85. STÖRSTA HOTET MOT SVERIGE ÄR HÖSTENS VAL!


85. STÖRSTA HOTET MOT SVERIGE ÄR HÖSTENS VAL!
av Arne Holmström, 2014-02-17.

Den största faran för Sverige är svenska folket själva! Dessa är uppdelade i två läger, utlänningar och svenskar med svenskt ursprung som röstar för Sveriges undergång och de som vill bevara demokratin och Sverige som en svensk nation.

Är svenskarna ett omoget och dumt folk som låter sig förföras av en förskräcklig lögnpropaganda, som man kan läsa sig till mellan raderna i svensk press?

Svenska folket köper inte längre, att det dekadenta land som Sverige nu har blivit, bara ska skyllas på invandrarna. Därmed finns det bara en faktor kvar som ligger bakom, vilken är att det måste bero på den politik som förs av landets styrande regim, eller hur?

Sverige har åtta riksdagspartier. Landets styrs av en högerallians bestående av Moderaterna (M), Folkpartiet (Fp), Centerpartiet (C), Kristdemokraterna (Kd).

Oppositionspartier på vänsterfalangen är Socialdemokraterna (S), Vänsterpartiet (V) och Miljöpartiet (Mp).

Mittenpartiet mellan dessa block är Sverigedemokraterna (Sd).

Svenskar kan skylla på varandra för att de inte protesterar mot den invandringspolitik som de själva har valt. Denna invandringspolitik som förs av sju riksdagspartier (den så kallade 7-klövern), vars politiker tydligt mer eller mindre tagit avstånd ifrån det svenska folket. Det är genom dessas invandringspolitik som vi också fått en massiv massinvandring av folk ifrån jordens alla hörn.

Invandrarna blir kallade för de nya svenskarna! Borde inte detta vara en stor varningssignal, att inte rösta på partier som tydligen vill utrota den svenska ursprungsbefolkningen?

Det finns även ett åttonde parti, Sverigedemokraterna, som är ensamma om att stå på svenska folkets sida. Dessa tycks vara på stark frammarsch och är till synes det enda vettiga alternativet att lägga sin röst på i höstens riksdagsval för det svenska folket.

Tyvärr är det bevisligen så att de övriga riksdagspartierna för en ruskig skräckpropaganda mot Sd, vilket gör att mången svensk tar avstånd ifrån det parti som kan få ordning och reda i Sverige. Detta är bara för bedrövligt!

Är svenska folket så lättpåverkade av en ren lögnpropaganda? Lögner som dessutom är lätta att avslöja, om man inte är svensk förstås?
Det framgår tydligt, när hederliga invandrare avslöjat propagandabluffen som 7-klövern ständigt för fram på de mest befängda sätt, där metodiken är att skylla Sd för att vara rasister. Eftersom invandrare aldrig har blivit ansatta av Sverigedemokraterna och råkat illa ut, snarare tvärtom, så är de beredda att lägga sin röst på Sd.
Paradoxen och propagandabluffen blir därmed uppenbar för alla som orkar lyfta blicken lite.

Självklart tycker nog de flesta svenskar att mångkulturen har urartad sig till att vara mer kriminell, än till någon glädje för svenska folkets framtid. Man kan fråga sig då, hur en majoritet av svenska ursprungsbefolkningen kan tillåta att deras egna folkvalda politiker degraderar sitt eget fosterland, vilket inte tillåts till exempel i Schweiz, där politikerna tar del av folkets önskningar?
I Schweiz håller man sitt land i en demokratisk anda!

Varför har inte svenska folket samma fordran, att demokratin ska hållas högt och närmast helig, istället för att de kanske de till och med fördömer den? Denna tolkning att fördöma de demokratiska värdena, är väl sann?

Stora delar av det svenska folket röstar ju uppenbarligen på politiska partier som står för en nedmonteringen av demokratin! De bidrar därmed således till Sveriges nedfärd mot avgrunden. För inte kan det väl bero på att svenskarna är dumma på något sätt?

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.