20. Intervju med Björn Norström på plats på Filippinerna.


20. Intervju med Avpixlats krönikör Björn Norström på plats på Filippinerna.
Vi diskuterar frågor om filippinska skolbarns disciplin och viljan att lära sig, jämfört med svenska skolbarns attityder.
Hur ska svensken kunna vakna, när traditionell media mörkar sanningen?
Vi tar även upp frågor om eventuellt valfusk i höstens riksdagsval 2014. 2014-07-22.

Jag hoppas att alla verkligen länkar ut denna intervju till alla typer av kontakter ni har på e-postkonton, Facebook, Twitter etc.

Två glada gubbar 1
Lasse och Björn

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna intervju eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera intervjun nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Det går även att visa ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/19-ali-intervjuas-om-massinvandringens-foljdverkningar/

Nästa intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/21-ali-intervjuas-om-tiggeri-och-zigenare/

5 tankar på “20. Intervju med Björn Norström på plats på Filippinerna.

 1. En härlig intervju med värme och saklighet, själv så bor jag på filippinerna med och håller med i mycket av de delar i intervjun ang patriotismen här och stoltheten för att vara just filipino eller filipina, hade sverige haft samma samanhållning hade inte invandringen vart stor alls, här till skilland från sverige så är det mycket svårt att få stanna i landet och definitivt inga bidrag alls, tvärtom, här får du batala för att stanna i landet och jobba dig in i samhället här med allt var det innebär, att helt enkelt ta seden dit man kommer och göra allt för att fungera i landet, sverige är presis tvärtom, där ska landet anpassa sig efter invandrarna och inte tvärtom som det borde vara, en markant skillnad med andra ord, jag gillade intervjun och den var nästa för kort, kunde lyssnat längre på alla erfarenheter och tankar som ni delade med er av, tack för en kul och givande intervju Björn och Lars

  • Hej Anders!

   Skoj att du gillade intervjun!
   Vi får köra en tvåtimmarsintervju nästa gång…hehe.
   Roligt också att du kommenterar här på Honesty4u, för då kanske även andra törs klämma ur sig en rad.

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Ska vi säga det fantastiska folket på Filippinerna, som svenska folket har mycket att lära av.
  Sverige på fyrtiotalet och tidigare hade förmodligen samma känsla för sitt land som detta gästvänliga folk? Det är lärorikt att besöka andra länder, folket där uppför sig efter sina seder och bruk. När de kommer till Sverige som snyltgäster då har de inte mycket till liknelse med sitt eget folk. Tyvärr som kunde läsas på en muslimsk banderoll, omsvept på en fyrkantspelare, då hade någon vänlig själ klistra över banderollen med en rensa med orden ”Bara skit kommer hit”.
  Tydligen var det en i högen bland svenska folket som inte gillar muslimer? Av egen erfarenhet att ta kontakt med politiker via telefon eller e-mail, blir man inte imponerad av dem och precis som ni förde på tal politikerna svarar nästan alltid med goddag yxskaft? Ska folk verkligen rösta på odugliga politiker som inte ens är värda att tituleras som politiker? Det blir allt mer uppenbart att vi måste ha utbildade personer som kan tillåtas att få politiska uppdrag! Angående att anmäla politiker som bär sig illa åt till Europa Domstolen. Det har en del privatpersoner försökt med och det gick inte så bra, i bästa fall får de ett papper tillbaka med orden – Anmälan avslås eller en begäran om ett domstolsprotokoll. Det innebär att en svensk politiker måste ha stått inför svensk domstol först, för att samma ärende ska gå till Europadomstolen för eventuell bedömning.
  Valfusk? Inte kan väl hederligt folk begå valfusk? Kanske det ändå, när Moderater i min hemkommun anser det och därför vill de ha egna valobservatörer vid rösträkningen. Om Sverige är någon plats att utföra ett Riksdagsval 2018, jag tror inte det, allt beror våra kommande år hur de gestaltar sig. Fi i Riksdagen, en värre mardröm kan man inte tänka sig, vi har ju redan två mardrömspartier Miljöpartiet och Vänstern på plats, sedan Fi på detta? Saken är klar Sverige går då totalt till pallas och 2018 kanske vi har ett inbördeskrig på halsen! Lev väl men rösta inte fel!

 3. Tack för en av många bra intervjuer Lars. Fortsätt med det fina arbetet och hoppas den sovande svensken vaknar innan inbördeskriget startar.

  • Hej Theync!

   Ja du, det hoppas verkligen jag också!
   Du själv spelar en viktig roll när det gäller detta! Länka ut intervjun till varenda person du känner!

   Skoj att du gillar mina intervjuer och ett stort tack för att du tog dig tid att ge lite feedback.
   Det betyder mer än du anar!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.