186. SAMARBETE MELLAN RELIGIONER OCH KÖN


186. SAMARBETE MELLAN RELIGIONER OCH KÖN
av Jan Ivarson, 2014-11-13.

Under flera år har Sverige tagit emot ensamkommande barn, nästan uteslutande pojkar med och utan skägg. I viss utsträckning delar vårt land fenomenet med några andra EU-länder som än så länge har goda sociala skyddsnät. De nya manliga medborgarna behöver kvinnliga partners som passar deras värderingar.

Kvinnors invandring är viktig för den demografiska balansen och är en förutsättning för att nya invånare skall kunna bidra till att lösa vårt lands annars minskande befolkning. Ungdomar med inhemska rötter har fullt upp med att utbilda sig för att få arbete med så hög lön, att de även kan försörja andra med sina skatter.

Migrationspolitiken uppvisar brist på kvinnliga migranter. Därför behövs statliga insatser för att räta upp den genusmässiga slagsidan. Här bör partier som FI, MP och V kunna medverka med goda lösningar i samarbete med imamer och andra representanter för nysvenskar. Den socialistiska rörelsen måste förstås vara med i laget med kloka kvinnor som Mona Sahlin och Andrea Pascalidou, den senare en tämligen nytänd stjärnan på himlen över det politiska vänsterlandskapet.

Vår nya regering bör snarast tillsätta en utredning. Den bör utforma en rekryteringskampanj för hur unga utländska kvinnor med rätta värderingar skall förmås flytta för att bilda familj i det som ännu kallas Sverige. Kampanjen kan lämpligen skötas av våra utländska ambassader och nyinrättade rekryteringskontor. Kostnaden bör kunna konteras som förtida anhöriginvandring.

Det är förvånande att kvinnobristen inte tidigare åtgärdats. Ansvaret vilar tungt på partier som driver frågor om kvinnors rättigheter och frigörelse. Det senare är en förklaring till att så lite hänt. Partier som driver kvinnofrågor har svårt förhålla sig till frigjord livsstil och omskurna kvinnor med täckande klädsel. Nysvenskar kan uppleva att de tvingas välja mellan täckt och otäckt.

Frigjorda kvinnor med västerländsk livsstil är antagligen inte vad unga män med utländska rötter efterfrågar. Därför är det bra att vårt land kommit så långt i utvecklingen att vi kan erbjuda alternativ med många områden som påminner om de kvinnorna lämnat.

Jan Ivarson

2 tankar på “186. SAMARBETE MELLAN RELIGIONER OCH KÖN

  1. Du är obetalbar, med din intelligenta fyndighet och denna krönika att driva med etablissemanget uppskattas, för de är inte värda ett uns av respekt!
    Jag bugar dessutom för din politiska kunskap som man inte får göra så ofta.
    Bra jobbat!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.