Honesty for you

The truths you have the right to know about! No conspiracies, just facts!

Honesty for you

64. VETENSKAPLIGA BEVIS FÖR  GLOBALT VIRUSBEDRÄGERI!


64. VETENSKAPLIGA BEVIS FÖR GLOBALT VIRUSBEDRÄGERI!
av Lars Agerstig, 2022-08-11.


Klicka på spelarpilen, så läser jag upp krönikan för dig!

Många av er har säkerligen reagerat och tyckt att jag måste vara en riktigt knäppgök, då jag sedan januari/februari 2020 påstått att det inte finns något Covidvirus eller någon pandemi.
Allt har varit medvetet skapat för att tjäna kolossala pengar och absolut INGET är sant i det du hört i media, om det så kallade SARS CoV-2-viruset som sägs ge sjukdomen Covid-19.

Fråga dig själv, varför tar man normalt ett vaccin?
Svar: Självklart för att slippa bli ”smittad” och för att slippa bli sjuk, eller hur?

Låt oss granska det självklara svaret utifrån hur verkligheten har utspelat sig.
Har de som tagit vaccinet blivit ”smittade”?
Svaret är tveklöst JA! Vaccinerade har blivit ”smittade”!
Har de som tagit vaccinet blivit sjuka?
Svaret här är lika tveklöst JA! Vaccinerade har blivit sjuka!

När det tidigt började uppdagas att även vaccinerade blev sjuka så kom nästa påstående, att – vaccinet är bra för det gör att folk inte blir lika allvarligt sjuka även om de får Covid-19.
Alla vet idag att detta inte var något annat än en ny idiotisk lögn!
Även de vaccinerade har blivit allvarligt sjuka och har även avlidit!
Att avlida ser i varje fall jag som ett allvarligt sjukdomsförlopp.
Vi vet alltså att allt detta är rent bedrägeri och listiga lögner, som manglats in i befolkningen via massmedial hjärntvätt!

Vari ligger det listiga, kanske du undrar?
Jo, det listiga ligger i psykologin att påverka människor att ta vaccinet. Det gör därefter att en kolossal majoritet som tagit vaccinet kommer att anse, att de fattat ett korrekt beslut.
Ytterst få kommer att medge, – ”shit pomfritt”, jag fattade fel beslut och nu kommer mitt felbeslut kanske innebära att jag dör!
Vem vill säga det till sig själv?

Allt detta får till följd att bedrägeriet blir ett självspelande piano där de vaccinerade själva kommer att förorda bedrägeriet, trots att de själva blivit allvarligt sjuka och att några vänner har avlidit.

Besvärande fakta
Vi vet idag att 99,997 % av alla som registrerats som Covid-19-fall i hela världen, har överlevt!
Det innebär samtidigt att 0,003 % har avlidit! Har dessa 0,003 % avlidit av Covid-19?
NEJ, det är totalt omöjligt! Det skulle i sådana fall innebära att ingen under denna tid längre har dött av våra vanligaste dödorsaker, hjärtattacker, stroke, diabetes eller blivit överkörda av bussen!
Med dessa faktauppgifter som grund måste vi nog ställa frågan, VAD ÄR DET DÅ VI VACCINERAR OSS EMOT?

Låt oss ändå bli djävulens advokater för ett ögonblick!
0,003 % bör vara ungefär jämförbart med alla de som världen över har halkat i duschrummet på den där hala duschtvålen, ramlat och slagit skallen i något hårt och tvärdött! Kanske kan det också innefatta de som halkat på den hala trottoaren på vintern?

Frågan som uppstår i min skalle blir därmed, – ska vi även vaccinera oss mot duschtvålar och vinterväder?
Nåväl, när det gäller vintervädret så kanske lilla Greta Thunberg kan fixa det med hennes tro på global uppvärmning, som istället har fått våra polarisar att växa!
Allt som sägs på TV och skrivs i tidningarna måste ju alltid vara sant och befolkningen lapar i sig denna information som hungriga hundvalpar runt en mjölkskål.
Alla tossigheter och bedrägerier går som bekant att sälja med medial hjärntvätt.
Inte ett enda ord behöver dock vara sant!

Finns virus?
För de som är helt hjärntvättade av dumburken i vardagsrummet, kan frågan förefalla knasig!
För oss andra som lärt oss att först ifrågasätta information innan vi köper diverse argument, så är frågan faktiskt inte lika lätt att besvara entydigt.
Jag ska dock försöka att reda ut begreppen här.
Virus i den ”smittsamma form” som våra virologer anser, finns tveklöst inte!
Detta har entydigt klarlagts i den Tyska Högsta Domstolen år 2017/18 där marinbiologen och virologen Stefan Lanka vann ett tvistemål om Mässlingviruset.
Detta har sedan ytterligare bevisats via vetenskapliga kontrollexperiment, bland annat år 2021.
Detta slår bort hela grunden för virologin. Stefan Lanka har valt att därefter inte längre vilja kalla sig själv för virolog, då virologin inte har någon vetenskaplig grund.

Betraktar vi istället virus som en partikel som vi ibland kan se i ett elektronmikroskop, så kan vi eventuellt kalla det virus under förutsättning att vi inte tillskriver begreppet ”virus” någon form av smittsamhet eller sjukdomsalstrande egenskaper.
Det förefaller mer sannolikt att det virologerna kallar virus, istället är en partikel skapad av cellen själv och är till för att rengöra cellen eller vårt blod när de giftiga föroreningarna blir för många och istället förgiftar och dödar våra bakterier, svampar och parasiter. Partikelns/virusets uppgift är alltså att rena oss från föroreningarna eller de gifter som förekommer i våra kroppar.
Ordet VIRUS betyder GIFT på latin!
Alla av oss har hundratusentals av dessa partiklar/virus i våra kroppar vars uppgift är att neutralisera dessa gifter för att säkerställa cellernas funktion.
För varje nytt gift som våra kroppar utsätts för (luftföroreningar, konserveringsmedel, mediciner, etc.), så skapar våra celler nya lösningsmedel/partiklar/virus eller vad man nu väljer att kalla dem.
Dr. Andrew Kaufman använder istället ordet ”Exosomer”, för att förklara den kroppsegna cellfunktionen. Denna cellfunktion kan man se i ett mikroskop där bakterier och parasiter käkar upp dessa gifter, när cellväggen brister, öppnar sig och släpper ut en del av dessa gifter.

Varför blir vi sjuka
Det är när gifterna dödar våra bakterier, svampar och parasiter som vi blir sjuka.
Våra celler kommer därmed omedelbart att försöka skapa nya lösningsmedel/virus, för att likvidera hotet mot cellernas naturliga funktion.
De dödsfall vi ser, är i allmänhet skapade av felaktig medicinering i samband med att patienten blir sjuk. Dessa mediciner stör möjligheten för våra celler att framställa dessa lösningsmedel och därmed hinner alltför många av våra celler att dö, vilket leder till att patienten dör av exempelvis Covid-19.
Jag vill här påpeka att det sista stycket här, till stor del är min tolkning av det som sker inuti våra kroppar. De flesta som ingående har studerat den så kallade ”Terrängteorin” lär nog dela mina åsikter.
Vill du lära dig mer om Terrängteorin, så rekommenderar jag varmt nedanstående extremt välgjorda och lättförståeliga video i länken nedan.
https://www.brighteon.com/28421f0d-0e91-4388-9a33-29a3754ca544

Detta gäller både vaccinerade och ovaccinerade
Jag har mödosamt och noggrant gått igenom allt om detta Covidbedrägeri i ett flertal videomöten, som du kan se på min webbsida Honesty4u under ”Videor”.
Det som upptar mina tankar under dagarna, är hur vi ska kunna stoppa detta globala bedrägeri?
Jag ser även nästa katastrof som ytterst få ens tycks ha tänkt på!
VILL DU HA EN BLODTRANSFUSION FRÅN EN PERSON SOM FÅTT IN GRAFENOXID I SITT BLOD?
Vi kan alla hamna i den situationen, att vi råkar ut för en allvarlig olycka eller måste genomgå en stor operation där en blodtransfusion kan bli nödvändig.
Finns det då en märkning på blodpåsarna huruvida blodgivaren var Covidvaccinerad eller inte? Knappast!
Det innebär sålunda att du nu som omplåstrad efter olyckan eller som nyopererad kanske nödgas riskera ditt liv igen, med tanke på att vissa batcher med Covidvacciner innehåller Grafenoxid. Även ansiktsmasker och PCR-tester innehåller Grafenoxid, så det som ser ut som en ”smitta” är i själva verket en förgiftning! Ingen blir smittad!
Lyssna på mina videomöten nedan i länken, så får du veta exakt vad Grafenoxid ställer till med för dina röda blodkroppar och varför du kan mista livet om du får in det i din kropp.

Läs nedan artikeln om Covidbedrägeriet noga och lyssna gärna på originalvideon av intervjun, som du hittar längst ner på artikelsidan.
Videon är enkel att förstå och översatt till engelska.

Efter att du tagit del av allt detta, så vet du vilka som bedriver knäppgökspropaganda!
Till Facebook kan jag bara ge rådet att inte lägga dit den vanliga bedrägeriskylten om Covidinformation!
Det blir liksom lite för patetiskt nu! 🙂

Dela denna krönika så ofta du orkar och kan om du gillar den!
Kommentera gärna krönikan i kommentarsfältet nedan. Det behövs inget medlemskap!
Du är alltid personligt ansvarig för din kommentar.

Du kan även betygsätta krönikan via vald gul stjärna högst upp i denna krönika.

Tycker du att min webbsida tillför något vettigt, så tar jag tacksamt emot både små och stora donationer för att täcka mina kostnader och för att utveckla Honesty4u ytterligare. Ett stort tack på förhand för ditt stöd!

/Lars Agerstig
E-post: honesty4u@hotmail.se

Vibernummer: 00639672049145
Skypeadress: lars.agge.agerstig
Swishnummer: 0046704388997 (Skriv ”Donation Honesty4u”)

Admin i Facebookgruppen, ”Sveriges folk kräver yttrandefrihet och demokrati”.

Mina videomöten hittar du här;
https://honesty4u.wordpress.com/videos/

Artikeln som bevisar Covidbedrägeriet hittar du här;
http://www.svaradoktorn.se/427029039/7050726/posting/ 

Videon om Terrängteorin hittar du här:
https://www.brighteon.com/28421f0d-0e91-4388-9a33-29a3754ca544

1 tanke på “64. VETENSKAPLIGA BEVIS FÖR  GLOBALT VIRUSBEDRÄGERI!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.