411. ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET


411. ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET
av Cecilia Dahlström, 2016-02-10.

… det är alltid lika intressant. Vet ej om ni har tänkt på detta men som det flesta vet så utgår; ALL MAKT FRÅN FOLKET.

Alla i maktposition vet detta och är därför LIVRÄDDA för folkets resning, för det skulle innebära slutet på deras diktatoriska styre.

Media, givetvis toppstyrt, ger sig nästan alltid på grupper, där folk är vakna, medvetna om vad som pågår och motsätter sig detta. Framförallt de grupperna med många medlemmar.

Har ni tänkt på det?

Olydiga, tänkande och ifrågasättande individer är farliga. De kan nämligen göra uppror mot staten. Detta gillar inte Staten, Big Foods, Big Pharma eller Bankerna, det vill säga Eliten.

Om vi tar Facebook som ett exempel;

En av förra årets största mediedrev handlade om gruppen Kolloidalt Silver 2.0, där medlemmarna anklagades för att hålla på med denna ”giftiga, farliga lösning” och dessutom ”inge falskt hopp till svårt sjuka människor”.
Trots forskningsresultat som påvisade motsatsen, trots tusentals fallbeskrivningar av människors och djurs tillfrisknande tack vare Ks, hjälpte inte det mot VoF-drevet (Vetenskap och Folkbildning) som pågick.
Detta mediedrev slutade i en stämning och ett domstolsbeslut där Ionosils grundare (samt gruppen som de försökte skjuta i sank) befanns oskyldig till alla anklagelser!

Naturligtvis grundades hela VoF-drevet på vinklade rena lögner, iscensatta för att skrämma medlemmarna och övriga massan till tystnad.

http://newsvoice.se/2014/11/02/kolloidalt-silver-ej-giftigt-enligt-giftinformationscentralen-nasa-anvander-det-regelbundet/

http://newsvoice.se/2014/11/01/anders-sultan-och-michael-zazzio-grovt-fortal-logner-och-medvetet-undanhallande-av-sanningen-for-allmanheten/

Den gången var det Big Pharma som var (fortfarande är) rädda för människors vakenhet och fundamentala rätt till sin egen läkning.
Detta gillar inte Elitens diktatorer!

Tänkande, medvetna människor, skulle aldrig i sin vildaste fantasi vända sig till de högeligen toxiska, biverkningsstarka så kallade ”läkemedel”, i sin jakt på hälsa och läkning. (Titta på hur de ger sig på så kallad alternativmedicin och hur de försöker påstå att det är oerhört ”farligt” att låta sig behandlas med den sortens medicin.) Till och med vanligt livsviktigt D-vitamin försöker dem göra ner som något hälsovådligt.
I själva verket är D-vitamin ett av de viktigaste vitaminerna för läkning, hälsa och ett starkt immunförsvar!

Till saken hör att Den Västerländska Medicinen bara har några hundra år på nacken medan Den Österländska Medicinen, har tusenårig historia.

Friska hälsosamma människor är inga bra kunder, de ökar inte profiten till makten och styret. De urholkar den.

Kontentan är således… ALLA som tänker bör tystas!
Vi hånas, förlöjligas och skräms till tystnad och kollektiv lydnad. Risken är för stor att fler vaknar och börjar tänka efter och ifrågasätter… det vill säga Elitens mardröm..

Om vi ska ta ytterligare ett exempel;

Vi kollar Folkets Demonstration, som gick av stapeln den 30/1 2016.

Människorna som slöt upp, var normala fredliga, tänkande, människor som tröttnat på och i och med denna demonstration, KRÄVDE regeringens avgång! Människor som tydligt ville visa sitt missnöje mot regeringen och Löfven, som i egenskap av ledare inte sköter landet som han bör och som folket förväntar sig.

För denna åsikt har ALLA dessa människor i Folkets Demonstration, i och utav media, anklagats för att vara nazister, rasister och fascister.
Media, framförallt Tv4, har i detta drev rakt av ljugit, vinklat, hittat på och maniskt drivit detta mot den del av folket som sätter sig upp mot regeringen.
Denna demonstration var ALLT annat än rasistisk!! JAG VAR DÄR!

https://www.youtube.com/watch?v=TgXXs36mkVQ

http://www.folketsdemonstration.se/

Dessa vinklingar och lögner utförs systematiskt och med djävulska agendor, allt för att tysta oss tänkande, ifrågasättande individer. De fortsätter att hjärntvätta massan och mata dem med ”nyttig” information, som gagnar Eliten och förgör människan.

Vi gott folk, lever inte i en demokrati. Vi lever i en förtäckt diktatur!

Den stora massan är indoktrinerad att tro, att vi skulle ha ett val samt att vi har en fri vilja och rätten till åsiktsfrihet.
Så är dock inte fallet.
Detta har media bevisat gång på gång.

Åsiktsfriheten i sin storhet, betyder INTE att människor som säger ifrån, ska hånas, förlöjligas, förgöras och skrämmas till tystnad och lydnad.
Det är dock precis vad vi i media nästintill dagligen bevittnar!

”First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.” -Mahatma Gandhi

Tack för ordet!

Cecilia Dahlström
Master of Kinopractic Medicine.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är trevligt för krönikören med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/410-battvatt-decentraliseras/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/412-sverige-extremism-rasism-sd-och-egna-varderingar/

14 tankar på “411. ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET

 1. Fördumningen av folket måste skyndas på, så …

  ”116 SVT Text Torsdag 11 feb 2016
  INRIKES PUBLICERAD 11 FEBRUARI

  Fler bör få gratis vaccinationer

  Gamla, sjuka, narkomaner, män som har
  sex med män, invandrare och gravida.
  Betydligt fler borde erbjudas gratis
  vaccinationer. Det anser Folkhälso-
  myndigheten.

  I dag erbjuder det allmänna vaccina-
  tionsprogrammet gratis vaccinationer
  till barn. Men nu vill Folkhälsomyn-
  digheten att denna satsning även ska
  utvidgas till att omfatta specifika
  riskgrupper av både vuxna och barn.

  Förslaget ska nu ut på en sk öppen
  remiss, vilket innebär att även
  allmänheten får möjlighet att tycka
  till via webben.”
  De som FRIVILLIGT på denna myndighets (vaccinationsindustrins, där bland andra ”filantropen” Bill Gates ingår) lakejer inrådan vaccinerade sig mot svininfluensa, begär nu de som drabbades av narkolepsi minst 10 miljoner i ersättning/person, av Staten (skattebetalarna), inte av den som tillverkat vaccinet.
  ”Trust your government, get the damn vaccine!!!”

 2. Kloka synpunkter Dahlström även om jag med ironi vill påpeka att du tolkat rubriken för din artikel på ett omodernt sätt.
  Nu mera skall texten ”All makt utgår från folket” tolkas som att all makt lämnar (utgår) folket för att överföras till politiker, vars uppdrag kan gå i arv. De anser sig veta bättre än sina väljare och ser som sin uppgift att tala om för väljarna vad de skall tycka.

 3. Pingback: 411. ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET | corneliadahlberg

 4. Bra skrivet Cecilia, en ren och klar sanning.
  Jag var på Demonstrationen.. och visst var det bara vanligt hederligt folk där.. De enda extremister på plats var våra motdemonstranter och dom har det inte skrivits en enda sanningsenlig rad om… heller.

 5. Du är helt på kornet Cicilia mycket bra skrivet och förmedlat. Jag deltog oxå i folkets demonstration och blev vittne till hur vänstermedia smutskastande oss demonstranter o talare vi blev alla djupt kränkta . Stackars de äldre hade en dam bredvid mig hon var typ 80 jag kan inte leva på mun pension sa hon till mig. Jag vet tyvärr hur det är men kände en stor ilska. När min chock lagt sig efter media drevet, känner jag mig ännu mera taggad att fortsätta kampen ock delta i fler folkliga demonstrationer. /Rozsi

 6. Tack Cecilia Dahlström för en helt underbar krönika , Hoppas verkligen att jag får läsa mer av dig/ kram ❤

  • Tack snälla 🙂
   Ser verkligen framemot att få dela med mig av mina åsikter, tankar, insikter och kunskaper utifrån min världsbild.
   Vi ses i flödet 😀
   /Cecilia

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.