631. ÄR FAKTA OCH OBJEKTIVITET OVIKTIGT FÖR EN MINISTER?


631. ÄR FAKTA OCH OBJEKTIVITET OVIKTIGT FÖR EN MINISTER?
av Kenny, 2018-06-16.

Ifall man skall minska riskerna för terrorbrott enligt all den information som finns, borde man inte då satsa på kameraövervakning i huvudsak inne i moskén och inte utanför, alltså tvärt emot vad Morgan Johansson anser?

Den 13/6 så gick Morgan Johansson Sveriges justitie- och inrikesminister ut med bland annat via SVT text, att han har gett Svensk Polis direktiv om att Sveriges moskéer måste skyddas med kameraövervakning, beroende på de rasistiska partier som finns som hetsar mot invandrare och alla de attentat de har utsatts för, det vill säga över 30 stycken under ett år.
Varför har du aldrig läst eller hört om alla dessa påstådda attentat tidigare? De attentat som vi däremot har läst om det är de två attentat som har skett på Drottninggatan och vilka som stod bakom och vilken religiös övertygelse gärningsmännen hade.

Det är tydligen ingenting som Morgan Johansson ger direktiv om till Polisen, om hur det skall förhindras liknande dåd i framtiden via kameraövervakning och vilka organisationer som i Sverige sprider rasistiskt hat mot de som är födda i Sverige och som vill leva som man gör i Västeuropa. Det har fastslagits att vissa av de som har åkt för att kriga för IS har rekryterats i anslutning till framförallt vissa svenska moskéer och ifrån radikaliserade förorter.

Hur många kyrkor har brunnit under samma tid och som inte är aktuella för kameraövervakning?
På vilka platser där flera våldtäkter har skett, har Morgan Johansson ansett att kameraövervakning skulle sättas upp eller att han har gett Polisen direktiv att se till att det görs?

Hur många affärsinnehavare har fått nej till att kameraövervakning får sättas i deras affärscentrum efter att de har utsatts för ett stort antal stölder och butiksrån?

Hur många röster hoppas Morgan att denna order ifrån Socialdemokraternas minister skall kunna generera ifrån alla Muslimer i Sverige bland annat ifrån Malmös innevånare där var 4:e är muslim?

Så enligt Morgan Johansson så är det trots SÄPO:s information om att det är de cirka 2 000–3 000 Islamister som finns i Sverige som är det största hotet mot våra medborgare och våra samhällsfunktioner, så är det istället några 200–300 nationalsocialister som enligt Morgan är det största hotet?

Vill Morgan påskina att det finns lika många potentiella samhällsfarliga hot ifrån båda åsiktslägren eller mest ifrån nationalsocialister eller vad vill han? Hans val att som minister ge Polisen direktiv om kameraövervakning endast vid moskéer kan inte tolkas annorlunda enligt min syn att se på saken, än att han fortsätter den genomsyrande agendan ifrån regeringen. Agendan är att underprioritera alla utom de med annat ursprungsland eller med en annan trosinriktning än de som är infödda och som har två inrikesfödda föräldrar eller de som bekänner sig till vår traditionellt kristna tro.

När Morgan Johansson offentligt går ut med om de främlingsfientliga rasistiska partier som finns i Sverige och som bedriver hat mot invandrare, så har det tydligen gått honom spårlöst förbi att allt fler som är kritiska till massinvandringen ifrån MENA-länderna och dess ödesdigra konsekvenser för framförallt barn, unga flickor och kvinnor, är att kritiken numer oftare kommer från invandrare själva.
Enligt Morgan Johanssons retorik, så bedriver främlingsfientliga invandrare ett hat mot andra invandrare. Det har i och för sig ett uns sanning i sig när det gäller angrepp mot judar i Malmö.
Likaså att andra invandrargrupper som är bittra fiender i sina hemländer, tar med sig sina konflikter till Sverige men det har aldrig varit det som Morgan Johansson haft i åtanke i sina utspel talandes om ”högerextrema”.

Minns att Morgan Johansson under en debatt som sändes av SVT forum år 2017, talade om hur viktigt det är att förhindra att Sverigedemokraterna flyttar fram sina positioner.

Det är alltså en minister på en Sveriges absolut viktigaste och högsta positioner som bedrev partipolitik i egenskap som Justitieminister. Varken under debatten eller efteråt så var det någon debattdeltagare eller journalist som tog upp detta och var kritiskt och ställde honom mot väggen med kritiska frågor och ifrågasättanden.
Sverigedemokraterna och deras då cirka 600 000 väljare skulle förhindras att delta i de demokratiska processerna.

Så som av en ”slump” dagen därpå den 14/6, så levererar media och SVT texter om att en finländare är misstänkt för terrorbrott.
Har ”Pekka” förberett ett dåd eller har ”Mohammed” gjort det?
Gör din egna bedömning om hur media framställer händelser när fakta sedan kommer fram efter hand? Inse att de gång på gång använder bland andra SVT för att vinkla, förvanska och skapa föreställningar och åsikter på falska grunder.

Minns när media basunerade ut att 7–8 ”svenskar” hade våldtagit en stackars kvinna på en Finlandsbåt. Samtliga av dessa förövare kom ifrån Mellanöstern.

Minns när Stefan Löfvén kraftigt fördömde en moskébrand i Eskilstuna som ett attentat mot muslimer, alltså en brand som sedan efter Polisens utredning slog fast att det inte låg något brott bakom moskébranden.
En normal människa inväntar vad en polisutredning kommer fram till, innan man som statsminister framför förutfattade slutsatser. Det medans Löfvén i princip var helt tyst om de två svenskar som mördades på IKEA, för att de enligt gärningsmannen själv (en afrikansk man som skulle utvisas) ”hade ett typiskt svenskt utseende”.

Rubriken är nu att en finländare har blivit gripen för terrorbrott vilken tas in i hjärnan.

UTRIKES PUBLICERAD 13 JUNI

Finländare misstänkt för terrorbrott.

En 29-årig finländsk medborgare har gripits på
Londonflygplatsen Heathrow.
Han greps i söndags och är misstänkt för förberedelse till
terroristbrott enligt tidningen Helsingin Sanomat.

Mannen greps när han skulle kliva på ett anslutande flygplan
på Heathrow. Gripandet har inget att göra med något
som inträffat på flygplatsen, enligt Metropolitan Police. Han
kommer nu att vara frihetsberövad fram till söndag.

Det finländska utrikesministeriet bekräftar för Yle att en
finländsk medborgare har gripits men kommenterar
inte händelsen ytterligare.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/630-ungern-infor-stoppa-soros-lag/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/632-stenkastning-pa-utryckningsfordon/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.