128. HOTBILDEN ÖVER SVERIGE KAN STOPPAS I HÖSTENS VAL!


128. HOTBILDEN ÖVER SVERIGE KAN STOPPAS I HÖSTENS VAL!
av Arne Holmström, 2014-06-09.

En vän av ordning kan omöjligt acceptera 7-klöverns politik, vilken består av
medvetna illgärningar mot svenska folket. Tyvärr så krymper vännerna som påstår sig vara vänner av ordning. De lockas att ge upp tanken om lag och ordning. De ger upp helt och faller in i ledet för en mental förstörelse av allt som kan vara svenskt.

Sverigedemokraterna för en ojämn kamp för att rädda de svenska värdena! Dessa värden ersätts nu med 7-klöverns alltmer primitiva inslag, vilka är totalt främmande i ett civiliserat Sverige. Vi går alltså tillbaka mot ett medeltida Sverige i en rasande fart i takt med massinvandringen.

Höstens val handlar främst om patriotiska svenskar, som strävar efter ett civiliserat framtida Sverige, och 7-klöverns icke-politik vilka vill störta vårt land ner i avgrunden! Hur kan 7 folkvalda partier föra en politik som är till utlänningars fördel och som garanterar ett svenskt medeltida land?

Det vore kanske en överdrift att kalla 7-klöverns politiker för kommande lönnmördare? Vi kan dock inte vara helt säkra på, att de inte uppmanar till mord tids nog på obekväma svenskar? Detta kan i sin tur eskalera till massmord!
Nej, det finns ingenting längre som vi kan vara säkra på, när det gäller
7-klöverns samhällsomstörtande verksamhet! 7-klövern har redan nu erkänt sig att vara fascister genom sin förda politik. Steget över att bli ett direkt gangstersyndikat är inte långt borta, med just mord och elände.

Folk på gatan och för all del också på Internet, befarar att Sverige hamnar i ett inbördeskrig. Då har vi ju massmord på halsen och lönnmorden har inte någon relevans längre.
Det är inte upplyftande att redan nu höra folk som önskar sig ett inbördeskrig, om vi inte på parlamentarisk väg kan få rätsida på Sverige! Sverigedemokraternas mål är att få ordning och reda i Sverige, men det vänds till att detta parti ska införa en nazistisk tågordning! Hör själva hur välmenande svenskar blir beskyllda för de mest vidriga påståenden. Allt för att vissa egna landsmän har ställt sig på utlänningarnas sida. Tillsammans med dem tycks de vilja ockupera Sverige! Därför kan man inget annat än att uppfatta dessa landsmän som Quislingar!

Man kan ju även undra över om de förrädiska svenskarna är medvetna om att de kan bli avrättade en vacker dag för sitt förräderi, likt vad Quisling blev!
Självklart har de inte en tanke åt det hållet, så länge vi har en regim som slår blå dunster i befolkningen utan att ens redogöra för en positiv framtidsvision?

Hur som helst får vi en dramatisk förändring av vårt Sverige med tiden och med största sannolikhet återigen ett normaliserat land. Den dagen törs jag lova att varenda svensk är hatisk på varenda utlänning! Den konsekvensen lär det bli! Då först så kan vi tala om reell svensk rasism och inte som nu en uppdiktad sådan.
Skulden för det här kommande scenariot, ska läggas på alla politiker i 7-klövern och massmedia. Dessa två grupperingar av ondskans folk är på väg att göra Sverige till ett explosivt område, där var och en får försöka rädda sitt skinn!

Höstens val bestämmer hur vår framtid ska se ut. Ska vi medverka till ett inbördeskrig eller inte? Märk väl, att detta inbördeskrig har ingenting med Sverigedemokraterna politik att göra! Inbördeskriget kommer när svenska folket har vaknat till ordentligt, när de förstår att vi är på väg att hamna i utländskt ägo! Det fattas bara ca 25% av fler invandrare, så har vi förlorat vårt land!

Att få stopp på detta hot avgör vi svenska väljare i höstens val och du är kanske en utav dem?

Arne Holmström

3 thoughts on “128. HOTBILDEN ÖVER SVERIGE KAN STOPPAS I HÖSTENS VAL!

 1. Hej Arne!

  Allt du säger är kristallklart i denna krönika!
  Synd bara att inte hela befolkningen kan ta del av dessa ord.

  ALLA läsare här inne bör direkt skicka ut länken till denna krönika till ALLA kontakter på e-postkonton, Facebook, Twitter etc.

  Det är val snart och folk måste bli varse vad de röstar på! Detta är Sveriges ödesval!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.