185. MÖRKHYAD KVINNA GER MAKT!


185. MÖRKHYAD KVINNA GER MAKT!
av Anders Ek, 2014-11-13.

Det är ganska skönt att vara gift med en mörkhyad kvinna. Vilken makt det ger!

Jag kontaktade skatteverket för en förfrågan, angående när skatteåterbäringen skulle betalas ut. Först fick jag inget svar alls!
På grund av att min syn är väldigt dålig och inverkar negativt på mitt skrivande ibland, så mejlade min fru istället och frågade om de som jobbade hade något emot mörkhyade eller om dom var lite ”rasister”?

Jäklar anamma, nu gick det helt plötsligt fort med svar och utbetalningen hahaha…! Ett effektivt vapen för oss med bruna pepparkakstjejer! Omvänt läge, skulle man kunna säga. Det är bara att gasa fullt ut.

Det här tänker inte många på nämligen men man riktigt känner MAKTEN!
Jag har aldrig tidigare tänkt på det här överhuvudtaget men nu ramlade min pollett ner.
Vad Sverige gör just nu i frågan och hanteringen av rasism, har helt spårat ur.

Jag har varit här på Filippinerna i närmare 9 år och aldrig tänkt på detta sätt, förrän nu! När jag sitter med vänner här, alltså nära vänner och även nya, så kan jag vräka ur mig att vissa personer härnere till exempel är lata eller på annat sätt inte försöker fixa sina liv! Sådana finns här också nämligen. Jag kan kritisera deras regering fast med måtta och förklara varför jag kritiserar den. Det har aldrig hänt här, att någon kallat mig för rasist för detta! ALDRIG!

Vad Sverige nu lyckats med är fantastiskt. Alla invandrargrupper ”känner” makten de har över alla myndigheter av just den anledningen, att Sverige kallar alla som debatterar om folk eller flyktingar, för just ”rasister”. Sverige har skapat problemet som egentligen inte borde finnas överhuvudtaget.

Rasism och diskriminering är när en människa inte vill umgås eller veta av en annan människa! Umgås man med bara svenskar behöver man inte alls vara rasist eller invandrarfientlig. Man kanske helt enkelt inte känner sig hemma med invandrare, så enkelt kan det vara. Släng det förbaskade ordet ”rasism” åt skogen och vakna upp!

Varenda invandrare använder snart ”rasism” EMOT ER SJÄLVA, om Sverige inte lägger av med sitt sandlådetrams i frågan. Tänk efter nu innan ni eventuellt svarar, för min fru är brun! Fattar ni nu poängen? Det är ett mycket elakt vapen som stöds av politiker och andra eminenta personer, som tror att man skapat något bra.
I själva verket grävde man sin egen rättighetsgrav som svensk medborgare.

Att vara mån om sitt fosterland och välfärd, har absolut inget med rasism att göra, även om media kallar det rasism.
Flyktingpolitiken har heller inget med rasism eller invandrarfientlighet att göra, även om vi sänker flyktingnivån till en hållbar nivå för landets skull.
Sverige borde ta hand om de som är i landet och jobba upp landet igen, till vad det var förr! Det man gör idag, gynnar ingen i Sverige!

Dumma politiker som tror att hjälp i de drabbade närområdena är fel, tycks inte ha förstått ett dyft! Att hjälpa nödställda i de drabbade närområdena borde prioriteras högre, för vem skulle inte bli överlycklig om denne fick hjälp på plats där denne har sin familj, vänner etcetera.

Spola snacket om rasism och ta hand om landet, vår välfärd samt gamla människor och de invandrare vi har i dag!
När de invandrare som redan är här fungerar i landet och vi har sett till att vår egen befolkning med sjuka och gamla fått sina behov tillfredställda, så kan vi tänka lite igen hur man ska gå vidare med utlandsbistånd och stöd.

Anders Ek

8 tankar på “185. MÖRKHYAD KVINNA GER MAKT!

  1. Den här omvända rasismen har jag påtalat under 15-20 år – blev t o m intervjuad o fotad av journalist – men, ändå lyckades jag undvika att bli kallad rasist. Synpunkterna var ändå nyhetsstoff,uppenbarligen

  2. ”Nej, men tack för att du frågar så slipper du undra.”
    Det är vad svenska myndigheter måste lära sig svara på rasist frågan, och sedan fortsätta som om inget hänt.

  3. Tack själv Lars!
    Det som skrämmer mig är att myndigheter använder det som ett vapen just för att ”stoppa” en debatt, det är ett mycket effektivt ord eller vapen i kampen mot oss med åsikter ang invandring eller även enkla samhällsfrågor, när man är gift med en mörk tjej som jag är och ser kraften i enbart ordet ”rasist” så förstår man att svensk media samt politiker har målat in sig själva i ett hörn, skrämmande verktyg som faktiskt inte borde finnas ens.
    Rasism är något mycket grövre än bara en debatt eller ett påvisande till en mörkhyad i sverige som exempel, att tala om för en person här på filippinerna att så får du inte hålla på, eller även med samma ord till immigranter som mig själv att bete sig normalt, tar inte jag som rasistiskt även om jag nu råkar vara vit i ett land med mörkare människor.

    Sverige fäller sig själva med detta maktmissbruk av ordet rasism.

  4. Fantastiskt bra sammanfattning av Sverige och makthavarnas problem. Anders borde anställas som konsult på helårsbasis.

    • Hej Ali!

      Ja, jag skulle vilja anställa samtliga av mina fantastiska krönikörer här på Honesty4u!
      Tyvärr drivs denna webbsida helt ideellt och istället kostar mig webbsidan både tid, pengar och en hel del arbete.
      Att då med dessa premisser och utan betalning ha några av Sveriges absolut bästa krönikörer på webbsidan, känns verkligen hedrande!
      Det enda jag vädjar om, är att fler visar sin uppskattning med några ord till dessa krönikörer som oförtröttligt skriver den ena kanonkrönikan efter den andra, så att vi andra har något att läsa och ägna lite djupare tankar åt.

      Tack för att du tar dig tid och skriver en kommentar här på Honesty4u. Det betyder mer än du anar!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  5. Hej Anders!

    Det var verkligen en stark debut som krönikör här på Honesty4u!
    Du skriver med äkta känsla och krönikan beskriver verkligen ett tänkvärt scenario på ett nytt sätt!

    Dina ögon kanske inte fungerar så bra men din insikt är något jag är övertygad om att läsarna här vill se mer av!

    Tack för en bra krönika och välkommen åter med fler insiktsfulla alster.

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

    • Det är min fru som är en stor del av min inspiriation som många gånger säger. Ni borde vara stolta över ert land och mer patriotiska säger hon!, det tog lite tid att förstå men hon har en poäng!, vi bär på någon form av skam i stället för stolthet att vi är ett väldigt bra land, ja eller var kanske man ska säga numera.

      Tack Lars och alla som läser härinne

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.