458. SVERIGE ÄR FANTASTISKT…ELLER?


458. SVERIGE ÄR FANTASTISKT…ELLER?
av Anders Ek, 2016-06-06.

Är inte Sverige fantastiskt? Vi har alla läst miljoner inlägg om invandringen och bluffen om flyktingkrisen, som egentligen är en ren bosättning och folkmord på hela Skandinavien.
Man vräker in muslimer i landet och inget händer. Det har gått närmare 2 år sedan valet men allt pumpar på som vanligt därhemma. Hur patetiskt är det att läsa om detta? Vill ni ha förändring, så gör något!

Era fjolliga, pedagogiska, patetiska debatter är ju rent larv! Det leder ingenstans, ni står i samma pöl och trampar ännu. Hur illa är det ställt och när tar ni tag i saken på riktigt? Ska ni traggla länge till eller ska ni göra något åt det fysiskt snart?
Nej inte fanken är ni några vikingar, det är en sak som står helt klart! Ni måste hata ert land något så fruktansvärt illa, men det är klart ni får ju lön och pension så det skiter väl samma hur det går med landet och folket.

Vi här på Filippinerna, alltså 3:e världen kallat i era ögon, har gjort precis tvärtom, vi SLÅSS för vår FRIHET!
Vi har just i dessa dagar genomgått ett mycket omskrivet val med valfusk och mediamanipulation, för att få folk att tro att ”rätt” vise president vann. Så blev nu inte fallet!
Hela landets folk vet att det var fusk, samt att den nya presidenten i landet är PATRIOT ända ut i fingertopparna och vad fan är problemet med det, undrar jag lite?
Han tänker på folket här, landets säkerhet, bekämpar brott och kriminalitet med järnhand, vill låsa in våldtäktsmän för all framtid och bäst av allt, få bort droger från våra gator, så vad i hela friden är fel?

Mainstream media skriver så förbannat illa om vår nya president.
Det får mig att kräkas! Ni har inte ANING ens om vem han är eller vad han vill med landet. Hur vore det om vissa medier kunde hålla käften och tala om sanningen, istället för att snacka skit om en ledare som är 10 gånger bättre än vad Sverige och världen har skådat på länge!

Han, president Duterte, bryr sig om FATTIGA, han hatar DROGER, han vill att kvinnor ska kunna röra sig fritt utan att bli antastade, han avskyr fusk och lurendrejeri, han hatar kriminella och vill ha lag och ordning.
Allt detta till skillnad från er hemma i Sverige, som bara lallar och ser på när Löfven och regeringen fullkomligt massakrerar ert land med muslimskt pack som inte ens hör hemma i landet eller i Europa.
Fattar ni hur tafatta ni måste vara? Ni ger bort vårt forna land och sitter bara och tittar på!

Jag undrar vilka som är dumma egentligen, för inte är det folket i 3:e världen som är det? Vi valde förändring och vi valde landet och folket före allt annat, så vilka är korkskallarna undrar jag?
Fundera på den lollipopen en stund och sug i er eran tafatthet och labila inställning till ert eget land. Dra åt helvete Löfven och ditt pack! Du är en förrädare, så är det bara!

Det finns inget försvar för Löfvens handlingar angående hur illa han sköter landet just nu. Må du Löfven brinna i helvetet en dag, för jag gillar dig inte överhuvudtaget. Min krokodil är mer pålitlig än vad du Löfven någonsin kommer att bli!

Anders Ek

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/457-stor-andel-ekonomiska-flyktingar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/459-ditt-meddelande-kunde-tyvarr-inte-sandas/

7 tankar på “458. SVERIGE ÄR FANTASTISKT…ELLER?

 1. Hej Lars!

  Tack för ditt vänliga svar! Det kändes gott att få höra att det jag skrivit (även om jag nu efteråt såg att jag missat lite i redigeringen), togs emot positivt. Det är något som många av oss ”svenska” svenskar inte är så bortskämda med

  Jag vill också passa på att berätta för dig om den ynnesten jag fick vara med om – – – nämligen för en gång skull ett RIKTIGT nationaldagsfirande nu den 6 juni. Ett firande utan en massa hyllande av mångkulturen, mångetniciteten och andra avlägsna länders seder och traditioner.

  Firandet utspelade sig långt ute i skogen (av säkerhetsskäl) på en stor gård med vida skogar och fält runtikring, med både kor och får betande runt gården. Gården låg högt uppe på ett berg med en underbar utsikt över landskap och skogar nedanför och detta med en strålande sol och knallblå himmel. För att ta sig dit fick man köra på en smal lite trång grusväg som inte verkade vara så värst känd av allmänheten och som slutade just framme vid gården. För att smycka platsen var också alla husknutar på gården dekorerade med svenska flaggor och vi var runt hundratalet svenskar och även några (välintegrerade/assimilerade) invandrare som delade denna för oss svenskar glädjens dag.

  Det bjöds på helstekt gris från stora öppna kolgrillar med flera goda sallader och inte minst glädjande – – – det förekom överhuvudtaget ingen alkohol! Allt skedde lugnt, värdigt och nyktert och jag mådde förträffligt av att bara för en enda dag på året få känna att det fanns människor som verkligen värdesatte allt det vi svenskar genom historien skapat för vårt folk och land. Inte minst talades det om att Sverige hållit sig utanför krig i över 200 år.

  Därför kunde jag inte låta bli att tänka på hur man idag behandlar många av oss svenskar som är födda på 40- och 50-talet, och som man (”tvingade”) eller rättare sagt, gavs möjligheten att få lära oss försvara vårt land med vapen i hand. Ja, till och med om det skulle behövas, med våra liv som insats.

  När vi idag vill försvara vårt land och även med sina liv mot den ockupation av människor från avlägsna länder, och allt det som vi håller så kärt och som våra förfäder och föräldrar skapat genom kännbara uppoffringar, så blir vi både fysiskt och psykiskt misshandlade av ansvariga politiker, massmedia och inte minst av extremvänstern. Men nu också av islamistiska grupper som gjort att mer än 56 bostadsområden i landet blivit ”no-go-zoner” dit varken svenskar, poliser eller Räddningstjänst vågar ta sig in och absolut inte unga svenska kvinnor, för då blir de genast sextrakasserade och gruppvåldtagna.

  Det är en skandal hur den politiska eliten i Sverige bär sig åt när de helt ogrundat tar sig rätten att kallas oss svenskar för en massa förnedrande epitet (några av dem nämnde jag i mitt förra inlägg). Det är så jag kan gråta av sorg i mitt hjärta och idag. Något jag hatar, men inte mitt land, för det är lika vackert och skönt med sin fina natur och fyra årstider. Utan det jag hatar är alla dessa landsförrädare, med början av Olof Palme som på 70-talet införde den ”Internationella solidariteten” som skulle omfatta all världens länder i tredje världen och inte minst mot kommunistiska stater, som Nord och Sydvietnam, Kuba och vissa länder i Sydamerika, och som sedan ledde till det vansinniga beslutat att göra Sverige till ett mångkulturellt land.

  Ingen stans i världen har mångkultur varit en lyckad lösning för ett land eller stat och ändå tror våra Besserwissrar till ansvariga politiker att det skulle lyckas i lilla Sverige? Man tar sig för pannan! Det är så korkat att klockorna stannar!

  Dessa förrädare, som lurat sig in i maktens korridorer genom falska tal och påstådda positiva och förmånliga politiska program för landet och dess befolkning. De gör nu allt för att förtycka det egna folket, nu när vi har börjat inse vilket bedrägeri vi blivit utsatta för. Då är vi inte mycket värda längre, så lite att man inte ens vill nämna oss under en dag som är vår nationaldag. Utan istället hyllar de nyanlända och deras kultur, seder och bruk på bekostnad av den svenska.

  Jag kan också berätta att många av de närvarande vi denna nationaldagsfest sade sig vilja lämna landet så snart de skaffat sig möjligheterna att göra det. Tyvärr är en del nu så gamla att man inte har råd att kunna emigrera till ett annat mera demokratiskt land, därför svenskarnas pensioner har allt kännbarare tagits ifrån oss, bl.a. genom att vi får betala högre skatt än de som (ännu) har ett arbete, eftersom man också bestämt, att lediga jobb i första hand ska gå till de nyanlända. Det går även vad gäller lediga och nybyggda bostäder. Våra egna både arbets- och bostadslösa skiter man högaktningsfullt i. Mångkulturen går före!

  Vi får ständigt höra att det saknas resurser. Men dessa ”saknade resurser” går till de allt fler nyanlända där en majoritet är anhöriginvandrare och många av dessa är 65 år eller äldre och människor som aldrig bidragit med en enda krona till våra pensioner eller sociala trygghetssystem.

  Men dessa blir nu begåvade med ett Äldreförsörjningsstöd, – som är SKATTEFRITT !!!! (finns det något i det här landet som annars skulle vara skattebefriat?) – där dessa nyanlända åldringar får ett högre försörjningsstöd (pension) än vad en arbetande och skattebetalande lågavlönad svensk kan få i pension. Där man också sett till att dessa nyanlända gamlingar får ett bostadsbidrag som är en bra bit högre än vad en svensk någonsin kan få. Dessutom har de fri tand- och sjukvård och fria mediciner osv. Något som inte en svensk är förunnat.

  Man håller på att systematiskt byta ut hela det svenska folket och all statistik visar att de utomeuropeiska invandrarna ökar tiofalt jämfört mot den svenska befolkningen, men som under de senaste åren stadigt varit minskande.

  ”Härliga tider! Strålande tider” – – – för de nyanlända, men absolut inte för det svenska folket. Vi ska bara ställa upp – – – vi ska offra och betala och betala, till dess vi inte kan klara oss själva utan blivit en fattig lite spillra i vårt eget land, ända till dess vi också kommer tillhöra den fattiga tredje världen. Men säg det land som skulle vilja ta emot oss som verkliga flyktingar? Det är mer än en 10 000-kronorsfråga. Förmodligen ingen?

  • Hej bossebuss!

   Föregående och nu även denna text gör mig ännu mer ivrig att pusha för, att du bör skriva krönikor som jag kan publicera här på Honesty4u!
   Dina synpunkter ska läsas av många och inte bara av några få!
   Hittar jag några språkliga missar, så rättar jag självklart dessa innan publicering.

   Kör hårt Bosse och välkommen!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Än en gång – – – tack för din uppskattning.

    Men hur vill du att jag ska bära mig åt för att skriva på denna blogg?

    Sedan, så är det som jag skriver, rätt så känslostyrt och det gör att det kan bli relativt sällan som jag ”producerar” några texter.

    Just nu håller jag dock på att försöka få till något om det hotande och tilltänkta moskébygget i min hemstad och att lokaltidningen därför intervjuat den ansvarige imamen, som visade sig vara kritisk mot de protester från oss som ändå tillåtits få komma fram i media. Lokalpolitikerna verkar dock opåverkade av vad vi svenskar tycker om detta nybygge, mellan två stora bostadsområden.

    Vad denna sunnimuslimska imam svarade var så¨huvudlöst och i fördolda ordalag bevisade att det fanns en underliggande målsättning med att muslimer anlänt till Sverige i mycket stort antal (en ny undersökning visar att det f n finns runt 1 miljon rättroende muslimer i landet – som kommit som ”flyktingar”). Vi vet i alla fall, att alla muslimers vistelse i ”förskingringen” har som största och främsta målsättning att bilda en islamistisk stat, ett Kalifat.

    Detta är vad han bl. a. sa till journalisten och som jag försöker få till en vettigt och saklig kommentar till.

    På en av journalistens frågor: ”- Men hur ser du på Sharialagstiftningen som islamistiska företrädare är så positiva till att införa i Sverige och som de missionerar om att införa?”

    Då svarade imamen: ”- Sharialagstiftning här i Sverige? I den tid SOM ÄR NU är inte Sverige ett muslimskt land.”
    (mina versaler)

    Omedelbart vaknade frågan hos mig; Men vänta bara – I den tid SOM DÅ KOMMER är Sverige ett muslimskt land, om man ska läsa mellan raderna och det måste man om man läst på i Koranen! Detta är vad vi ”kuffar” (icke troende muslimer) och inte minst våra ansvariga politiker måste förstå med detta svar!
    (mina versaler)

    Men hör gärna av dig! Jag vet inte om jag vågar avslöja min privata e-postadress här? Kan vara ”farligt”?

    • Hej igen bossebuss!

     Det är enkelt att skicka in en krönika till Honesty4u!
     SÅ HÄR GÖR DU
     Du skickar ett helt vanligt mejl till honesty4u@hotmail.se (Obs! .se, ej .com!).
     Antingen skriver du din krönika direkt i mejlet eller ännu bättre så skriver du den i ett ordbehandlingsprogram typ Word och bifogar filen till ditt mejl.
     I ärendemeningen i mejlet skriver du ”Krönika: Krönikans namn (rubrik)”, så hamnar den rätt på en gång och riskeras inte att raderas.

     Din e-postadress publiceras inte någonstans och du kan antingen skriva under krönikan med eget namn eller med pseudonym.
     Såklart är det bättre för trovärdigheten med eget namn men du väljer själv!

     Jag själv driver både denna webbsida samt Facebookgruppen STOPPA MAKTMISSBRUKET under eget namn och har gjort så under flera år!
     Visst bör man vara försiktig men för de som verkligen har resurser att ta reda på vem man är eller var man bor, så är det en smal sak.
     Det innebär i sådana fall att man överhuvudtaget inte kan gå ut på Internet!

     Det skydd som WordPress har, dvs denna webbsida, är ett av de säkraste som finns. Detsamma gäller Hotmail.
     Själv har jag dock alltså valt att vara helt öppen med mitt ytterst ovanliga namn och vem som helst kan via Eniro ta reda på var jag bor. Trots det gör jag ingen hemlighet av min negativa inställning till den vansinniga migrationspolitik som förs i Sverige.
     Jag har aldrig haft några problem!
     Jag tror istället att vi alla måste sätta ner foten och visa öppet att galenskapen i detta land måste upphöra!

     Du är mycket välkommen med krönikor närhelst du önskar. Att du är skicklig på att skriva har du redan visat, så dina alster lär men högsta sannolikhet bli publicerade, normalt inom 3 dagar.
     Du får alltid en bekräftelse via mejl samma timme, när jag publicerat en krönika. Ordning och reda!
     Jag har bara ett krav och det är att krönikan innehåller sanna faktauppgifter!

     Välkommen!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 2. Hej Anders!
  Det var befriande att få läsa vad du tycker om det som händer i Sverige och att man utifrån måste se det som att vi svenskar är så långt ifrån de vikingar vi fordom var. Jag vet inte hur länge du nu bott på Filippinerna, men vi är nu allt fler svenskar som blivit och blir utsatt för rent kommunistiska straffåtgärder när vi offentligt påtalat det orimliga med den förda migrationspolitiken. Då straffas vi men att förlorar våra jobb, blir förhindrade att tjäna vårt uppehälle genom yrkesförbud, blir offentligt skandaliserade och marginaliserade i samhället, blir utslängda ur föreningslivet, får våra försäkringar uppsagda osv, osv.
  Allt detta bara för att makten vill få tyst på alla kritik mot den föra och svekfulla migrationspolitiken, där allt mer av våra gemensamma resurser går till de nyanlända, som dessutom till över 95 % är ekonomiska migranter och inte flyktingar och som lurat sig in i landet utan pass eller id-handlingar.
  Säg det land där man kan få komma in och åtnjuta landets alla skattefinansierade sjukvårds-och sociala trygghetssystem fritt, utan att visa var man kommer ifrån, eller vem man faktiskt är? Jo, det landet är SVERIGE!!
  Ja, jag skulle kunna skriva spaltmeter om den verklighet som många svenskar idag får uppleva men som inte får omnämnas offentligt. För vi lever nu i en diktatur, där man lyckats med det som man i kommunistländer aldrig lyckades med – att införa diktatur utan att folket märkte det, utan de skulle tro att de fortfarande levde i en demokrati. Men det är just vad man lyckats med i Sverige. Så säger en f d rutinerad KGB-agent om Sverige idag.
  Det svenska folket tror fortfarande att de lever och bor i en demokrati men istället är det en mycket sofistikerad diktatur med synnerligen begränsad åsikts- och yttrandefrihet, där man infört begränsade lagar som bara gäller svenskarna och inte de nyanlända. Därför majoritetsbefolkningen kan enligt makten och lagstiftarna t ex aldrig bli diskriminerade eller utsatt för hets mot folkgrupp, eftersom svenskarna inte anses tillhöra en folkgrupp. Men alla andra är det, t.o.m. homosexuella HBTQ-personer och kikande med udda sexuella preferenser och genus ses som folkgrupper – men bara inte vi svenskar.
  Men så fort vi svenskar försöker försvara vårt Sverige, så stämplas vi som rasister och främlingsfientliga och numera också som islamofober, när vi klagar på att vi inte vill ha fler moskéer i våra samhällen och städer eller att islam ska få obehindrat med maktens stöd få spridas i vårt land.
  Ja, detta för räcka för denna gång men sanningen är betydligt mera omfattande än vad jag hunnit med att beskriva här. Var du lycklig som haft möjlighet att lämna landet, det är vi många som hade önskat vi kunde om vi bara haft råd att också göra.

 3. ja håller med dig till fullo stor del av svenska folket sover bryr sig inte Zlatan är viktigare.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.