347. LÖNSAM INVANDRING KRÄVER HÖJD SKATT


347. LÖNSAM INVANDRING KRÄVER HÖJD SKATT
av Jan Ivarson, 2015-10-12.

Sverige är landet där makthavarnas lögner blivit vardag. Hur känner de sig inombords när SKL – Sveriges Kommuner och Landsting signalerar att kommunerna måste höja skatten med ca 2 kronor?
Orsak sägs rent ut av SKL vara den invandring som politiker beskrivit inte bara som lönsam, utan som en förutsättning för fortsatt välstånd och goda pensioner.
Verkligheten är den omvända. Den visar på total omoral hos våra högsta politiker och en stor del av journalistkåren. De få som tillåtits visa på konsekvenserna har kallats främlingsfientliga.
Påstådd främlingsfientlighet har nu spridit sig till SKL.

En skattehöjning i kommunerna slår mot alla. Nu larmar PRO om att var tionde pensionär lever under fattigdomsgränsen. Samtidigt kallar rikspolitiker landet rikt och vill ge bort mer. Den som har en månadsinkomst på 30 000 kr, kommer att få betala ytterligare 600 kr mer i skatt varje månad eller 7 200 kr per år, samtidigt som vissa kostnader kommer att öka som drivmedel, mediciner och avgifter.

Världens högsta skattetryck och ökande fattigdom bland pensionärer och lågavlönade, är följd av massinvandringen. Den ligger nu på en nivå, som om den håller i sig, motsvarar 400 000 personer per år.
Man behöver inte vara bra i matematik för att förstå, att det kräver att svenskarna öppnar både hjärtan och plånböcker.
Våra politiker tar inte tillvara svenskarnas intressen. Vi har inte råd att underhålla infrastrukturen.
Försvar av Gotland med ett fåtal soldater utan tungt vapenstöd är ett skämt som gör svenska soldater till kanonmat.

Kommunpolitiker har länge betett sig som att pissa i byxorna för en stunds värme, genom att fegt motta Migrationsverkets bidrag för flyktingar. Bidragen som betalats med statskatt är kortvariga, det har alla känt till. Det är därför SKL nu flaggar för höjda skatter när statsbidragen upphör. Blir någon förvånad?
Nu skall kommunerna försörja sina nysvenskar och förväntas fixa jobb och billiga bostäder åt dem. Det är en nåd att bedja om. Kommunerna har knappt klarat det för sin svenska befolkning. En del kommuner har förvandlats till ekonomiskt svaga glesbygder, med svårighet att klara sina gamla. Nu skall de också försörja en ökad svåranställd befolkning.

Asylinströmningen består till viss del av välståndsemigranter, lockade av arbetsfri försörjning. Väljarna får nu finna sig i att landets välstånd monteras ner och ersätts med sociala problem.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

2 tankar på “347. LÖNSAM INVANDRING KRÄVER HÖJD SKATT

  1. Här är handskandet med sanningen återigen rent ljug!

    En del kommuner har förvandlats till ekonomiskt svaga glesbygder, med svårighet att klara sina gamla. Nu skall de också försörja en ökad svåranställd befolkning.

    SANNINGEN ÄR INGEN VILL JOBBA UTAN RÄKNAR MED ATT LEVA PÅ BIDRAG RESTEN AV LIVET!

  2. Japp, höjd skatt var väntat, spektaklet måste ju betalas på något vis! Alltihop är bara för sorgligt. Det svenska samhället monteras ner och den svenska välfärden urholkas allt mer. Tack, Jan Ivarsson!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.