701. KONSEKVENSER AV FOLKÖKNING I SVERIGE


701. KONSEKVENSER AV FOLKÖKNING I SVERIGE
av Jan Ivarson, 2019-04-27.

Svenskar föder ungefär så många barn att befolkningen är konstant.
Av landets tio miljoner invånare är cirka två miljoner invandrare. Invandrare får fler barn. Om invandrare ökar med cirka tre procent per år, vad innebär det på sikt?

Matematiskt är det lätt att förutse utvecklingen. Den följer samma formel som ränta på ränta på ett en gång insatt kapital.

Så här växer 2 miljoner
Under 20 år = 3,61, under 40 år = 6,52 och under 60 år = 11.78 miljoner. På knappt en mansålder har invandrarna fördubblat befolkningen. Samtidigt kan man anta att ett antal välutbildade svenskar och företag flyttar ur landet. Högteknologiska företag flyttar av brist på kompetent personal och tilltagande oro.

Fördubblad befolkning skall dela på landets tillgångar.
Jordbruket som nu knappt svarar för halva livsmedelsförsörjningen, kommer klara av mindre än en fjärdedel. Resten får importeras och belastar landets bytesbalans. Den nya befolkningen har andra värderingar som ursvenskarna kommer att få anpassa sig till. Förändringen pågår sedan flera år.

Folkutbytet kommer gå snabbare än siffrorna visar, inte bara genom höga födelsetal, utan också genom fortsatt invandring. Hittills har alla riksdagspartier utom ett stått för den utvecklingen. Orsak är feministisk godhetsvurm och att partierna slåss om invandrarnas röster. Partierna bortser från konsekvenserna för svenskarna, som får skylla sig själva. De har haft möjlighet att rösta som de vill. Nu är det troligen för sent om de vill ha en radikal förändring.

Media, myndigheter och partier har infiltrerats av folk som vill ha stor invandring. Nationalekonom Hans Jensevik har tre videor på Youtube som förklarar vad vi har framför oss. De heter 1 Födelsetalen, 2 Mediadreven och 3 Infiltrationen.
Videorna beskriver invandrares höga nativitet, dreven i media mot dem som vill begränsa utvecklingen, respektive risken för maktövertagande med våld.

1 Födelsetalen: https://www.youtube.com/watch?v=051K_s71HEA
2 Mediadreven: https://www.youtube.com/watch?v=WUDS56B2vuo
3 Infiltrationen : https://www.youtube.com/watch?v=nXlK_y3AfmU

Liknande tankar börjar sysselsätta folk i våra grannländer. De funderar över den oroande utvecklingen och hur de skall skydda sig i framtiden mot ett skrämmande Sverige.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 700. TROR REGERINGEN PÅ KLIMATSCENARIOT?

Nästa krönika: 702. ELKOSTNADEN SKENAR I DEN HUMANITÄRA STORMAKTEN

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.