523. MAKARONIHÖVDINGEN


523. MAKARONIHÖVDINGEN
av Putte Gunn, 2017-01-17.

Nog är det minst sagt för djävligt att en makaronihövding som Löfven fått förtroendet att styra vårt land?
Han och hans gelikar som vräkt ur sig glåpord mot Jimmie Åkesson i debatt efter debatt, men nu är det ett annat ljud i skällan minsann.
I gårdagens debatt klev en efter en av falskhetens vänner upp i talarstolen och faktiskt, äntligen har de insett att ett tryggare Sverige måste byggas.
Det här har SD:s talespersoner sagt upprepade gånger under en längre tid, att svenska medborgare är rädda för övergrepp. Ja, allt ifrån rån till våldtäkter och mord, men surklövern har slagit dövörat till!

Egentligen borde dessa partiledare från höger till vänster inte äntrat talarstolen utan sitta på sina breda rövar och skämmas samt lyssna på vad Åkesson hade att komma med. Det Åkesson kom med idag blir surklöverns politik imorgon, var så säkra kära SD-vänner!

Det är bedrövligt att dessa partiledare som alltid går upp som en enad mobb i alla debatter mot SD, inte kan erkänna att de har gjort och haft fel! Det är otvivelaktigt så, att först kommer kloka förslag från SD som genast klubbas ned av mobben, för att efter en tid ta till sig allt som Åkesson och andra talespersoner för vårt parti har sagt. Tack och lov har syndarna vaknat för sent denna gång och vi äger frågan om att bygga ett tryggare Svedala! Det betyder att folk i allmänhet tror på vår politik!

Nåväl, jag vet inte hur jag skall tolka Ulf Kristofferson på TV4, när han ansåg att både Trump och Åkesson hade en otrolig förmåga att fånga upp folks rädsla. Jag tar det som ett stort beröm oavsett vad Ulf avsåg. Det är nämligen på det viset att både Trump och Åkesson lägger örat mot marken och lyssnar till vad folk har att säga.
Surklövern däremot sätter sig själva på höga piedestaler och anser att valmanskåren endast är röstboskap som skall hålla käften eller hålla med om alla stolleprov som de utarbetar.
Denna självgoda grupp tror i sin enfald att det är bara de som vet hur ett land skall skötas. Jo, jo vi har sett det och nu får vi betala priset för deras dårskaper!

Putte Gunn

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/522-sveriges-sista-chans/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/524-u-p-a-bolagsform-for-politiska-partier/

2 thoughts on “523. MAKARONIHÖVDINGEN

  1. SÅ SANT PUTTE, det en normal människa ser/tänker, idag, tar det år för de flesta politiker att inmundiga!

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.