714. INVANDRING BLEV UNDERSKOTT I 69 KOMMUNER


714. INVANDRING BLEV UNDERSKOTT I 69 KOMMUNER
av Jan Ivarson, 2019-06-02.

Underskott i 69 kommuner hittills.
Jag är glad att min kommun inte är med på listan.
Än så länge har flyktingkostnaderna kunnat gömmas undan i många kommuner och klaras av med nerdragningar. Äldrevården brukar få vidkännas nerdragningar.

Karlshamn i Blekinge ligger dåligt till med 100 miljoner back. Det säger inte jag eller Fria Tider utan SVT, utan att beskyllas för främlingsfientlighet.

Jag vill se LO-chefen förklara sitt uttalande i TV, om att invandringen skulle bli ett lyft för landet. En person i den position bör inte uttala uppenbara orimligheter. Om det sker bör media be om en förklaring. De talar i stället om högervridning och nationalism som är en följd av migrationspolitiken.

Kommuner gör vad de kan för att dölja asylpolitikens kostnader. De går inte att beräkna för de är invävda i andra kostnader, brukar de dra till med.
Det är sant, men inte omöjligt att ändra på om man vill. Samhället beter sig som om ett bilföretag inte skulle veta vad betydande kostnader är för aluminium, för att alla metaller köps in och redovisas sammantaget.

Migrationens utgifter undanhålls väljarna av politiska skäl!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/har-ar-blekinges-kommuner-som-gar-back?fbclid=IwAR1mFc4mk473BZMiOQfAODmKCMNH49PfoEI4TlGrLyBgaMRYigJeN2QbFd4

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 713. SÄPO, ÅKLAGARMYNDIGHETEN MED FLERA, ÄR EMOT SLOPAD STRAFFRABATT

Nästa krönika: 715. FÖRSVARSUPPGÖRELSE SOM SPRACK

1 tanke på “714. INVANDRING BLEV UNDERSKOTT I 69 KOMMUNER

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.