580. SLUT FÖR STORA EVENEMANG


580. SLUT FÖR STORA EVENEMANG
av Jan Ivarson, 2017-07-27.

Bråvallafestivalen
Bara män kan gå relativt säkert på stora evenemang i Sverige numera.
Flickor bör hålla sig hemma.
Detta är rimligen en följd av att landet berikats med personer med nya värderingar, som resultat av politiskt beslut i tysthet om att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Därför har arrangörerna för Bråvallafestivalen meddelat att det inte blir fler festivaler på grund av sexbrotten.

Vilka är de som har orsakat förändringen?

En ny generation unga män med ny värdegrund. Många av dem saknar förmodligen arbete och försörjs av samhället, så vi betalar för deras insatser. Här behövs många nya miljoner för utbildning som stöd för integration.

Varför talar media inte om orsakerna?
Varför ställer ingen journalist frågor om utvecklingen till Reinfeldt och Bengt Westerberg?
För att det inte anses politiskt korrekt.
Det kan gynna fel parti.
Den synpunkten kommer att väga tyngre ju närmare vi kommer nästa val. Bristen på journalisters grävande i svensk politik är påtaglig när man jämför med intresset att analysera påstådda brister i amerikansk politik, sedan Trump blev president.
De flesta journalister anser att nyheter och analyserande artiklar skall filtreras för politisk korrekthet. Svenska folket anses inte moget att få del av verkligheten. Det kan påverka deras politiska uppfattning i fel riktning.

Svenska kvinnor bör tänka över hur de vill använda sin röst när de går till nästa val. De får välja om de än en tid vill flyta med i strömmen av politisk korrekthet, eller om de vill ha förändringar för ett säkrare samhälle.

Det är hög tid att tillämpa vänsterbeteende mot media. Lär av försöken att strypa åsiktsförmedlingen i Bokmässan i Göteborg. Sluta köp produkter som ensidigt talar för internationalisering och öppna gränser, för alla utom skattebetalarna.

Almedalen
Nu finns tecken att vi även sett det sista politiska mötet på Almedalen. Orsak är att Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) fått tillstånd att samlas för att tala. Då vill många inte komma till Almedalen.
Det goda är att politikerna nu försatts i situation som påminner om kvinnornas, fast inte lika illa. Partierna riskerar knappast att attackeras av NMR, utan drabbas endast av olust att vara i deras närhet. Det är betydligt mildare än att bli avklädd inpå bara kroppen!

Jag vet inget om NMR men antar att det är en grupp som vi kan vara utan. Tyvärr får man räkna med sådana, när landet påtvingats en migrationspolitik som många inte vill ha. NMR har så vitt känt, inte förklarats olagligt. Då har de samma rätt som andra att samlas och berätta vad de står för. Ingen tvingas att besöka dem eller lyssna till vad de säger.

Så tänker jag om EXPO men ibland tittar jag på deras hemsida. Den som vill följa utvecklingen, bör även lyssna till de man tror har andra åsikter än en själv. Att bara läsa det som bekräftar egna åsikter begränsar vyerna.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/579-staten-tar-det-mesta-av-din-lon/ 

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/581-vansterpartiets-onskningar/

1 tanke på “580. SLUT FÖR STORA EVENEMANG

  1. >>>>>>>>>> TILL ALLA LÄSARE <<<<<<<<<<

    Är det någon läsare som kan berätta varför det tycks finnas ett motstånd att kommentera här på Honesty4u?
    Det är enormt många som läser de olika krönikorna här men ytterst få som skriver egna kommentarer!
    Varför?

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.