589. HUR ARBETSLÖSHET MINSKAS I STATISTIKEN


589. HUR ARBETSLÖSHET MINSKAS I STATISTIKEN
av Jan Ivarson, 2017-09-14.

Arbetsförmedlingen har 12 000 anställda och bidrar själv till många jobb.
Bara ett jobb förmedlas per anställd och månad, men alla ägnar sig inte åt arbetsförmedling. En stor del arbetar med bidragsförmedling.

Bedrägerier
Bedragare dras till platser där stora pengar hanteras, skriver Rebecca Weidmo Uvell i sin blogg uvell.se.
Hon kallar Arbetsförmedlingen för Bedrägeriförmedlingen. Det är inget som media ägnar sig åt. TV4 gav typiskt plats åt en ung kvinnlig konstnär i inslaget Mångsysslaren. Hon sa hon är kritisk till president Trump.
Missbruk av svenska skattepengar i miljardklassen är inget som intresserar svenska konstnärer. De företräder vanligen mer eller mindre extrem vänsterpolitik i sin konstnärliga utövning. De har förvandlat kultur till plattform för politisk propaganda.

Bedrägerier förekommer i varierande grad för att få del av lönebidragen. Till det kommer att man kan se hela verksamheten som bedräglig.
Bidragens syfte framställs som stöd för att arbetslösa skall få anställning.
Ett väl så viktigt syfte är att försköna statistiken för arbetslösheten, för att minimera kritiken mot migrationspolitiken.

Det är inget bedrägeri att söka bidrag som staten erbjuder. Det blir tvivelaktigt när företag baserar en stor del av sin verksamhet på bidragsanställningar.
Det finns en gräns när bidragsanställningar påverkar seriösa företag som står för hela lönekostnaden.

Stora bidrag förstör en sund marknad
Lönebidrag belastar skattebetalarna och snedvrider marknaden. Vill man se positivt på bidragsanställningar så är de mer vita än anställning av svart arbetskraft, de papperslösa. Den gruppen är en typisk nysvensk politisk konstruktion som saknar logik som bör prägla seriös verksamhet.
En grupp människor som inte fått uppehållstillstånd har ändå fått tillstånd att vistas i landet. De måste leva på brott och svartjobb och har fått tillgång till sjukvård och skola för sina barn! Dessutom får de inte eftersökas av polisen på platser där de förväntas uppehålla sig.

Politiker utan logisk tankeförmåga
Beslutet om papperslösa är en politisk kullerbytta som förmodligen inte finns i något annat västerländskt land. Det visar på politiker med undermålig utbildning. De är resultatet av svensk flumskola och vänsterindoktrinering. De har inte fått undervisning i logiskt tänkande genom geometrins axiom, som att endast en rät linje kan dras genom två punkter. Därför lever många politiker med olika uppfattningar om sin egen och andras ekonomi.

En- och tvåsiffriga statsanslag
Verksamheten sätter sprätt på cirka 75 miljarder per år. Jämför det med det svältfödda försvaret som efter politiska ansträngningar fått ytterligare åtta miljarder att fördela över några år.
Försvar och investeringar tilldelas ensiffriga belopp. Åtgärder som stödjer eller döljer brister i socialistisk politik tilldelas tvåsiffriga miljardbelopp.

http://uvell.se/2017/08/16/bedrageri-formedlingen/

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/588-batra-bbcs-film-om-sverige/  

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/590-islamisering-sveriges-och-europas-ode-ar-forutbestamt/

2 tankar på “589. HUR ARBETSLÖSHET MINSKAS I STATISTIKEN

  1. Uppskattar verkligen att ni försöker! Är så i grunden förtvivlad, ledsen och arg över allt som händer – och som TILLÅTS hända!
    Har i många år grubblat över varför våra politiker och deras anhang i alla led vill förråda
    sitt eget land och folk???
    Det är något så ohyggligt så man kan inte ta det till sig!
    Tack än en gång för att ni finns och för att ni försöker ❣

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.