65. SOCIALISERING – FÖRDUMNING


65. SOCIALISERING – FÖRDUMNING
av Antisocialisten, 2013-12-30.

Det finns många orsaker till att Sverige ser ut som det gör i dag. Under 60-, 70-, 80-talen bedrevs en familjepolitik som kraftigt gynnade de sämst ställda som inte ens klarade av att sköta ett normalt arbete medan de med förmåga straffbeskattades med följd att de skaffade få eller inga barn. Socialfallen däremot skaffade många barn för att därigenom ytterligare förbättra sin ekonomi. Dessa avkommor blev minst lika odugliga som sina föräldrar eller sämre. Detta var systematisk degenerering och det kan vi nu se resultatet av. Detta kunde ske genom socialisering, annars hade dessa individer blivit på naturlig väg utslagna. Som om detta inte vore nog, importeras hundratusentals färdigdegenererade individer.

I början av sextiotalet när Palme tillträdde som skolminister började han att steg för steg ödelägga den svenska skolan och det lyckades han med fullständigt. Det finns ju ungdomar som går ut nionde klass som analfabeter och en stor del är knappt läs och skrivkunniga. Även läsförståelsen är det mycket illa beställt med. Ordning och disciplin är numera okända begrepp. Socialiseringen har också medfört att svenskarna blivit handlingsförlamade. I generationer har de fått lära sig att det alltid finns någon myndighet eller social person som tar hand om alla problem.

Ungdomsarbetslösheten är skyhög och det bottnar delvis i att de inte är kapabla till kvalificerade jobb. Företagen söker kvalificerad arbetskraft men det finns ingen att tillgå, med följd att företagen flyttar ut. Även den kvalificerade arbetskraften lämnar landet på grund av det höga skattetrycket. De flyttar till länder där förhållandena är gynnsammare.

Indoktrineringen börjar redan i dagis och fortsätter genom hela skoltiden och pågår kontinuerligt i press, radio och tv med enkelriktad information, vinkling, utelämnande av information och rena lögner.

Sanningen om kommunismen har noggrant gömts undan med följd att de flesta inte känner till den ohyggliga sanningen. Sverige har ända till in på nittiotalet världen över beskrivits som socialismens pärla och det är delvis sant. Men det varade bara en begränsad tid.

Efter andra världskriget när Europa låg i ruiner, hade Sverige sin industri intakt och sålde allt som kunde produceras och pengarna strömmade in och då tog socialiseringen fart och alla var nöjda och glada. Folkhemmet föddes.

Men företagen beskattades så hårt att det inte blev pengar över till produktutveckling och i mitten av sextiotalet när övriga Europa passerat Sverige, var det inte längre möjligt att sälja svenska föråldrade produkter. Följden blev att företag lades ner på löpande band och nu hade den stora utförsbacken börjat som blir allt brantare för vart år.

Sverige har lyckats med något som inget kommunistland hittills lyckats med. Att förvandla största delen av befolkningen till en viljelös fårskock. En normalbegåvad person kan se att nuvarande invandringspolitik bara kan leda till katastrof, vilket åttio procent av svenskarna inte förstått eftersom de inte längre har något förstånd. De bara upprepar envist som papegojor de inlärda ramsor de fått lära sig. Självständigt tänkande finns inte längre.

Antisocialisten

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.