134. DU ÄR INTE EN PRÄKTIG SVENSK!


134. DU ÄR INTE EN PRÄKTIG SVENSK!
av Arne Holmström, 2014-06-25.

Du är inte en präktig skötsam svensk, vilket är lätt att inbilla sig.
De generellt hederliga och präktiga svenskarna håller 7-klöverns politiker på att ”ta livet av”! Det är fult att vara präktig svensk!
Idealet är att vara analfabet och färgad muslim, då är du den ideala svensken för 7-klöverns politiker!

Allt är så självklart för oss svenskar, att vad överhögheten bestämmer, måste vi finna oss i, för man vill ju vara en hederlig präktig svensk. Det är så fruktansvärt synd, att den största delen av svenska folket inte förstår att vi präktiga svenskar ska utrotas, enligt nuvarande handlingsplan! Just du medverkar till detta genom att lägga din röst på något av 7-klöverns partier!

Svenska folket är först och främst mentalt styrda av en enorm lögnpropaganda! Alldeles för få av oss, tar reda på den egentliga sanningen och det största hindret är svensk massmedia som håller lögnpropagandan vid liv! Vi litar blint på våra lögnaktiga politiker och ser dem som präktigt folk! Detta har blivit massmedias uppgift, att få folk att tro på lögnen!

Vi har lärt oss att alla andra folkslag än vi själva, är bättre folkslag av människosläktet! De andra ska ses som stackars oskyldiga lamm som vi måste vårda ömt och skänka allt vad vi äger och har till! För så är det bestämt! Svenska folket är ju så ekonomiskt bortskämda, så de kan gott dela med sig av sitt överflöd! Vad vore vi utan våra kyrkor och präster, när nu även dessa predikar om att vi måste hjälpa dessa stackars flyktingar, som i majoriteten av fallen inte ens är flyktingar.
Som en kontrast till dessa lögner om verklighetens ekonomiska tillstånd, bör det nämnas att vi har ca 400 000 fattiga svenskar! Då ska man också veta, att de har det sämre ekonomiskt ställt än de tiggande romerna!

Den som inte visste om det förut, så är det svenska folket på väg att bli en minoritet. Cirka 40 000 svenskar emigrerar varje år! Man bör också nämna att vi ligger under ett utrotningshot som svenskt folkslag! Blandäktenskapen som 7-klövern och EU inget högre önskar, uppmanas det till för att det ska inte få finnas några separata folkslag! Ja, det vet väl alla att utlänningar som kommer in över våra svenska gränser blir globaliserade svenskar! Ett fantastiskt förvandlingsnummer som ingen har någon logisk förklaring på? Det här ingår också i den globaliserade världens strategi! De 35 000 våldtäkterna i Sverige förra året, är ett välkommet led i 7-klöverns utrotningspolitik på svenska folket. Det tycks också vara därför som våldtäktsmännen får ringa straff eller blir frikända!
Begreppet ”vårt svenska folkslag” som hotas av utrotning, är inte något som är gripet ur luften. Det finns faktiskt politiska yttringar om, att svenska folket är det sämsta tänkbara folket i Sverige! Alla andra folkslag är finare människor än du och jag!

Den vakne svensken, som har mött verklighetens Sverige genom att ta reda på vårt förhållande jämfört med de importerade utlänningarnas, har insett att huvudansvariga politiker lägger all sin energi på utlänningarnas vällevnad. Samtidigt struntar politikerna i om svenska folket far illa! Det här måste vi svenskar betala för! Allt vad utlänningarna får till skänks genom betalningen för deras försörjning, tager man av svenska folkets inbetalda skatter och staten skänker sedan bort dessa pengar till utlänningarna! Dessutom är utlänningarna kravmaskiner. De är inte nöjda med att vi försörjer dem, de ska ha mer pengar till sina utlandssemestrar med mera.

Personligen anser jag, att vi präktiga svenskar snart inte ens existerar. Massvis med svenskar hatar oss andra präktiga svenskar! Det här beror på att den svenska mentaliteten håller på att dö ut och utrotningen av oss pågår för fullt och dessutom frivilligt, genom att vi röstar på våra belackare i 7-klövern!

Det märks mer och mer att svenskar håller på att bli förvandlade till fattiga typer, som man endast kan finna i världens fattigaste länder. Svensken som fattig U-landsbefolkning, är den mentalitet som märks mer och mer!! Det här övergår nog de flesta människors förstånd som har fått en hjärna att tänka med!

Självklart ska vi fortsätta att rösta på 7-klöverns partier, då vi i åratal redan anammat vår blivande undergång. Varför då inte fortsätta och få det bekräftat? Lika självklart ska vi fortsätta att bekämpa Sverigedemokraterna som vill stoppa denna katastrofala undergång! Vad ska vi ha rättskaffens folk till? Tänk istället på de stackars flyktingarna som har det så svårt!
Präktiga skötsamma svenskar är ju enligt lag snart förbjudna i alla fall!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.