486. SAMARBETE FINNS INOM RÄCKHÅLL FÖR SD


486. SAMARBETE FINNS INOM RÄCKHÅLL FÖR SD
av Putte Gunn, 2016-09-01.

Kära SD-vänner och övriga politiskt intresserade, har ni lagt märke till att SD står i dörröppningarna till finrummen i maktens boningar där politiken avgörs.

Det är en fröjd och glädje att höra våra tidigare belackare inom politiken sväva på målet, när det gäller frågan om att samarbeta med SD.

Alla är rasister
Vi är nu alla plötsligt ”rasister”!
Onekligen är det förvisso svårt för dem att svälja verklighetens bittra kalk i botten! Jag skulle tro, att det är nog lättare att svälja ett fem meter långt kardborreband. Tack och lov är deras medlemmar tydliga!

Många av Moderaternas väljare, liksom S-väljare, går helt öppet ut och kräver att Batra och Löfven samarbetar med SD. Härligt, eller hur?
Frågan är vilken av dessa två som nappar på erbjudandet från Jimmie Åkesson först?
Visserligen kallar båda dessa potentater fortfarande ännu i denna dag oss SD:are för rasister, men det är nog bara ett fåtal som lyssnar på det örat.
Båda partierna har anammat vår invandringspolitik och kriminalpolitik samt har även tagit till sig SD:s förslag om tiggeriförbud.
Så, med det skrivet kan jag bara slå fast, att vi alla är rasister med deras mått mätt.

Samarbetet har redan börjat
I Gävle samarbetar Moderaterna med SD och det tycks gå bra, även om en del korkade beslut går igenom som exempelvis att informera om HBTQ-personers rätt på äldreboenden. Varför kan man undra?
Oavsett några dåliga beslut så går det tydligen bra att samarbeta med SD och det skulle även gå bra i riksdagen eller varför inte i en regering?

I en utfrågning av Batra i Agenda där hon blev ordentligt pressad av Anna Hedenmo, var hon helt oförmögen att svara på frågan, om M aldrig under hennes ledning skulle samarbeta med SD?
Batra upprepade sina svar som andra politiker, som inte heller kan ge raka besked! Hon blev verkligen uppträngd i ett hörn och där sitter hon ännu fast. Jag gissar, att hon måste avge ett svar innan valet på frågan om ett samarbete med SD, för att komma loss från det hörnet. Om inte, är nog hennes dagar som partiledare räknade och M kommer sannolikt att tappa väljare, vilket är bra för oss!

SD har svaren
Det är uppenbart att stora delar av etablissemanget, och dit räknar jag även surklöverns partier, börjar få kalla fötter efter alla illgärningar som begåtts och begås dagligen i vårt land.
Valmanskåren kan både se och höra, åtminstone de flesta av de röstberättigade och 2018 gäller det att ha folket på sin sida. Det enda partiet som har svaren på de svåra frågorna är …… just det, Sverigedemokraterna.

Möjligen har surklövern insett, att den enda rätta vägens politik, den besitter SD. Det är därför surklövern nu kopierar SD:s partiprogram så fingrarna blöder och kopieringsmaskinerna blir överhettade!

Folk är rädda
SD har under lång tid visat vägen hur man förvaltar och styr ett land så att folk känner sig trygga och litar på systemen.
Det den nuvarande och den tidigare regeringen har gjort, är att de vanstyrt landet så till den milda grad, att större delen av svenska folket misstror myndigheter, journalister och politiker.

Slutligen, har detta vanstyre dessvärre även lett till att folk inte kan bo kvar i vissa bostadsområden där buset tagit över, samt att folk är rädda dag som natt för att bli utsatta för illdåd av något slag.
Ett sämre betyg kan de som styrt landet inte få, åtminstone inte av mig.
Jag vill se Åkesson vara med och hålla i styråran, så att Sverige håller rätt kurs mot en bättre framtid!
Just nu går vi med slagsida mot en islamisering och där den kriminella världen tagit hand om lag och rätt!

Putte Gunn

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/485-lat-bert-karlsson-fixa-studentbostader/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/487-migrationen-belastar-polisens-resurser/

3 thoughts on “486. SAMARBETE FINNS INOM RÄCKHÅLL FÖR SD

 1. Våra politiker är vettskrämda, för att kanske missa pensionen. Men när valet kommer närmare, så kommer dom också att de sittande politikerna, att vända kappan en gång till. Allt i akt och mening att få sitta kvar. När vi ökat på vår storlek ytterligare, Då blir dom tvungna att böja nackarna och komma närmare oss. Vi ser fram mot valet nästa år!

   • Hej Karl-Evert!

    Jag håller med dig! Därför är det oerhört viktigt att vi ALLTID gör vår röst hörd i alla sammanhang, skriver, ringer och konfronterar dessa maktfullkomliga småpåvar.
    Det gäller att 365 dagar om året vara så ”obekväm” som möjligt för dem!

    Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!
    Fortsätt med det!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.