481. LISA RÖVLUND FRÅN AFTONBLADET


481. LISA RÖVLUND FRÅN AFTONBLADET
av Cornelia Dahlberg, 2016-08-12
.

I våras tog kassören i ideella föreningen MagMa och jag, i egenskap av ordförande i samma förening, initiativ till ett möte tillsammans med människor som var beredda att offra nätter för att göra Norrköpings gator tryggare, så kallade nattvandrare. Inte nattvandrare som går hem kring midnatt,  eller vid ett tillfälle senare, i glans av inrikesministerns besök, utan nattvandrare som orkar vara uppe då gatorna brukar bli oroliga, vid krogstängning kring 3-tiden i arla morgonstund.

Vi fick låna ABF:s lokal i egenskap av föreningen MagMa för att undersöka intresset för en eventuell nattvandrargrupp. Det var inte många som dök upp och jag har full förståelse. Själv skulle jag inte orka arbeta ideellt vid nämnda tidpunkt på dygnet, men hoppades att det finns människor som är beredda till ett sådant offer eftersom Norrköping, i likhet med många andra svenska städer, har förvandlats till bitvis kaotiska områden.

Polisen vågar knappt beträda dessa områden eftersom beväpnade ”berikare” i mångkulturens tecken gladeligen tagit över någon slags polisroll där. De har sina egna lagar och skottlossning mot dem som inte följer de oskrivna reglerna. Som vi vet svarar svensk polis, om den alls reagerar, med att bjuda på kaffe och/eller dela ut armband till unga kvinnor med budskapet ”tafsa inte”.

Vi är många som är överens om att sådana ”krafttag” inte räcker och därför samlades några av oss nu till möte, vad jag minns 10 personer. Två av dessa visade sig sitta och ljuga om sin identitet och sitt uppsåt till att bevista MagMas möte. De var utsända av Aftonbladet för att spela in och ta foton av oss i det dolda.

Kvinnan heter Lisa Röstlund och jag får ursäkta, men Rövlund har liksom fastnat. Jag begriper inte varför hon och hennes tystlåtna anhang Erik Wiman ljög istället för att presentera sig ärligt? Mötet var helt öppet och jag hade hälsat dem rövligt välkomna till oss!
Ifall de undrat om de fick spela in vad vi sade hade jag sagt – självklart, varför inte? Istället leker de spioner och tycker dessutom att det är spännande. Löjligt Rövlund & Wiman, ni hade kunnat göra det så mycket enklare för er, men eftersom ni tydligen gillade att spela teater, så bjuder vi på nöjet.

Några personer med koppling till Soldiers Of Odin dök upp och det skulle visa sig att två av dem sedan dess varit beredda att offra många nätter för ett tryggare Norrköping. En visade sig vara tidigare dömd och fick avgå på order av SOO, medan en valde att hoppa av.
Har full förståelse för avhopp. Inte många som orkar och vill göra gatorna trygga utan ett öre i ersättning och dessutom smutskastning och påhopp från media som tack för hjälpen.

Hade någon organisation granskats lika grundligt som SOO vad gäller tidigare begångna brott, så hade media kunnat fylla sina spaltmeter dagligen bara med den varan, men det är så klart SOO de vill smutskasta eftersom den organisationen inte är intresserad av fortsatt destabilisering av våra samhällen. SOO vill, till skillnad mot av media skönmålade organisationer, att kvinnor ska kunna klä sig som de är vana vid och röra sig fritt.

Hittills har jag inte hört om en enda incident vad gäller SOO:s insats i Norrköping, tvärtom. De har hjälpt flera utsatta samt kontaktat polisen vid behov. Polisen verkar inte ha något emot dem utan hälsar hövligt.
Vad är problemet?
Antagligen medias dolda agenda med att mörka fakta kring invandrad kriminalitet, för att svensken fortsatt ska rösta på partierna som arbetar för krig i mot dollarn olydiga länder, samt följande massinvandring därifrån.

Vad kan passa bättre för den som suktar efter global makt? Destabiliserade länder med raserad kultur, utbildning och välfärd. En rädd befolkning som blivit offer för det importerade kriget på våra gator är såklart lättare att styra.

Cornelia Dahlberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/480-renare-strander-jobb-for-arbetslosa/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/482-stolleforslagen-avloser-varandra/

6 thoughts on “481. LISA RÖVLUND FRÅN AFTONBLADET

 1. Fan vad sjukt!
  Vad är deras agenda kan man undra?
  Hon är ju trots allt kvinna den här Rövlund.
  Tror hon på fullt allvar att de hon vurmar för tycker att det är ok att hon jobbar, att hon går utan slöja, att hon ens rör sig utanför hemmet?
  Vad tror hon att hon har att hämta i ett samhälle styrt av fanatiska islamister? Dit är vi nog tyvärr på väg är jag rädd.
  Är ju på grund av islam kvinnor inte kan gå ut idag utan att riskera våldtäkt av ett gäng nordafrikanska ”barn”.
  Speciellt kvinnor borde verkligen inte gå muslimernas ärenden!
  Fattar fan inte hur det står till i huvudet på vissa…

  • Hej knabben76!

   Nej, man tar sig verkligen för pannan och undrar om hjärncellerna har trillat ut hos en del kvinnor!

   Kul att du hittat in på Honesty4u och ändå roligare att du också
   kommenterar krönikorna. Det är jätteviktigt för krönikörerna att få lite feedback men också viktigt för mig, så jag vet vad folk gillar och ogillar här på Honesty4u!

   Botanisera gärna runt lite bland de olika ”knapparna” under det stora fotot.
   Jag är övertygad om att du kommer att hitta mycket ”godis”!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Av ditt skrivna så kommer jag onekligen fram till att vi har kvinnliga politiker av samma kaliber!
  Alltfler börjar att förstå att feministrörelsen inom den politiska sfären har förstört vårt land!
  Därför blir vi allt fler som inser att politik får inte ensidigt byggas på känslor, när följden har blivit att vi fick en massinvandring under adekvat tycka synd om politik!
  Tänk som jag, förbjud den sortens politik!

 3. Till Aftonbladet

  Jag bjuder härmed in dessa journalister från Aftonbladet till en helt oredigerad intervju här på Honesty4u. Det skulle ju vara våldsamt intressant att höra hur deras värdegrund ser ut?

  Det är bara att ta kontakt med mig helt öppet på Skype, adress: lars.agge.agerstig .
  Ni behöver inte ens spela teater! Bra va?

  Välkomna!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.