270. SVERIGE, ETT FRAMTIDA MUSEUM?


270. SVERIGE, ETT FRAMTIDA MUSEUM?
av Peter B., 2015-04-17.

Sedan urminnes tider, har det funnits politiker som försökt manipulera omgivningen till sin fördel.

När så Socialdemokraterna fick fotfäste och sedermera makten i Svea Rike,
startade de som alla andra makthavare en fläskig statsapparat, som givetvis skulle manipulera folket till den ”rätta” läran.
Personer som sakligt ifrågasatte dessa påståenden, viftade man bort med välmanikyrerade händer och kallade dessa för ensamma virrpannor.

Med tiden blev apparaten så väloljad, att sossarna inte förlorade ett endaste val på fyrtio år! Den socialistiska partitoppen frotterade sig i makten och använde sitt stora röda organ Aftonbladet, för att manipulera väljarna.

Nu fanns det ju fler tidningar att välja på och när de kom underfund med att nästan alla journalister led av ett trädkramarsyndrom, gav man ett nystartat miljöparti lite kärlek och makt. På det viset hade man helt plötsligt fått varenda jäkla journalist på sin sida och kunde skriva sina sanna lögner i lugn och ro.

Folket klappade händerna åt Partiets uttalanden och insöp den ”rätta” läran.
De flesta tänkte, att inte fasiken kunde väl alla svenska tidningar ha fel?

Så kom Internet med buller och bång och plötsligt en dag kunde folk snacka politik öppet, utan statlig censur. Det innebar att det helt plötsligt seglade upp nya partier med folk som vågade protestera och ifrågasätta, bland annat den viktiga frågan om invandring.

Nu insåg politikerna att goda råd var dyra och försökte med en ny taktik,
nämligen att hota, frysa ut och åsiktsregistrera kritiker samt att bromsa utvecklingen.
Det verkar som om det numer inte finns någon hejd på sätten att försöka kväsa svenska folkets röster och samtidigt öka invandringen förbi bristningsgränsen!

Jag undrar faktiskt om de försöker utplåna Svea Rike?
Kanske vill de göra det till ett litet rött hus på en holme, som kan beskådas av framtida turister.
Ja, för detta är tydligen vad svenska myndigheter vill visa med baksidan på mitt pass.

Peter B.

1 tanke på “270. SVERIGE, ETT FRAMTIDA MUSEUM?

  1. Bra beskrivning Peter B.
    Tyvärr kommer Sverige inte att besökas av några framtida turister…om de inte är muslimer förstås. Några andra kommer inte att våga sätta sin fot i vårt kära fosterland…och den där lilla röda stugan på holmen kommer att vara jämnad med marken även den.

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.