699. (S) – FRÅN ARBETARPARTI TILL MUSLIMSKT BIDRAGSPARTI


699. (S) – FRÅN ARBETARPARTI TILL MUSLIMSKT BIDRAGSPARTI
av Jan Ivarson, 2019-04-20.

Socialdemokraterna var från början svenska arbetares parti.
S gjorde det möjligt för torpares barn att få utbildning. Sexårig folkskola och en termins frivillig fortsättningsskola byggdes ut. Yrkesskolor gav utbildning i olika yrken och realskola blev första steg för de som ville studera vidare.
Därför är det tragiskt att se hur socialdemokratiska partiet har förändrats.
S har på senare tid i hög grad bara kunnat attrahera bidragstagare som de importerat.

Då antal fattiga svenskar minskade under sista halvan av 1900-talet, fick partiet behov av påfyllning. De fann möjligheter i att öppna gränserna för lågutbildade invandrare, gärna från konfliktzoner, så att de som kom kunde kallas flyktingar och vädja till svenskars hjärtan. Färre än tio procent av de som kommit har haft flyktingstatus. Det har inte varit värre i länder folk lämnat, än att andra i deras familjer i flera fall kunnat vara kvar. Några har flytt militärtjänst. En stor andel är välfärdsflyktingar. Män upp till 30-årsåldern har kallats barn av våra makthavare. Det visar den svenska elitens intellektuella förfall och oblyga lögner. Så kan man göra i politiken men i bankvärlden hade det kallats svindleri.

I dagarna säger moderata företrädare att invandrare måste anpassa sig till svenska förhållanden. Beklagligt att den insikten kommit först nu. Tidigare kallades sådana åsikter för främlingsfientliga. Kanske kommer den åsikten även till S, måhända i annan förpackning.

Nysvenskar erbjuds förtur till bostad och subventionerade jobb i utbyte mot röster för att ersätta LO-kollektivets svenskar. Mer än hälften av dem har lämnat S. Partiet har därför knutit staka band med muslimska organisationer i hopp om politiskt stöd. Det kan de i viss mån påräkna tills nysvenskarna besatt viktiga poster och bildat eget parti. Deras mål är att Sverige skall bli ett muslimskt land. Fundera på vad det kommer innebära för dig och dina barn.

Migrationspolitiken visar att socialdemokratiska partiets väl, sätts före svenskarnas. Försämrat välstånd och social oro väger lätt mot röster, så att makthavarna kan sitta kvar på välavlönade poster.
En representant i EU får 45 000 kr skattefritt per månad för kontor utan att, vad jag erfarit, behöva redovisa varken kontor eller kostnader. Om en företagare försöker sig på något liknande blir denne åtalad.

Invandringens miljardkostnader växer varje år och drabbar svenskar på många sätt, med nerhållna löner, bostadsbrist, försämrad vård, eftersatt infrastruktur och ökande antal fattigpensionärer. Skolklasser med stor andel invandrade barn, som dåligt kan följa undervisning på svenska, har bidragit till skolans förfall.

I svensk politik diskuteras inte varför vissa länder har låg levnadsstandard och alvarliga konflikter. Ingen ifrågasätter om det kan bero på att befolkningens religion och värdegrund påverkar utvecklingen. De flesta inser däremot t. ex. samband mellan dålig kost och dålig hälsa.
För invandrare får svagheter inte ifrågasättas. Istället uppmuntras invandrare leva i Sverige som de gjort i hemlandet. Här har de ju försörjningsstöd, tolkar, hemspråksundervisning och vård för 50 kronor för att kompensera välfärdshämmande tillkortakommanden. Vi kan avläsa resultaten i låga studieresultat, hög arbetslöshet, sociala problem och undanträngning av svenskar från områden där diasporan slagit sig ner.

Ett fåtal akademiker vågar kritisera migrationspolitiken.
Dr. Tino Sanandaji är en man i arbetande ålder som vågat lägga fram kritik understödd med siffror. Han har bl. a, visat att alla invandrare som grupp går back. De belastar samhället med över 70 000 kr per år, de lönsamma inräknade. Det blir per miljon invandrare 70 miljarder per år.
Invandrarna är fler än en miljon och ökar ständigt i antal och som andel av befolkningen.
Svenskar med förnuft inser att det påverkar deras välfärd utöver alla sociala problem som följer. Fortsätter vi rösta som vi gjort, får vi nöja oss med bostadsbrist, sämre vård, höjda skatter och avgifter.
Brottsligheten tilltar och kvinnor måste ha beskydd då de vistas ute på många orter. Vi blir ett u-land i Norden. Vi ser briserna i vår infrastruktur som vägar, järnvägar, Trollhätte Kanal, avloppsnät och reningsverk, i elnät och elproduktion och i brottsutvecklingen.

Den S-ledda regeringen talar om en förestående klimatkatastrof inom tio år och hyllar en okunnig flicka som klimatexpert. Risken är betydligt större att landet får uppleva en ekonomisk kollaps tidigare än inom tio år.

Bara ett fåtal pensionerade akademiker vågar kritisera migrationspolitiken, som professorer emeritus. De är sådana som tjänstgjort som professorer men gått i pension. De kan inte straffas med indragna anslag eller förpassas till meningslösa uppgifter och frysas ute av kollegor.

Jan Tullberg är docent i ekonomi. Han har skrivit mycket om migrationspolitiken. Han menar att (S) gått från svenskt arbetarparti till att bli ett muslimskt bidragsparti. Tullberg har bl. a. skrivit boken ”Låsningen – en analys av svensk migrationspolitik”. Läs gärna den och hans övriga böcker. Låna dem på biblioteket om de inte blockerat hans litteratur av ideologiska skäl.

På nätet beskriver Tullberg kort socialdemokratisk röstimport under

http://www.friatider.se/fr-n-svenskt-arbetarparti-till-muslimskt-bidragsparti

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Exempel på migrationspolitikens konsekvenser. Våldtäkter 1975 – 2018.

Källa: Affes Statistik-Blogg / Brå.

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 698. DÅLIGA NYHETER BEGRÄNSAS

Nästa krönika: 700. TROR REGERINGEN PÅ KLIMATSCENARIOT?

6 tankar på “699. (S) – FRÅN ARBETARPARTI TILL MUSLIMSKT BIDRAGSPARTI

  1. Bra skrivet. Undertecknad förutsåg det kommande haveriet redan för ett 20 tal år sedan. Försökte informera omgivningen så mycket jag kunde. Resultatet blev att folk ansåg att jag hatade invandrare. Trots att jag försökte förklara att jag på intet vis kritiserade invandrarna utan kritiserade politiken hade de flesta redan dömt mig. I dag kan en del hålla med mig men är övertygad om att de röstar som de alltid gjort. En och annan var redan då av annan uppfattning som min vän italienaren som kom hit på 60 talet för att arbeta. Han säger ” Fy fan vad de förstört landet som var så bra när jag kom hit ”.Någon förändring är inte att hoppas på så länge de flesta får sin lön och de läser enbart MSM media och följer sporten och ser på såporna på TV.

  2. Skrev ett inlägg för första gången men fick veta att jag gjort det innan??
    Hur kan det hända?

  3. Mycket bra analys av läget i Sverige.
    Det finns många kunniga med hög utbildning, professorer som aldrig får komma till tals, både de som fortfarande är aktiva i tjänst och de som gått i pension som skulle kunna uttala sig i media. Men att motsätta sig ”Gretas” fundamentalism verkar vara förbjudet.
    SVT ska vara opolitisk men är tyvärr väldigt vänsterinriktad så saklighet kommer aldrig fram.
    Min högsta önskan är att vuxna utbildade människor kunde få framträda i tv och se till så att de som endast blir matade med fantasier bl a från en 16-åring få höra en annan vinkling.
    Ser det inte annat som propaganda det som sänds, skattefinansierat dessutom.

    • Ja du Agneta, det är verkligen synd om denna lilla Greta som blir helt utnyttjad i detta PR-jippo.
      När hon en dag växer upp och börjar förstå vad hon blivit utsatt för, så blir det inte roligt!
      Barn ska få vara barn och föräldrarnas uppgift är att se till att det blir så och inte att utnyttja sina barn för egen ekonomisk vinning!
      Föräldrarnas uppgift är även att lära sina barn att INTE skolka!
      Låt lilla Greta gå i skolan istället, så kanske hon lär sig en del om klimatet också!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.