628. SKA HJÄLPORGANISATIONER HJÄLPA KRIMINELLA?


628. SKA HJÄLPORGANISATIONER HJÄLPA KRIMINELLA?
av Kenny Korén, 2018-06-10.

Ett viktigt ämne för Sveriges framtid, vilket är något som de allra flesta redan vet, är att det finns ett antal olika hjälporganisationer som aktivt samarbetar med kriminella internationella brottssyndikat som smugglar ekonomiska bidragssökare från bland annat Afrika och Mellanöstern. Ifall man passerat ett, eller som i de allra flesta fall, ett stort antal länder som inte har krig då är man inte längre en ”flykting” utan en ekonomisk migrant.

SVT Aktuellt ”insåg” för ett kort ögonblick att det handlade om ekonomiska migranter som ser Europa som en bankomat men sedan återgick SVT snabbt till att ge en falsk bild av massinvandringen till Sverige. Fråga dig varför och vilka som ligger bakom och vad deras agenda är?

https://www.youtube.com/watch?v=o9L0eRbVWTE&feature=share

Vissa massinvandringsaktiviteter har stoppats i Medelhavet bland andra av italienska myndigheter, medan andra fortsätter oförtrutet. En del hjälporganisationer har hyrt in fartyg varifrån man plockar upp så kallade ”flyktingar”, bland annat utanför Afrikas kust men man transporterar inte tillbaka dem till utgångshamnen, utan istället direkt över till Europa.

Rädda barnen i Sverige har varit med och startat upp ett projekt gällande en App till I-phones och som de själva kallar för en praktisk app för att stödja att de ”ensamkommande barnen”. Detta för att ”barnen” skall kunna slutföra sina resor på ett säkert sätt till och genom Europa. Denna App finns på 5 olika språk.

Det är min absoluta övertygelse att det inte finns 100 000-tals ”ensamma barn” som helt själva och helt ensamma tar sig genom ett stort antal länder genom Europa. För några år sedan tog sig över 30 000 ”barn” ända till Sverige.

Det är självfallet så att de som tog sig till Sverige hade informerats om Sveriges generösa och totalt kravlösa bidragssystem. Rädda Barnens App kommer att göra så att allt fler med en allt större lätthet kommer att kunna ta sig till Europa.

De länder som ingår i Rädda barnens och deras andra länders och organisationers App-projekt, är förutom Sverige även Belgien, Bulgarien, Frankrike, Tyskland, Grekland, Italien och Storbritannien.

Rädda barnen anser att det är ett bra sätt att nå ut. Citat: ”Eftersom en majoritet av de ”ensamkommande barnen” äger en I-Phone.”

Hur kan en majoritet av vad Rädda barnen kallar för ”ensamkommande barn” ha en dyr I-phone i besittning och samtidigt, i de allra flesta fallen, vara helt i avsaknad av id-handlingar eller pass?
En majoritet av de som anländer saknar identitetshandlingar, eftersom de har instruerats att kasta dem via den information de har fått ifrån olika informationskanaler.
Bland andra George Soros manual till immigranter, instruerar de som vill ta sig till Europa. I Soros manual så finns det till exempel information om vad man skall säga, det vill säga, vad man ska ljuga om för att få stanna i det land man har anlänt till.

Kenny Korén

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/627-lagbrott-vid-tillsattning-av-statliga-jobb/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/629-rut-och-rot-nu-foreslas-aven-trut/

 

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.