201. KRÄVER SVENSK DEMOKRATI EN RÖST PÅ MOTSTÅNDAREN?


201. KRÄVER SVENSK DEMOKRATI EN RÖST PÅ MOTSTÅNDAREN?
av Jan Ivarson, 2014-12-06.

En tidning har haft en ledare som delas av stora delar av svensk press. Den gav Sverigedemokraterna skulden för regeringskrisen. Få tidningar, om ens någon, lägger skulden på de sju partier som inte vill tala med det åttonde. De sju partierna begär att landets tredje största parti skall stå i skamvrån men ändå rösta på de andras politik. Det är en variant av demokrati media talar för.

De som vill se en annorlunda migrationspolitik kallas rasister i Sverige. Våra nordiska grannar har annorlunda uppfattning. Under årets första tio månader beviljade länderna permanenta uppehållstillstånd som följer (Källa Prof. K-O Arnstberg):

Finland         978
Norge        4 100
Danmark   4 221
Sverige    29 861

Eftersom Sverige har ungefär dubbelt så stor befolkning som de andra länderna bör övriga länders siffror fördubblas för att jämföras.

Omräknade siffror visar att Sverige har beviljat ca 15 gånger fler PUT än Finland, 7,5 gånger fler än Norge och 3,7 gånger fler än Danmark, räknat per capita.

Vi har aldrig läst svenska ledare, om att våra grannländer driver rasistisk politik!
I Sverige förväntas att det enda parti som vill ha en mer nordisk politik, skall rösta på de andra partiernas förslag, för att inte orsaka regeringskris. Det kräver takt och ton, enligt en ledare.

Jan Ivarson

2 tankar på “201. KRÄVER SVENSK DEMOKRATI EN RÖST PÅ MOTSTÅNDAREN?

  1. Löfven sa nyligen att Norge som beräknas få ett asyltryck om 11 000 asylsökande under 2014 följer internationella konventioner, och att asyltrycket var relativt lågt jämfört med Sverige var okej. Löfvens slutsats framstod som att den norska regeringen har sin syn på invandring, och Socialdemokraterna/regeringen/de rödgröna/sjuklövern har sin. Men gäller det SD vars invandringspolitik är i princip regeringspolitik i våra grannländer, då är det nyfascism och ett parti som inte står upp för alla människors lika värde.

    Man tycker nästan synd om Löfven så dum som han är, men är man med i leken får man leken tåla. Som SD-sympatisör är det bara att tacka och ta emot att Socialdemokraterna inte lyckas få fram en kompetent partiledare med förmågor som samarbetsegenskaper och verklighetsuppfattning.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.