82. FRI SOM EN FÅGEL MEN INTE SVENSK!


82. FRI SOM EN FÅGEL MEN INTE SVENSK!
av Arne Holmström, 2014-02-07.

Var finns finns den önskade friheten, när man inte ens har rätt till den?
Man talar om de mänskliga fri- och rättigheterna (har alla rätt till dem?) och vad menar man med detta? Dessa rättigheter är en lika stor klyscha som att prata om en demokrati som inte existerar, mer än på pappret.

Okej, vi bor i Sverige och tycker att det är svenskarnas land, där vi ska ha våra svenska skyldigheter och rättigheter. Nu blir dock våra rättigheter allt mindre i takt med en extrem invandring! Kan vi då klassa vårt land som omänskligt att leva i, eller är det en naturlig utveckling, att ju fler vi blir med en snabb folkökning tack vare den extrema massinvandringen så är det också självklart att våra rättigheter beskärs?

Vi kan direkt påstå att svenskens skyldigheter är vida större än våra rättigheter, vilket strider mot lagen om de mänskliga rättigheterna. Nej och åter nej, svenska folket har inte ens rätten att ifrågasätta sina egna mänskliga rättigheter!

Kan vi tala om att vara fri som fågeln med fria rättigheter, när vi är begränsade av lagar och regler och där tio av dem är anstiftade av vår Gud (de tio budorden och åtskilliga fler budord, som få har läst)?

Låt oss göra en resa tillbaka i tiden, då vårt land började att befolkas för ca 8-9 tusen år sedan. Det var folk som kom ifrån sydost strax bortom Alperna och var en och samma folkstam (Indoeuropéer), som befolkade Norden. Dessa bildade det som sedermera fick heta Sverige, med egen fana och det kristna korset.

Detta invandrande folk till det blivande Sverige, bildade klaner där man säkerligen stred klanvis. Dessa motsvarar de klaner som finns än idag i Afrika.
Nåväl, min tanke är att redan på den tiden kunde man skapa ett gemensamt samhälle, där var och en arbetade efter sin egen kapacitet och förmåga. Alla fick sedan vara med och dela på vad samhället hade fått ihop. Den ultimata demokratin var alltså ett faktum!

Nu nämner vi människans fri- och rättigheter, som även är det ultimata begreppet för vad man borde kalla ”de mänskliga rättigheterna”! Men hur ser det ut idag? Finns det några platser på denna jord som har ett sådant samhälle? Givetvis inte! Vi har istället ett politiskt system där en elit skor sig på majoritetens slit och släp och där dessa dessutom styr allt i vår värld!

Det sjukaste av det sjuka har nu pågått i cirka 50 år i Sverige. Det ställs nu stora krav på den svenska urbefolkningen, att försörja omvärldens folk! Vi försörjer omvärldens folk både här i landet och vi skickar även våra surt förvärvade pengar till fattiga länders befolkningar. Inte alltför sällan så hamnar merparten av biståndspengarna i makthavares fickor, istället för att hamna hos de hjälpbehövande!

Nå, var finns då vår frihet att få vara vår egen lyckans smed? Att under sin livstid ha tjänat ihop så mycket på kistbotten, så att pensionen kan ses enbart som en ekonomisk bonus, är få förunnat!

Men nu kommer dråpslaget som direkt strider mot svenska folkets fri- och rättigheter!
Våra invandrare är mer fria och ekonomiskt oberoende utan arbete och utan arbetsplikt än svenskar och kan ändå åberopa de mänskliga rättigheterna! Detta är vad våra folkvalda politiker har gjort för invandrarna.

Vi måste fråga, – varför då?

Jag ska inte skriva ner alla orsaker till detta, för det är så ruskigt att beskriva hur de politiska landsförrädarna har burit sig åt. På en relativt kort tid har de fördärvat vårt svenska fosterland, vilket tog generationer av svenskars slit och möda att bygga upp. Nu blir allt detta raserat!
Svenska folket är inte längre välkomna i sitt eget Sverige!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.