15. När galenskapen får råda!


15. När galenskapen får råda!
av Lars Agerstig, 2013-08-06.

Klicka på ljudspelarpilen och lyssna.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/14-almedalen-var-tids-lytescirkus/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/16-asiktsfrihet-yttrandefrihet-och-lydiga-slavar/

3 tankar på “15. När galenskapen får råda!

  1. De som läser en eller flera morgontidningar blir allt färre, i synnerhet de som läser papperstidningar. Jag prenumererar på en lokaltidning och läser på ett par riks- och landsortstidningars nätsidor. Dessutom har det blivit en vana att läsa ett antal nättidningar som Avpixlat och Fria Tider för att få veta det som fastnat i gammelmedias politiska filter.

    Ibland skriver jag insändare och kommentarer till gammelmedia men ofta tas de inte in. Inte därför att texten strider mot tryckfrihetslagstiftningen, utan för att tidningsredaktionerna inte gillar mina åsikter. Dessa handlar ofta om invandringspolitik och tidningarnas självpåtagna politiska åsiktsbegränsning.

    Nyligen refuserades en kommentar till en artikel om att småhusföretagens omsättning drastiskt minskat, trots stor bostadsbrist. Jag skrev att alla parter har ansvar för bopriserna som blivit så höga att få har råd. Jag räknade upp beställarna som höjt kraven, ökade material- och entreprenörspriser. Till sist skrev jag att invandringen krävt fler bostäder än vad som nyproducerats under flera år. Det fick man inte! Det skulle ju bl a kunna gynna SD och invandrare får inte nämnas i samband med uppgifter som kan uppfattas som negativa.

    Förstod var skon klämde och sände in en ny variant som togs in. I den nya versionen stod att befolkningsökningen (inte invandringen) varit större än nybyggnationen. Det visar hur det står till med pressens värnade om det fria ordet. Där är fakta om invandring och yttrandefrihet undantagen allmänheten och förbehållen politiker och journalister. De ser sin sina uppgifter som att uppfostra väljarna i rätta åsikter.

    Visst är vi på väg mot diktatur.
    Visst är det ren galenskap, som Lars Agerstig berättar om i nr 15 av My Weekly Thoughts.

    Utöver dagliga läsningar av dagstidningar ser jag fram mot de höjdpunkter som återkommande krönikor innebär. Till dessa vill jag nämna

    http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/
    http://erixon.com/blogg/
    https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/

    Framför mitt Tack till författarna som lägger ner stort arbete på viktig folkbildning.

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.