars.agge.agerstig

  3. Pingback: Klart: Det blir inget extra val,Varför?Läs här Sverige och folket. | extraval2015

  4. Hej Lars!
    Mycket bra krönika som säkert stämmer med vad många känner på sig. Varför agerar inte SD och kräver en sådan undersökning? Jag sa till min arbetskollega direkt när SD ”bara” fick 12,9% att det här kan inte stämma!
    Mvh Jimmy

    • Hej Jimmy!

      Nej, det är riktigt! Att SD bara fick 12,9 % kan inte stämma!
      Problemet är att kunna bevisa det!
      Vi har ju den berömda valhemligheten i Sverige, där ingen vet vad någon annan röstar på. Detta är möjligtvis myglets bästa vän!

      Det finns dock andra sätt att avslöja eventuellt skojeri, så jag hoppas att behörigt folk tar mina tankar om detta på fullaste allvar. I annat fall kan vi lika gärna sluta att gå och rösta.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  5. Hej Lars. Du är ett Geni. Jag trodde att SD skulle få 22% så du är inte ute med Monarken. Hls kurt

  6. Än en gång Lars – tack för dina uppmuntrande ord. Ja, jag ska fundera på att sätta samma något, men just nu har jag det lite ”besvärligt” med hälsan och håller på att bygga upp den mentala styrkan för att klara av en ganska komplicerad ortopedisk operation i ryggraden. Så jag har lite svårt att koncentrera mig just nu, med mer än vad som för tillfället ramlar på mig i mina tankar.

    Men jag kan höra av mig senare. Konvalescensen kommer förmodligen bli ca två månader, så fram mot nyår kan jag försöka vara gång igen någorlunda.

    Mvh
    Bo H.

    • Hej Bo!

      För vad det nu kan vara värt, så vill jag ändå rekommendera dig att snarast inhandla en flaska MMS och en flaska DMSO!
      Förvisso har du inte berättat vad du har för fel i ryggen men är det ett diskbråck, så kanske det räcker med ovanstående rekommendation och eventuellt kanske du även slipper operationen!
      För bra för att vara sant? Ja, det sa jag också en gång i tiden, men inte nu längre.
      Även om du gör operationen, så lär läkningen gå fortare med MMS! DMSO är ett utomordentligt hjälpmedel vid värk.

      Om du inte vet vad MMS och DMSO är för något, så kan du lyssna på min intervju med uppfinnaren Jim Humble i länken här nedan.
      https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/9-interview-with-jim-humble-about-mms/

      Personligen anser jag att MMS är det mest effektiva jag testat i hela mitt liv och jag har hittills aldrig behandlat någon typ av sjukdom där MMS har fallerat! Värt att pröva således!
      Själv har jag bara en flaska MMS, en flaska DMSO och ett plåsterpaket i mitt medicinskåp och tar aldrig någonsin ett piller längre, trots att jag tidigare i livet varit närmast uppfödd på mediciner.

      Har du några frågor om MMS är du välkommen att adda mig på Skype och fråga! Efter fem års studier och användning av MMS, bör jag kunna svara på ALLA frågor du har om MMS!
      Eventuellt kan jag svara på lite annat också.

      Ha det bäst!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se
      Skype-adress: lars.agge.agerstig

  7. Jag glömde påpeka Lars, att hos en del i min bekantskapskrets (alltså bland ”svenska” svenskar) så betraktas det jag precis redogjort för – också som ”konspirationsteorier”! Jag är den som inte vet vad jag talar om!! Men de vet!
    De är helt enkelt oförmögna att ens ta till sig det minsta intryck av all fakta jag presenterar! Men hur dum får man vara? Tydligen hur dum, likgiltig och oansvarig som helst! Det är enklast så – för dem – alltså.
    Mvh
    Bo H

    • Hej igen Bo!

      Ja du, detta är ett problem som både du och jag delar med alla som ”orkat” sätta sig in i fakta.
      Skälet till folks, i vårt tycke, ganska udda reaktioner, är eventuellt att de själva är rädda för att den fakta vi presenterar, just är fakta och sanning!
      Dessa personer känner sig bara trygga sålänge de kan leva i sin rosaskimrande drömvärld, som mestadels baseras på att kunna få ynnesten att se det senaste avsnittet av Big Brother eller någon dylik såpopera.
      Fakta och sanning gör dem vilsna, då det i allmänhet innebär att de måste börja ta ansvar för sig själva!

      Denna förklaring är säkerligen också orsaken till att både kommunism och nazism så lätt finner många anhängare, trots deras vansinniga ideologier. De behöver bägge någon som leder dem och tar ansvar för deras obefintliga tänkande. Därför är de också bägge motståndare till demokrati då demokrati förutsätter att vi kan ta ansvar för våra egna tankar och beslut.
      Detta är som sagt min förklaring och kan självklart vara fel, även om jag själv hittills under 62 år inte sett något som tyder på det.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  8. Tack Lars för ditt kloka resonemang. Det är helt klart att du och jag delar åsikter på så många områden och för mig är det givande att jag för en gångs skull kunna få någon att ”vinkla” det hela lite från olika håll, att klä det i andra ord än vad jag själv gör och ibland får höra. Det uppskattas verkligen!
    De uppgifter du nämnde om Estonia kände jag ju redan till och delar också dina åsikter om att det är frågan om rena lögner och mörkläggning. Jag ska med stor behållning läsa och lyssna till den länk du bifogade, och jag brukar spara allt sådant i en mapp som heter ”Estonia”.

    Men samma lögner får vi svenskar oss serverade när det gäller migrations- och invandringspolitiken.
    Jag blev ganska upprörd i morse när jag fick på P1 höra en ung flicka, en företrädare för mp-ungdom som sa att de skulle se till att hålla ”Sverige öppet”! (Min omedelbara tanke var – om de ändå bara kunde hålla sig till miljöpolitiken och inte ge sig in ”tyckarpolitik” med politiskt korrekta åsikter som bara styrs av känslor, utan förnuft och koppling till verkligheten, bara för att de själva ska få kunna känna sig ”goda”?)
    Ja, men Sverige har ju alltid varit öppet! Detta räcker tydligen inte? Så vad talar denna mp-u om egentligen?
    Vi behöver bara titta på hur det blivit i landet under de senaste 25 åren, så ser vi hur ”öppet” Sverige varit och fortfarande är och kommer att bli i framtiden, detta enligt den nya s/mp-politiken. Men inga bevis på denna ”berikning” ser vi ju. Tvärt om. Vad vi ser och får uppleva är uppenbara och rena lögner.
    Jag vet inte om jag berättat för dig att jag lever sedan snart 30 år tillbaka i ett utomeuropeiskt äktenskap med fler invandrade släktingar och vänner i Sverige än vad jag har svenska. Av dem får man verkligen höra om ”medaljens” baksida när det gäller den förda flykting- och invandringspolitiken och hur man systematiskt lurar och ljuger sig in i Sverige, ”för här är vi ju så otroligt godtrogna”, jämfört med andra länder i Väst!
    Jag följer med stort intresse också Merit Wagers blogg där hon i snart tio år lagt ut vad tjänstemän och utredare på ett av Sveriges mest kostsamma myndighet anser om det jobb de är satta att ansvara för – att utreda vem som får stanna och vilka som ska få avslag.
    Det är upprörande vad de berättar, dessas ”miggor” och hur de mer eller mindre ständigt tvingas att bryta mot den asyllagstiftning som de ju skulle följa – och detta sker med verksledningens goda minne!
    Man har ju infört LEAN-systemet – rena löpande bandet – vilket är hämtat från bilindustrin Toyota i Japan(!!). Detta bara för att snabba på utredningarna och förment göra dem billigare – på kort sikt.

    Följande uttalande kommer från Migrationsverkets GD, Dan Eliasson:
    ”- Ju fler PUT, desto nöjdare kunder(!!) … desto mindre pengar behövs för asylprövningen och bättre/lättare redovisning!”
    ”- Ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter!” (Denna slogan möter tjänstemän och utredare varje morgon som de slår på sina datorer!)
    ”- Vi ska helst bevilja PUT eftersom det går snabbare”!
    Och GD:n har lovat: – att han aldrig kommer bli upprörd om han ser ett PUT-beslut (Permanent uppehållstillstånd) som är fattat på felaktiga grunder. Däremot blir han upprörd när han ser kantiga formuleringar i ett avslagsbeslut på en ansökan och inser då att personalen inte vänt på varje sten för att den sökande (kunden) skall få asyl eller annat tillstånd att få stanna i Sverige!
    Det är denna inställning som styr asylprövningen i Sverige.
    Man tar sig för pannan! De asylsökande som kommer hit och söker en oerhört kostsam förmån av svenskarna ska ses som ”kunder”? Är det bara för att kunna följa policyn, ”Kunde har alltid rätt”? Inte undra på att omvärlden skrattar åt oss och undrar vad det är vi håller på med? Mer än 95 % av dem gör allt för att lura oss bara för att få tillgång till våra skattefinansierade trygghetssystem.
    Som Assar Lindbäck sa:
    ”- Ett rikt land som Sverige med drygt nio miljoner invånare i en värld med flera miljarder fattiga kan omöjligt ha fri invandring! Den måste vara restriktiv om man ska kunna skydda löner och välfärdssystem. Det är fullständigt ofrånkomligt!”
    ”- Välfärdsstaten är ett nationellt projekt. De förmåner, i form av välfärds- och trygghetssystem en nation lyckats skaffa åt sina medborgare, genom att i decennier haft en framgångsrik ekonomisk och social utveckling, kan man inte erbjuda resten av världen utan att allt det som svenskarna gemensamt byggt upp genom hårt arbete betungande skatter och uppoffringar, kommer att falla samman.”

    Ha det gott Lars i höstfärgerna! Vi hörs igen!
    Mvh
    Bo H

    P. S.
    Som du ser är jag en riktigt ”ordbajsare”. Jag har så mycket som snurrar i huvudet och som bara dyker upp. Med det inte menat att jag skulle vara yr i huvudet, inte än i alla fall! Men det som händer och sker i det här landet kan få en att både bli yr och inte minst kräkfärdig.
    D. S.

    • Hej Bo!

      Nej Bo, du är raka motsatsen till en ”ordbajsare”!
      En ordbajsare har inga välgrundade argument, de babblar mestadels. Tvärtemot en sådan, lägger du i mening efter mening fram glasklara argument för dina tankar och gör det dessutom på ett imponerande klartänkt sätt!

      Jag ser bara ett problem med ditt ”ordbajseri” och det är att alldeles för få kan ta del av och läsa dina tankar!
      Jag hoppas därmed att du snarast inkommer med en krönika här på Honesty4u inom valfritt ämne, så att ALLA läsare här kan få ta del av ”Bosses tankar”.
      Du är skicklig på att skriva och den egenskapen ska du inte gömma undan.
      Du skickar din krönika till honesty4u@hotmail.se . Jag är ganska bergis på att jag kommer att publicera den, med tanke på den kvalité jag hittills sett.
      Låt oss ta del av dina viktiga tankar!
      Pröva dina vingar! Jag väntar med spänning på ditt alster!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  9. Jag är alltså en av dem som bor ”mitt i smeten”, i Sverige och har sedan många år också en allt starkare ”magkänsla” av att allt inte går rätt till i landet och att det svenska folket är utsatt för ständiga bedrägerier både av politiker, massmedia och det politiskt korrekta etablissemanget.
    Är det inte massinvandringen det gäller, där det påstås att de skulle vara så ”berikande” för Sverige så är det, t ex det nu åter aktuella 20-års minnet av sänkningen av Estonia.
    Ja, jag skriver ”sänkningen” för har man som jag under flera år försökt tillgodogöra mig alla uppgifter, all litteratur, de flesta böcker och andra utredningar, genomförda av mycket initierade och kunniga personer i ämnet, där man verkligen försökt gå till botten med vad som med allra största säkerhet hände. Där jag dessutom plöjt igenom de 703 sidorna i Katastrofutredningen, där man smular sönder den officiella Estoniautredningen och vad det ”Etisk rådet” rekommenderat, om hur fartyget kunde sjunka så snabbt.
    Ja, då blir man ganska så frustrerad när man träffar människor i bekantskapskretsen som anklagar en för att vara anfäktad av ”konspirationsteorier” bara för att man radar upp fakta som underblåser uppfattningen att det INTE gått till så som de andra säger.Själva är de uppenbart mycket okunniga, har inte ens försökt sätta sig in i eller ifrågasätta någonting av allt de fått sig matade med och har därför heller inte annat att komma med än tyckande och tro – precis som de som påstår att invandringen skulle vara så berikande! De är uppenbarligen väldigt okunniga.
    Ja, man blir så trött och vet tillslut inte hur man ska kunna få vanligt folk att begripa att det är de som utsatts för en rad av väl iscensatta lögner, mörkningar, vinklingar, halvsanningar och tillrättaläggande. Inte jag, för jag har inte tillåtit det hända.
    Det verkar som att den vanlige svensken är så upptagen med sitt dagliga liv, att den varken har tid eller ork för att ifrågasätta den desinformation som vräks över dem dagligen. Här gäller tydligen att ”ge folket börd och skådespel” för att få dem tysta och upptagna med annat som är totalt oväsentligt för att lögnerna och bedrägerierna ska kunna genomföras. Jag kan bara vara tacksam över att jag har har en någorlunda naturlig gåva av att inte ta allt för givet med en gång utan ta reda på hur det kanske kan ligga till – förhåller det sig verkligen på detta sätt?

    Tack för en intressant artikel om hur folket blir grundlurat
    Bo H

    • Hej Bo!

      Ja, du har så rätt!
      De allra flesta människor har uppenbarligen så svag självtillit, att de inte klarar av att ta in information som på minsta sätt skakar om det fundament av verklighetsuppfattning som de byggt sitt liv runt. Det blir helt enkelt för obehagligt och de tappar då ”fotfästet” i tillvaron. Det är sannolikt också skälet till varför religioner fortfarande har sådan betydelse för många människor år 2014. Det bygger ju i varje fall inte på kunskap, logik och sunt förnuft!

      När det gäller Estoniakatastrofen så har jag gjort en specialrapport om denna, där jag precis som du granskat detta sedan dag ett och försökt och vända och vrida på varenda sten, för att se vad som är sanning och vad som är lögn!
      Den officiella versionen är tveklöst en lögn, enligt de fakta jag fått fram.
      Du kan läsa och höra min specialrapport om Estonia här, https://honesty4u.wordpress.com/2012/10/26/was-estonia-just-a-tragic-accident/ .

      I denna skojerihändelse händer något mycket märkligt med människors förnuft och verklighetsuppfattning!
      Om jag bjuder hem dig på fika varje vecka och jag upptäcker att varje gång du varit hemma hos mig, så försvinner värdesaker ur mitt hem, kommer jag då ändå att tro att du inte är en tjuv bara för att du säger att du är ärliga Bosse? Knappast, eller hur?
      När det gäller Estoniahändelsen, är det dock exakt så som människors förnuft och verklighetsuppfattning fungerar.
      Här tror man istället på skojaren!

      Det är ju sedan länge både bevisat och erkänt att Estonia bland annat användes för att frakta hemlig militär utrustning från Estland till Sverige för att sedan föras vidare till ett CIA-plan på Bromma. Detta är ju ingen hemlighet längre men man försökte till sista andetaget tysta ner detta hos svenska myndigheter. Alltså en lögn!

      Det är bevisat att den blå boj som utmärkte var Estonia låg och där anhöriga hade sin begravningsceremoni, var väldigt långt ifrån den plats där Estonia verkligen låg. Alltså en lögn!

      Det kryllar av liknande redan bevisade lögner i den officiella haveriutredningen men folk tror ändå att deras version är sann.
      Aningslösheten hos folk skrämmer mig mer än något annat, för det innebär att man kan få folk att tro på exakt vilka lögner som helst!
      Paketeras lögnen i TV-inslag och tidningsrubriker, så blir lögnen med ens sann i folks ögon.
      De bjuder alltså gärna in tjuven på fika igen.
      Det känns tryggare att tro på en tillrättalagd rosaskimrande värld, än den obehagliga verkligheten med svek och skojeri.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

      • Om än det inte riktigt fullt ut är så dramatiskt som du tror så är det nog inte långt ifrån sanningen, om det var för att någon tjänar på invandringen så är det väl typ svinet karlsson… i övrigt kan ingen tjäna då det är en förlust för de länder som tar emot speciellt Sverige då vi ger dom ofantligt med pengar, varför, våra politiker tycker sig ha rätten att blåsa våra surt betalande skattebetalare, lättare med någon annans pengar..?

        Putin har för mig blivit synonymen med en stor ledare som tar folkets intresse som största övervägande, till skillnad från våra som ja jag vet inte vad..
        För min del är det bara roligt med fler inte pk medier som skriver nyanserat ang Ukrainas inbördeskrig, inte invasion. Jag hoppas verkligen Eu’s ledare kommer till den sanna insikten att det är usa som är boven och vi kan inte vara deras svans dom bör rätta sig efter oss då det i grund och botten är vi som gjort usa, vilket dom dumma aroganta amerikanarna inte förstår, dom lever i sanningen att dom är ett land som har gammal kultur och tradition är urådrigt vet inget om nåt annat än sitt eget land(knappt..)

        men alla som skriver som du är en vinst för vårat land då vi förhoppningsvis slipper 7klövern snart, jag tror det blir ett extraval innan 2016 är slut vad tror du?

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.