632. STENKASTNING PÅ UTRYCKNINGSFORDON


632. STENKASTNING PÅ UTRYCKNINGSFORDON
av Jan Ivarson, 2018 06 19.

Detta är en politiskt importerad brottstyp som Radio Väst talat om måndag 28 maj 2018.

Brottstypen är synnerligen allvarlig.
Den hindrar utryckningsfordon att nå hjälpbehövande.
Hus kan brinna ner, personal och hjälpbehövande kan skadas och dö. Ändå görs inget mer än flumprat.
Politiker är för fega att låta polisen ingripa med tillräckligt våld om så behövs.
I Göteborg sägs mutor med fotboll haft god effekt.

Här är några förslag
1 Attentatsmän fångas in. Är de minderåriga ställs föräldrarna till svars med kraftiga böter. Har familjen försörjningsstöd minskas det kännbart. Vuxna frihetsberövas.

2 Om samma attentatspersoner infångas mer än en gång skall det bli fängelse, minskat försörjningsstöd och utvisning för invandrare.

3 Utryckningsfordon utrustas med vapen, t. ex hagelgevär.
Synliga attentatsmän beskjuts som sista alternativ.

Efter resolut ingripande skulle vänsterpressen göra åtgärderna kända under några månader. Insatserna får ställas mot fortsatta stenkastningar.

Vi får välja mellan skadade gärningsmän eller skadad personal och hjälpbehövande, mellan en skjuten stenkastare eller en hjärndöd brandman.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/631-ar-fakta-och-objektivitet-oviktigt-for-en-minister/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/633-underlatenhet-att-anmala-missforhallanden-dodar-patienter/

1 tanke på “632. STENKASTNING PÅ UTRYCKNINGSFORDON

  1. 2018-07-03
    Stenkastning mot Ambulans-personal, brandbilspersonal eller polis, är attentat. Det är exakt detsamma som förekommer vid gränsen mellan Gaza och Israel, och är terror eller krig mot befolkningen. Och detta är fullständigt oacceptabelt. Det får inte förekomma i Sverige.
    Vad gör man? Man skyddar sig genom att försvara sig och slå tillbaka. Det är inte fel att skjuta skarpt, för att få slut på detta.
    Men det är jobbigt när vi har politiker i Sverige som vill ha 30 miljoner såna typer mer till Sverige,
    som inte ser hur framtiden blir, när jordens befolkning ökar varje år med 83 miljoner människor just nu, som inte har en aning om att Sverige, inte är självförsörjande, som inte vet att Sveriges befolkning har ökat dubbelt under en generation, och vidare inte har en aning om vad som står i koranens suror, att vi som inte tror på guden Allah skall halshuggas, exakt som det står i helvetesboken,som jag bara citerar här.
    Aningslösa politiker, som endast vill vara kvar i makten för deras inkomst skull, utan en enda tanke på den svenska befolkningen, utan kunskap, bara en stor käft som orerar världens smörja.
    Thore

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.