457. STOR ANDEL EKONOMISKA FLYKTINGAR


457. STOR ANDEL EKONOMISKA FLYKTINGAR
av Jan Ivarson, 2016-06-04.

Ett missbruk av flyktinginströmningen till Sverige, är att alla inte är krigsflyktingar utan ekonomiska flyktingar. ”Barn” som kommit till väst jobbar svart för att försörja sina föräldrar i hemlandet, istället för att gå i skola.

Inga journalister ifrågasätter varför ungdomar är flyktingar, medan föräldrarna kan bo kvar? En förklaring kan vara att unga vill undgå militärtjänst men det är inget flyktingskäl.
Många som vill lära sig svenska är förhindrade av utredningstekniska skäl. Det visar att Sverige överskridit gränsen för sin förmåga till ett bra omhändertagande.

Få journalister ifrågasätter varför en del länder har låg levnadsstandard och folket låg utbildning. Rimligen har det med befolkningens värdegrund att göra, som de som flyr tar med sig till väst. Där skapas nya utanförskapsområden med samma problem som i länderna folk lämnat.

Flyktingar vill ha del av västvärldens ekonomiska fördelar men många vill fortsätta den livsstil de hade i landet de lämnat.
Skall de anpassa sig måste mottagarländerna våga tala om kulturskillnaderna och ställa större krav på anpassning till västerländsk livsstil.

Relationer mellan kvinnor och män är en av de första frågor vi måste ta tag i.

Jan Ivarson

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/456-partiledarfarsen/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/458-sverige-ar-fantastiskteller/

4 tankar på “457. STOR ANDEL EKONOMISKA FLYKTINGAR

  1. Kan bara hålla med om det som skrivits ovan. Jag undrar för mig själv inte bara om politikerna är dumma i huvudet (vilket är min slutsats), utan även om journalisterna också är dumma i hela huvudet?? Vad styrs dom av för belöningssystem, varför är de folkförrädare??

    • Hej Eva!

      Jag tror faktiskt att varken politiker eller journalister har något val!
      Ger man topparna ett par ordentliga hot som ingen kan opponera emot, så sköter belöningssystemen och de hotade om resten så att alla går i samma ledband.
      De som råkar ha en egen åsikt blir snabbt utfrysta och sparkade samt förtalade med påhittade begrepp som rasist, nazist och annat. Man fabricerar även bevis om det behövs.

      Jag kan inte tänka mig att någon människa vill bli ihågkommen som landsförrädare hos barn, barnbarn, släkt, vänner, bekanta och grannar.

      De har dessutom en hel stab som ger dem information om vad som sägs även på alternativ media som denna, så de lär knappast vara ovetande om folkets enorma förakt!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Följaktligen måste man ta bort incitamentet för att komma hit och även för att få dom att be på sina bara knän att få lämna landet. Det vill säga, absolut inga kontanta bidrag och ett absolut minimum av standard.

    • Hej Lennart!

      Jag håller med fullständigt!
      En tanke som jag ideligen brottas med, är om alla politiker i västvärlden verkligen är dumma i huvudet?
      Vidare måste man fråga sig om dessa verkligen har som högsta målsättning med sin politikergärning, att bli ihågkomna som idioter och landsförrädare?
      Det är något som inte stämmer här, eller hur?

      Politiker får också veta via sin stab vad befolkningen tycker angående deras gärningar.
      De läser även alternativmedia själva!
      Jag för min del tvivlar på att de är helt ointelligenta, även om även sådana förekommer i svenska riksdagen.

      Jag är helt övertygad om att politikerna dansar efter Globalisternas pipa under hot som ingen kan säga NEJ till!
      Det är bara topparna som styrs på detta sätt, medan de på de lägre nivåerna styrs av det politiska belöningssystemet.
      Alla vill ju bli något och få viktigare politiska uppdrag som ger mer klirr i kassan.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.