654. STATSMINISTERN GÖR SVART TILL VITT


654. STATSMINISTERN GÖR SVART TILL VITT
av Jan Ivarson, 2018-09-01.

I ett valtal sa statsministern,
– Aldrig, aldrig, kommer jag göra mig beroende av sverigedemokraterna som bidar till att splittra landet.

Statsministern får förstås avstå från att samarbeta med SD, men påståendet att SD står för splittring är lögn. Det är tvärt om. Splittring av Sverige står bland andra statsministerns parti för.

Innan politiker beslöt att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land, var det homogent. Det har omtalats av gamla socialdemokrater. Förr hade vi kvinnofrid. Det fanns inga utsatta områden, ingen kastade sten på utryckningsfordon eller brände bilar och skolor. Sjukhusens akutavdelningar behövde inga vakter och låsta dörrar. TBC var utrotat men är nu tillbaka. Ungdomar hävdade sig bra i skolan. Vi hade ingen gängkriminalitet som splittrade landet.

Sverigedemokrater vill hålla samman landet, så som det var fram till Tage Erlanders (S) tid. Det är därför SD ibland kallas nationalister för att de värnar nationen. Nationalism betraktas nu bland vänsterliberala som ett skällsord.

Valet står mellan partier som värnar landet och de som splittrar det med invandring av okända personer från hela världen. Dessa får förtur till gratis bostad. Har de flera hustrur och många barn får de flera bostäder, gratis. Svenskar med låg inkomst kan hamna på gatan när hyran höjs efter renovering. Det skapar splittring men det talar inte statsministern om. Genom att fylla på med oanställbara skapar man ekonomiska klyftor som skylls på rika svenskar.

Välfärden har fått betala till migrationen. (S) vill höja skatter för att rädda vad som går av vården. Det låter bättre att tala om pengar till vården än om invandringens årliga miljardanslag. Det är så statsministern försöker göra svart till vitt för att dölja att han splittrar landet.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/653-hur-valfarden-sakras-efter-valet/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/655-vad-du-far-gora-och-vad-du-bor-undvika/

2 tankar på “654. STATSMINISTERN GÖR SVART TILL VITT

  1. En underbart välskriven krönika!
    Vi talar dock tyst om alla former av beröm till våra fantastiska krönikörer här på Honesty4u, för annars kan de ju känna någon slags uppskattning från er läsare helt i onödan. 🙂
    Inte ska vi väl uppmuntra dem att skriva vidare så ni får något vettigt att läsa, eller hur?

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.