498. UTOMEUROPEISKA INVANDRARE TAR ÖVER SVERIGE BIT FÖR BIT


498. UTOMEUROPEISKA INVANDRARE TAR ÖVER SVERIGE BIT FÖR BIT
av Jan Ivarson, 2016-09-27.

Vi har nu över 50 utanförskapsområden där svenska värderingar och svensk rättvisa inte fungerar. Exempel på nya brottstyper som införts med migrationspolitiken är många. Med nuvarande invandringstakt kommer svenskar vara i minoritet i sitt land kring år 2050. Vi blir ett nordens Libanon.

Hur kan detta få pågå?

Förklaringen är vänsterdominerade media som vilseleder väljarna, så att migranter bitvis tar över områden där svaga svenskar bor. Dessa saknar förmåga att göra sina stämmor hörda.
Först när fler svenskar drabbas som har ekonomisk och intellektuell förmåga att protestera, kan en ändring bli möjlig men då är det för sent. Det är förmodligen redan för sent och framgår av ökande brottslighet.
Nu är det en nyhet om ingen blivit skjuten under en vecka, men av tradition hamnar positiva nyheter inte på löpsedlar. Svenskar tvingas anpassa sig till utlänningars livsstil.

Vi har just upplevt protester kring en mässa för yttrandefrihet. En tidning och ett förlag som skriver kritiskt om den förda politiken ville delta i mässan. De anses högerextremistiska av ”företrädare för yttrandefrihet”, som försökte få dem utestängda.

Förfallet har spridit sig in i våra myndigheter med höga befattningar som inte tillsätts efter kompetens, utan som politisk belöning. Boken ”M/S ESTONIA Svenska statens haveri” av Stefan Torssell, visar hur det gått till i Sjöfartsverket. Där har en dotter till känd minister anställts som expert på sjösäkerhet. Bokens förlag är Alternamedia, som den självutnämnda kultureliten ville utestänga från bokmässan.

Svenska kulturföreträdare talar för öppna gränser för ekonomiska invandrare och anser det är högerextremistiskt att motsätta sig den. En god svensk måste gilla obegränsad invandring och acceptera konsekvenserna.
Folk med måttliga inkomster får finna sig i sämre välstånd och öppnade hjärtan. Välbärgade bor på avstånd från mångkulturen och skaffar sig privata försäkringar för att kompensera för nerdragningar i samhällets vård.

Regeringen satsar på låglönearbeten. Högteknologiska företag överväger att lämna landet som får sämre utbildning och högre skatter. Av solidaritetsskäl skall vi avstå välfärd till utlänningar, för att de med sina värderingar inte kan åstadkomma välstånd själva. Istället skall deras värderingar införas här. Det kallas integration.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/497-vilja-ha-det-som-inte-far-finnas/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/499-kulturutbyte-med-raketforskare/

9 thoughts on “498. UTOMEUROPEISKA INVANDRARE TAR ÖVER SVERIGE BIT FÖR BIT

 1. Det som vi upplever här och nu i Sverige, allt som bara fallerar, kan få många att helt resignera och sluta bry sig, bara vara och inte protestera. Det är viktigt att vi inte gör så! Vi måste reagera på alla tänkbara sätt. Skriva, prata och demonstrera. Folkets Demonstration är ett utmärkt sätt att visa vår vilja. Den är inte bunden till något parti utan protesterar mot allt som sker i vårt land. Gå med och lyssna nästa gång. Jag önskar att jag hade kunnat vara med, men sjukdom gör det helt omöjligt för mig.
  Jan Ivarsson och ni andra som skriver här, ni stärker mig i min tro på att vi KAN förändra till det bättre.
  Jag är inte så bra på att uttrycka mig men skriver till de olika partierna på deras facebooksidor. Det går bra att skriva som meddelande till dem om man inte vill att andra skall se vad man skriver.
  Maggan

  • Hej Maggan!

   Du har helt rätt! Vi måste kanske mer än någonsin agera på alla de sätt vi kan, för att stoppa vansinnet i Sverige!
   Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

   Att exempelvis skriva i kommentarsfälten här, ger krönikörerna lite uppmuntran att skriva fler krönikor.
   Om alla verkligen skulle bidraga med de små åtgärder de själva kan, så skulle vi inte ens ha några problem i Sverige idag.
   Tyvärr är svensken initiativlös och de flesta knyter på sin höjd handen lite hårdare i byxfickan och väntar på att ”någon annan” ska göra det de själva borde ha gjort för länge sedan!

   Klicka på ´”knapparna” under det stora fotot så hittar du massor av godis att läsa och lyssna på.

   Tack för att du läser och kommenterar här på Honesty4u.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Fyfan ja det är ren dårskap. Hur ska man göra för rensa i våra myndigheter och i media? Jag tycker vårt land blir galnare för var dag som går.

 3. Jag fattar bara inte hur det kan ha blivit så här illa. Vi måste börja säga upp medborgarskap. Det räcker inte att bara skicka hem en del från senaste migraationsvågen

  • Hej Peter!

   Egentligen är svaret på din fråga ganska enkel!
   Det har blivit så här illa på grund av INTEGRATION, istället för
   ASSIMILATION.
   Varje person med fungerande hjärnceller bör kunna räkna ut, att om jag kommer hem till dig och ska fika och jag har för vana från mitt hemland, att torka röven på hallmattan efter det ”stora” toalettbesöket, så innebär
   INTEGRATION i detta sceneri att Du ska acceptera min skitlukt och fläck på din hallmatta.
   Med ASSIMILATION i samma sceneri, får jag istället acceptera dina regler om att använda toalettpapper inne på muggen.
   Vägrar jag att assimilera mig, åker jag ut!

   Allt detta vansinne startade alltså 1975 då Sverige gick över från
   assimilation till integration.
   Vad som ligger bakom allt detta kan du läsa om i länken nedan.
   https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

   Tack för att du läser och kommenterar här på Honesty4u! Fortsätt med det!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 4. En sak är då säker, jag kommer aldrig att förlåta dårarna Reinfeldt, Löfven, Dan Eliasson, resten av sjuklöverns partiledare, pk-media, pk-folket, V-huliganerna och de hjärntvättade som inte har vaknat ännu.

  • Hej Gunilla!

   Nej, tankeförbud blir svårt även för de mest hängivna vänsterpatrask att få till.
   Däremot har de ju redan begränsat yttrandefriheten, eftersom bara de med ”rätt åsikter” får komma till tals i Tv-rutan samt i tidningarna!
   Sverige är inte längre en demokrati. Det har blivit en demokratur, på gränsen till diktatur!

   Ordet demokratur skapades av den franske sociologen Gerard Mermet.
   Så här genialiskt tolkade vår svenske skald Vilhelm Moberg ordet.

   ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och
   allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.”

   En exakt beskrivning av vårt samhällsklimat i Sverige idag!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.