79. FOLKGRUPP ELLER INTE FOLKGRUPP


79. FOLKGRUPP ELLER INTE FOLKGRUPP
av Antisocialisten, 2014-02-04.

Med tanke på grundlagsändringen 2010, om att svenskar inte är en folkgrupp, anser jag det vara dags att titta närmare på detta.

Enligt professor Anders Göthström, professor i genteknik, arkeologi och evolutionsbiologi vid Uppsala universitet och i samarbete med universitetet i Tromsö, har man kommit fram till att hälften av svenskarna härstammar från mesolitiska bosättarna med DNA genotyp 1- M235 även kallad nordisk gen som tros ha uppstått på de Dinariska alperna och på västra Balkan för mellan 20 000 till 30 000 tusen år sedan.

Arkeologen Oskar Montelius fastslog 1919 att invandringen kom från sydväst efter att inlandsisen dragit sig tillbaka.
”De senast undersökningarna hava sålunda låtit oss lära känna det märkliga förhållandet att våra ljusa högresta långskalliga förfäder bebott vårt land alltifrån tiden kort efter istidens slut”

Bland svenskarna finns också stora frekvenser av indoeuropeiska gener som R1b och dess subgrupp R1b – S21 och U 106 vars frekvens är som störst i Västeuropa samt haplogrupp R1a1 som tros ha invandrat till Sverige 2800 år före Kristus.

Svenskarna  tillhör den germanska folkgruppen och om inte allt detta sammantaget kan betraktas som bevis för den svenska folkgruppens existens, undrar jag hur många andra raser eller folkgrupper som kan visa upp starkare bevis för sin existens?

Enligt svensk grundlag existerar ju inte svenskarna och eftersom tyskar, ungrare, holländare med flera har samma ursprung borde ju inte dom heller existera som folkgrupper, vilket skulle betyda att Europas halva befolkning inte existerar.

Om denna grundlag granskades rättsligt mot denna bakgrund, borde den därmed befinnas vara olaglig!

Antisocialisten

2 tankar på “79. FOLKGRUPP ELLER INTE FOLKGRUPP

  1. Wow! Kan du med din vetenskapliga bakgrund överklagar i Brüssel eller har du provat göra det i första instans här i Sverige? Grundlagsändringen gjorde en vän till mig uppsöka den österrikiska Ambassaden i Stockholm med sitt födelsebevis och skaffa sig numera rätt att kalla sig Österrikare – också. Han flyttade dit och tror mig han ångrar inget. Denna sjuka lagen är en litterär förintelse av den svenska nordiska rasen att göra den oexisterande på ett papper, det är sjukligt självstudier och barbarisk. Jag undrar hur länge till och hur många gånger till klarar Svensken av att bli misshandlad psykisktoch physiskt innan den spårar ur och bli Jekyll and Hide. Hur kan man förtrycka sitt eget folk sin släkt sitt arv utan att det gör ont? Vilka sinnessjuka politiker tilläts detta? Man som anser att det dumma sovande folket förtjänar just detta för att de sover? Förnedring som bestraffning för att man är mesig snäll och konfliktskygg i natur. Måste den mobbas dagligen för att Svensken anses vara svag bara för den är reserverat och inte vill ha konflikter och vill vara vänlig ändå? Det är folkmord och förintelse på 2000 talet och var ska 90arig gammelmormor tar vägen när Freddie skiter i henne? Ingenstans. Dead end, vanvård och till sist euthanasi. Jag har ingen lust till att skärpan käft jag vet att det är så som det börjar. Zensur frodar förtryck och tvång. Kan inte säga been there done that men alla mina föräldrars föräldrar upplevde två världskrig till och med överlevde bombningar och ryssiskt fångenskap. Livet är ingen dans på rosor och frihet är för fån inte en självklarhet. Res upp er nu! Nu räcker det! Sverige åt Svenskarna och kanske till nybor som ni beställer hit på önskan (arbetskraft) men inte påtvingade blodiga som säger sig fast, nej tack! Ska jag berätta för er att ni måste börja försvara ert arv? Hur kan man klaga över denna dumma lagen?

    Jag har inte förstått före nu vad den innebär. WTF ??? Helt bisarrt. Vedervärdigt.

    • Jag har tydligen problem med min ordbok här….. Orden skrevs fel fast jag valde andra ord….. Swift. Oh nej. Sorry, kan man redigera?

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.