18. PROFFSIDROTT KRÄVER KOSTTILLSKOTT


18. PROFFSIDROTT KRÄVER KOSTTILLSKOTT
av Jan Ivarson, 2013-07-05

Av TV-programmens reklam framgår att f.d. proffsidrottare tycks ha stort behov av kosttillskott. Allt fler gamla idrottare intygar att de stoppar i sig piller och kapslar för att känna sig i form. Kanske uppstår deras behov genom biverkningar från tidigare överansträngningar i livet.

Jag som aldrig ägnat mig åt idrott känner litet behov av hälsopiller. För mig räcker det att äta sund närodlad mat som jag med fördel köper av torghandlarna och i fräscha diskar i daglighandeln. Lite odlar jag själv på friland som förstärkts med säckjord. Denna köper jag i varuhus om fyra säckar för 100 kronor. De innehåller humanprocessat livsmedelsejekt, i dagligt tal kallat avloppsslam. Tror det är bra för växterna men också för människor i preventivt syfte, genom att det kan antas vara berikat med läkemedelsrester som håller sjukdomar på avstånd. Utmärkt exempel på kretsloppssamhällets sunda principer. På så sätt får man delvis gratis läkemedel utan att behöva uppehålla sig illegalt i landet.

Alla skall med, på ett eller annat sätt.

Hälsningar

Jan Ivarson

1 tanke på “18. PROFFSIDROTT KRÄVER KOSTTILLSKOTT

  1. 18. PROFFSIDROTT KRÄVER KOSTTILLSKOTT
    av Jan Ivarson, 2013-07-05

    Hahahaha… vilken underbar politisk sarkasm i den sista meningen, ”På så sätt får man delvis gratis läkemedel utan att behöva uppehålla sig illegalt i landet”.

    För de som inte förstod skämtet, så syftar det på den nya lag som trädde ikraft 1 juli 2013, som ger människor som olagligt vistas i Sverige, fri sjuk- och tandvård och medicin.

    PRICELESS Jan! Härlig slutknorr på den krönikan! 🙂

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.