126. TIO GUDS BUDORD HAR INTE LÄNGRE NÅGOT VÄRDE


126. TIO GUDS BUDORD HAR INTE LÄNGRE NÅGOT VÄRDE
av Arne Holmström, 2014-06-07.

Bortsett religionen, så bör åtminstone budorden efterlevas för alla människors välbefinnande. Vad har då hänt? Jo, vi har fått maktgalningar som har gjort sig själva till brottsliga ”gudar” och skapat sig egna budord!

FÖRSTA BUDET
”Du skall inte ha några andra gudar vid sidan av mig.”

I Sverige har vi mängder av ”gudar” med uppgift att fostra folket och de har lyckats bra. Det politiskt korrekta, PK, har sina gudar vilket strider mot folkets fri- och rättigheter. PK-gudarna ger också utvalt folk rätten att håna och begabba, och räcker inte det, så är misshandel tillåten mot de som inte följer PK-reglerna.

ANDRA BUDET
”Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren skall inte låta den bli ostraffad, som missbrukar hans namn.”

Den enda Herren vi känner till numer, är vår Statsminister som missbrukar sitt ämbete. Vilken Gud ska straffa honom?

TREDJE BUDET
”Tänk på vilodagen, så att du helgar den.”

Mammons gudar i Storfinansen tillåter inte folket att vila. Det ska jobbas, för dessa gudar måste tjäna pengar.

FJÄRDE BUDET
”Hedra din fader och din moder för att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land.”

Det här har de kommunistiska gudarna som ett hatobjekt, vilket de apterat in i hjärnorna på de nykläckta generationerna med det skamligaste av allt, DÖD ÅT KÄRNFAMILJEN!

FEMTE BUDET
”Du skall inte dräpa.”

Hundratals mord sker i Sverige varje år och det bör tilläggas att även självmord ingår. Om det nu är självmord alla gånger?

SJÄTTE BUDET
”Du skall inte begå äktenskapsbrott.”

Det har vi FI, Feministiskt initiativ, till, vilka uppmuntrar fri kärlek. Det är inte någon tillfällighet att skilsmässorna ökar, nu när manshatarna har fått sin röst hörd.

SJUNDE BUDET
”Du skall inte stjäla.”

Här sprack allting! Aldrig någonsin har en regim stulit så mycket pengar i svensk historia av det svenska folket, pengar vilka paradoxalt nog är till för att föda en stor del av importerade tjuvar. Att då kalla Sverige för ett tjuvsamhälle är inte någon överdrift!

ÅTTONDE BUDET
”Du skall inte bära falskt vittnesbörd mot din nästa.”

Arma stackars svenskar som ständigt läser om grova falska anklagelser mot hederligt folk i vår massmedia!

NIONDE BUDET
”Du skall inte ha begärelse till din nästas hus.”

Ska man skratta eller gråta? Så gott som alltid, äger bankerna människornas hus! Bankerna om några, har av snöd vinning och ett omättligt penningbegär, lyckas med bedrägeriet att sätta nästan varenda svensk i skuld. Så större delen av vår befolkning, ägs ekonomiskt av bankerna!

TIONDE BUDET
”Du skall inte ha begärelse till din nästas hustru, ej heller till hans tjänare eller tjänarinna, ej heller till något som tillhör din nästa.”

De ökande våldtäkterna, där Sverige ligger på andra plats i världen, säger allt! Det finns tydligen många med ett omättat begär, vilket får tala för sig självt.
Konsensus av det här, är att vi borde hänga ut alla syndabockar som har röstat för detta samhälle och gjort vårt land totalt avkristnat samt ersatt den kristna tron med bedrägeri, våld och humbug!

Allt det som vår egen mor och far samt tillika våra förfäder i svunnen tid lagt ner enormt mycket tid på, att med svett och tårar fostra det svenska folket till civiliserade människor, är nu nästan utraderat. Tyvärr dog vårt civiliserade samhälle ut med massinvandringens import av undermåligt folk!

Vi kan inte längre lita på varandra och än mindre begära att vi ska ha tillit till våra folkvalda politiker, som har drivit vårt samhälle i brottslig riktning! Med dessa självutnämnda gudar, så kommer vi tyvärr allt närmare det anarkistiska Sverige.
Det sker dessutom dessvärre med svenska folkets hjälp!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.