688. SVERIGES ANSVARIGA VÄLKOMNAR UTÖKAD RISK FÖR TERRORDÅD


688. SVERIGES ANSVARIGA VÄLKOMNAR UTÖKAD RISK FÖR TERRORDÅD
av Kenny, 2019-03-11.

Fråga dig varför den dåvarande regeringen och Morgan Johansson konsekvent till skillnad från många andra länder, under flera år har vägrat att kriminalisera så kallade terrorresor och varför man gör det först nu när kriget verkar närma sig sitt slut?

Krigsförbrytare får återvända till Sverige
Politikernas strategi gör så att alla som hittills har rest för att stödja ett muslimskt kalifat, kan få återvända till Sverige. Det handlar om minst 300 personer!
I Sverige så finns det enligt SÄPO:s sannolikt mycket låga beräkning, mellan
2 000-3 000 Jihadister och där ett antal krigsförbrytare får stanna med hänvisning till deras mänskliga rättigheter, eftersom de ”riskerar” dödsstraff i sina hemländer. Man prioriterar alltså krigsförbrytare framför sin egna befolknings säkerhet och man låter inte offren få upprättelse i en rättegång.

Vem tror att Sveriges nuvarande politiker anser att man inte skulle ha utvisat nazister till Nürnbergrättegångarna, eftersom de riskerade och även fick dödsstraff?
Skulle man med dagens retorik handlat rätt genom att efter andra världskriget ha avstått ifrån att exempelvis ha deporterat Herman Göring, som vid flera tillfällen och under mycket lång tid befann sig i Sverige, ifall han nu hade befunnit sig på svensk mark vid krigsslutet?
Tänk dig det motsatta, att nazisterna hade fått en fristad i Sverige efter andra världskriget slut.

Ministerlögner
Fråga dig varför Alice Bah Kuhnke ljög under en intervju på SVT, om att man i Örebro hade lyckats väl med att rehabilitera IS-terrorister.
Det var något som de ansvariga i Örebro aldrig hade hört talas om!
Varför fick hon sitta kvar när det avslöjades att hon medvetet hade stått och ljugit inför Sveriges befolkning och av vem blev hon tillsagd att ljuga?

Mona Sahlin och många andra kämpade för att misstänkta mördare från IS eller de som aktivt hade stött ett kalifat som har begått våldtäkter och halshuggit eller bränt sina offer, skulle få förtur till lägenheter och jobb när de återkom till Sverige. Allt detta var tvångsfinansierat via skattsedeln.
Det är exakt vad som kommer att ske när terroristerna nu kommer tillbaka till Sverige, hemflugna till vårt land bekostat av Sveriges befolkning.

Flera höga ledare inom IS har förkunnat, att nu skall kriget för ett upprättandet
av ett kalifat som styrs med sharialagar föras ute i Europa, vilket redan har skett vid flera tillfällen. Majoriteten av Sveriges högst ansvariga politiker och  myndighetspersoner, tar välvilligt emot dessa potentiella dödshot mot civilbefolkningen.
Man valde att söka sig till IS, eftersom man inte ville leva i ett västerländskt land som Sverige! Genom detta val så har man tydligt visat, att man varken vill integreras eller leva efter våra demokratiska principer.

Svenne betalar
Vi skall alltså betala för att risken för fler terrordåd i Sverige ökar markant och det medan våra egna barn och barnbarn hamnar sist i bostadskön.
I Sverige så informerar polisen socialtjänsten om misstänkta så kallade ”återvändare” från kriget i Mellanöstern men man talar aldrig om de brutala islamistiska grupper som finns i Afrika, vars medlemmar tar sig till Sverige.

Vad gör då Socialtjänsten på många platser runt om i Sverige efter att de har fått denna information ifrån svensk polis?
Svaret är absolut ingenting, alternativt så kallar man IS-terrorister till helt frivilliga samtal.
Det finns statistik på sedan flera år tillbaka, att socialtjänstens resultat av sina insatser gentemot unga kriminella har gett ett mycket klent resultat. Trots det så stod nyligen rikspolischefen och förordade att socialtjänsten skall vara en stor del i att lösa den extrema våldsutvecklingen bestående av unga personer som är mycket våldsamma och grovt kriminella.
Nu anser de högst ansvariga politikerna och högsta ledningen inom polisen, att socialtjänsten skall lösa frågan med de absolut värsta och brutalaste religiösa sektmedlemmarna ifrån IS.

Svenska regeringspolitiker lyder order
Fråga dig varför regeringen med Göran Persson och Thomas Bodström i spetsen, inte kunde garantera att Assange inte skulle kunna komma att utvisas till USA?
Där fanns det inte några som helst 100%-iga garantier för att han inte riskerade ett dödsstraff ifall han utelämnades, eller att han kunde ha fått ett 100-årigt fängelsestraff?

Ingen person som har någon som helst trovärdighet och som har läst förhörsprotokollen gällande Assange och våldtäktsanklagelserna, kan förneka att lydstaten Sverige hade fått ett uppdrag att så långt som möjligt omöjliggöra Assange fortsatta arbete med Wikileaks.

Enligt en majoritet av riksdagspolitikerna så är terrorister skyddsvärda medan de som avslöjar krigsbrott inte är det!
Fråga dig varför Morgan Johansson, Ylva Johansson och till exempel Stefan Löven gång på gång dolt vilka som är i en extrem majoritet som dömda för grupp- och överfallsvåldtäkter samt skjutningar, sprängningar, bil- och skolbränder samt åldringsbrott, trots att det drabbar Sveriges befolkning mycket hårt?
Varför har de medvetet skapat ett mycket otryggt Sverige, som var helt otänkbart att kunna föreställa sig under den tid som jag hade förmånen att växa upp?

Anders Kassman operativ chef på SÄPO om hur SÄPO prioriterar krigsförbrytares humanitära rättigheter, framför Sveriges befolknings säkerhet.

Hela Kalla fakta programmet finns att se på TV 4 PLAY.
Nyhetsmorgon i TV4 från 2016-06.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=hWlWDbLPxY4&fbclid=IwAR0x_gp8gL5eDTaVLVwbyw0URJgZiBRmnjVirB5Oj_dy-7JvlJiQ4H8YAss

Kalla fakta: ”Irakisk säkerhetstjänst kritisk mot Säpo” – Nyhetsmorgon (TV4) – youtube.com

Nyhetsmorgon i TV4 från 2016-06-07: Kalla fakta avslöjar att Irakisk säkerhetspolis anser att samarbetet med den svenska säkerhetspolisen när det gäller terroristbekämpningen är så …

http://www.youtube.com

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/687-deltagandeskatt-forodande-hog/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/689-yttrandefriheten-kringgas-for-att-skydda-makthavarna/

 

2 tankar på “688. SVERIGES ANSVARIGA VÄLKOMNAR UTÖKAD RISK FÖR TERRORDÅD

  1. Märkligt att så väldigt många läsare helt struntar i att uppmuntra våra skickliga krönikörer som mödosamt skriver för dig!
    Egoismen verkar sprida ut sig i samhället!
    Tydligen är det för jobbigt att skriva ett par rader?

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.