671. VIKTIGA FRÅGOR OM MIGRATIONSAVTALET MED FN


671. VIKTIGA FRÅGOR OM MIGRATIONSAVTALET MED FN
av Kenny, 2018-11-05.

Ställ frågan till SD:s Facebookgrupper och direkt till partiet eller andra som du anser som lämpliga!
Varför informerar de inte och anordnar en stor demonstration mot FN-avtalet som skall skrivas under den 10/12 2018 och inte den 11/12 som det står i uppropet, mot att illegal invandring skall bli en mänsklig rättighet?

SVT väljer förstås att ha en bild som om någon har drunknat eller har lyckats tagit sig i land med hjälp av en bilring till ett bildäck när de informerar om avtalet.

Varför bryter Sverige mot Dublinförordningen?
Det är mycket enkelt att rädda 1 000-tals människoliv.
Asyl skall sökas i någon säker del i hemlandet eller på någon av de utländska ambassader som finns i respektive hemland.
När det inte är möjligt, då skall asyl sökas i det närmaste intilliggande landet till deras egna hemländer!
Det innebär ALDRIG att det krävs en resa över ett hav eller en transport anordnad av immigrantsmugglare, till ofta mycket höga belopp, genom flera olika länder som inte har krig.

Här rapporteras det om följande på SVT, som en kort sekund hade ett verklighetsbaserat inslag om vad som sker gällande strömmen av människor ifrån Afrika.
En stor del av massinvasionen till Europa, ”består i princip bara av män och där nu en majoritet kommer ifrån Västafrika. De kommer från Senegal, Nigeria, Elfenbenskusten och Gambia.
Dessa länder har en sak gemensamt. Det är demokratier och de har god ekonomisk tillväxt”. De ser Europa som en enda stor bankomat.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=o9L0eRbVWTE

När det gäller Sverige, så är det en exakt beskrivning av vad som sker. Här får man som ekonomisk immigrant förtur till lägenheter och livstids försörjning ifall man får uppehållstillstånd. Allt medan den infödda befolkningen oavsett tidigare ursprung, behandlas avsevärt mycket sämre.

Att behandla människor mycket sämre på grund av deras etnicitet eller ursprung och för att de är födda med ett svenskt medborgarskap, borde vara straffbart! Det anser dock 83% av Sveriges befolkning är någonting bra.
(Redaktionens anmärkning: VET vi verkligen hur befolkningen röstade?
Är valresultatet helt sant och korrekt, med tanke på allt valfusk som har anmälts?)

Barn svälter ihjäl medan unga starka män får hjälp
Den ”humanitära stormakten” Sverige, prioriterar unga friska män istället för de cirka 300 barn som svälter ihjäl varje timme.
Det är inte humant utan ett sjukligt psykopatiskt beteende utfört av en majoritet av Sveriges politiker och där olika ”hjälporganisationer” är högst bidragande till att barn dör och att kriminella nätverk tjänar miljontals kronor på sin verksamhet!

Källa: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7076424

Skriv gärna under uppropet men nöj dig inte med det. Sprid detta vidare till dina lokalpolitiker och kräv dem på ett svar gällande FN-avtalet.

Stoppa Sveriges påskrift av avtal med FN.

https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?uv=11310395&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR1-aijSOg7bBy3x9L4AGhlFtNgX-5SW6sdKlsnpqE_JUrkMwyTaJaKMQJA

Epilog.
Allt är som vanligt, sorgligt nog.
Detta inlägg var inte uppskattat av varken globalister eller kulturmarxister.
Man har valt att anmäla mig till Facebook.
Jag fick det här meddelandet som ett brev på posten. De är fega och odemokratiska, istället för att våga ta en debatt.
Så är det när man saknar argument och anmäler samt ser till att få människor avstängda.
”Du har begränsats tillfälligt från att gå med och göra inlägg i grupper som du inte hanterar till 11 november kl. 13:14.
BEGRÄNSNING AKTIVERAD”.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/670-vad-ar-klockan-vilken-tid-skall-vi-ha/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/672-sa-stolligt-sa-svenskt/

 

6 tankar på “671. VIKTIGA FRÅGOR OM MIGRATIONSAVTALET MED FN

  1. Avvecklade nationalstater kommer inte gälla skattebetalarna!
    Vem skall då avlöna politikerna?
    Fotfolket förväntas finansiera politikerna så de kan fortsätta dela ut pengar gränslöst i sin allsmäktiga godhet.

  2. Tack för denna fint skrivna artikel som belyser verkligheten som jag uppfattar den. Att hjälpa människor i nöd är en självklarhet, men att montera ner våra nationalstater är ett svek mot oss alla. Det kommer i en förlängning att drabba dom vi vill hjälpa också..

    • Tack för din uppmuntran det gjorde mig verkligen glad. Det insmög sig några fel i min text. Den viktigaste är att den första länken skulle vara denna. Efter detta inslag så återgick SVT med sina vinklingar, desinformation , utelämnande av vissa fakta och ibland direkta lögner. De bedriver enligt mig en globalistisk och/eller kulturmarxistisk mångkulturförespråkande agenda. Källa: ”SVT Aktuellt inser att det är ekonomiska migranter” https://www.youtube.com/watch?v=o9L0eRbVWTE.

    • Tack för det Peter. Det insmög sig några fel i min text. Den viktigaste är att den första länken skulle vara denna. Efter detta inslag så återgick SVT med sina vinklingar, desinformation , utelämnande av vissa fakta och ibland direkta lögner. De bedriver enligt mig en globalistisk och/eller kulturmarxistisk mångkulturförespråkande agenda. Källa: ”SVT Aktuellt inser att det är ekonomiska migranter” https://www.youtube.com/watch?v=o9L0eRbVWTE.

  3. TILL ALLA LÄSARE

    Jag läser med stort intresse era inlägg och kommentarer här på Honesty4u. Mycket uppfriskande!

    Det fria åsiktsutbytet, är faktiskt själva anledningen till att denna webbsida överhuvudtaget finns.
    Jag anser att åsikts- och yttrandefrihet är bristvaror i dagens Sverige!

    Vi måste våga tala om ALLT
    Jag skulle vilja vända på det hela genom att säga, att de som inte öppet vågar säga sitt hjärtas mening här eller på något annat sätt mörkar vad de tycker och tänker, behöver knappt ens göra sig besvär att besöka Honesty4u!
    På Honesty4u råder det total åsikts- och yttrandefrihet!

    Denna åsikts- och yttrandefrihet måste dock ske under eget ansvar men också hanteras med förnuft och respekt för andra människor. Det innebär att Honesty4u aldrig tillåter förtal av andra människor!
    Alla åsikter från vänster till höger är dock välkomna, om de innehåller saklighet och främjar ett förnuftigt debattklimat.

    Något att tänka på
    Ur tystnad föds bara fördomar och dumhet. Låt debatten flöda fritt för ett bättre Sverige!

    Kom ihåg att alltid ge krönikören som skrivit en bra krönika lite uppskattning med några rader i en egen kommentar nedan!
    Tack på förhand!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.