190. ORGANIA


190. ORGANIA
av Jan Ivarson, 2014-11-17.

Organia är ett företag med ägare i lågskatteländer. Bolaget bedriver verksamhet för att tillgodose behovet av organ och livsviktiga vävnader för läkemedelsindustrin och sjukvården. Vi hjälper människor i flera länder. Koncernen har sitt europakontor i Transsylvanien.
Organia stöder hälsovård i u-länder och samarbetar med olika religioners kyrkor.
________________________________________________________________________

Ökad livslängd och framsteg inom sjukvården har medfört ökat organbyte. Därför är efterfrågan på organ stor. I samarbeten med kända banker erbjuder vi goda möjligheter för de som vill ställa organ till förfogande för organbanken.

Vi erbjuder fler möjligheter som solidaritetsdonation och olika former av ersättningsdonation.

Vid solidaritetsdonation erbjuder du Organia rätten till dina vävnader efter din död. Organia tackar sina donatorer med ett diplom vid begravningsceremonin. Som solidaritetsdonator får du förtur till organ om du själv skulle behöva något.

Vid ersättningsdonation kan du välja mellan att sälja dina organ mot engångsersättning eller mot sjukvårdsersättning som varar under fem år. Taxan för ersättning tar hänsyn till ålder, kön och andra egenskaper hos donatorn som påverkar efterfrågan.
Överenskommen ersättning kan reduceras beroende på om organen är skadade av sjukdom eller genom felaktig kost som t. ex orsakat skrumplever.

Fundera medan du kan, om vad som skall ske med din kropp när du själv inte kan bestämma över den.
Låt inte dina kvarlevor förfaras, utan få glädje av dem medan du lever.
När du ställer organ till Organias förfogande hjälper du mänskligheten och bidrar till att minska illegal handel med organ.

Kontakta Organia redan idag.

Jan Ivarson

1 tanke på “190. ORGANIA

  1. Hej Jan!

    Denna krönika väcker en del intressanta frågor i mitt huvud.
    Hur går det om en muslim råkar behöva ett organ från person som mig, som varit livslång fläskätare?
    Om man ska tolka tusentals videoklipp världen över, verkar en viss typ av muslimer kanske inte vara så intresserade av olika organ, annat än äta dem råa eller låta sig fotograferas med dem i handen.
    Jag skulle nog själv ha svårt att tänka mig att få ett organ från en sådan vidrig typ.

    Ett annat svårhanterat scenario kan vara att en dag få en donation från någon av våra kända miljöpartisters delar av en hjärna!
    Vill man verkligen då riskera total härdsmälta i den kvarvarande friska delen av sin hjärna? Tveksamt, måste jag säga!

    Personligen är jag för organdonationer men tycker kanske att vissa etiska frågor bör gås igenom grundligare.
    Vem kontrollerar att donatorn inte tillhör en typ av ovan beskrivna personer och kan man garantera att inte organet tagits ut via Halalslakt?

    Så fort det kommer stora pengar in i bilden, så tycks många människors samveten bli väldigt rymliga. Även om mina frågor antingen kan betraktas som osmakliga eller humoristiska, så anser jag att de inte är helt oviktiga med tanke på de ekonomiska, politiska, mänskliga och kanske religiösa aspekterna.

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.