25. PLATSANNONSENS


25. PLATSANNONSENS
av Tore Trodé, 2013-08-26.

Platsannonsens

ICE, International Culture Enrichment Absurdistan AB
söker medarbetare

ICE, International Culture Enrichment, bedriver verksamhet i flera länder för integration och mångkultur. Uppdragsgivare är främst regeringar och organisationer som stödjer gränslös folkomflyttning. Koncernen är verksam i Absurdistan och finns i flera europeiska länder. Vår största produkt är att hjälpa regeringar med informationsmaterial för anskaffning av arbetskraft och entreprenörer genom rekrytering av kvalificerad arbetskraft från länder som saknar sådana behov. Vårt företag i Absurdistan behöver förstärkas för att stödja regeringen inför kommande val.

ICE, International Absurdistan, har fått uppdrag från regeringen att leda utvecklingen av arbetet med att marknadsföra och förklara mångkulturens förtjänster för ursprungsbefolkningen och landets behov för invandring av arbetskraft och entreprenörer. Regeringen ser det särskilt angeläget att glesbygder får nya arbetstillfällen för att vända avfolkningen.  Där behövs inflyttning av lågutbildade för att bidra till arbeten inom bl. a undervisning, sociala områden, vården och rättsväsendet.

För att möta behoven behöver vi utöka företaget med moderna arbetsgrupper som skall arbeta enligt regeringens riktlinjer. Ett antal grupper skall tillsättas om vardera tio personer. Varje grupp skall ha en arbetande IA – Information Adviser. Övriga skall utgöra referensgrupp, Referens Advisers, för att säkerställa de nya absurdistaniernas behov och kultur.

Grupperna skall rekryteras bland nyabsurdistanier.

En IA skall redan efter två års introduktion med assistans av tolk, kunna utarbeta informationsmaterial för regering, landsting och kommuner. I arbetet ingår även att ta fram anvisningar och rekommendationer för privata företag för att underlätta deras efterlevnad av särlagstiftningar och ge dem kännedom om olika stödformer för att främja anställning av invandrad arbetskraft och integration.

Anställda som RA behöver inte kunna absurdiustanska de första åtta åren. De ger råd till IA på sina hemspråk. För de som efter åtta år blivit godkända i AfI–Absurdistanska för Invandrare finns risker för befordran och ökat ansvar.

Samtliga tjänster placeras i samma lönegrad som avstämts så, att inkomsten efter skatt hamnar strax under nivån för försörjningsstöd.

Välkommen med din ansökan senast sex månader innan nästa val.

Tore Trodé 

//

1 tanke på “25. PLATSANNONSENS

  1. Oj Tore, vilken smart krönika!
    Bara titeln säger en hel del, men är verkligen långt ifrån att vara nonsens!
    Du träffar verkligen huvudet på spiken och beskriver på ditt fyndiga sätt
    den verklighet som råder i Sverige idag!

    Jag är så tacksam för att ”mina” krönikörer hela tiden håller en hög och
    jämn kvalité på alla krönikorna. Era alster borde nästan väcka en döende!
    Denna krönika var dessutom kryddad med en alldeles underbar knastertorr
    humor.
    Av med mössan och tack och bock Tore!

    /Lasse Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.