301. MOTSÄGELSERNAS LAND


301. MOTSÄGELSERNAS LAND
av Jan Ivarson, 2015-07-16.

Äldreboenden byggs nu om för att bli bostäder åt ensamkommande. Det är motsägelsefullt med tanke på att politiker påstått, att invandring behövs för att ersätta vår åldrande befolkning. Då borde landet ha behov av de åldringsboenden som finns.

Under året har debatten nyanserats något om invandringens lönsamhet. Man kan nu höra att invandring visserligen kostar initialt, men vinster utlovas på sikt. Ingen har emellertid förklarat hur länge vi skall vänta på vinsterna trots att invandringen varit hög i ett kvarts sekel.
Inte heller har vi fått veta inom vilka branscher vinsterna förväntas uppstå, så att vi kan anpassa utbildningen för kommande tillväxtområden.

Det är svårt förstå, vilka som förväntas skapa nya arbetsplatser för en snabbt ökande befolkning? Är det svenskar som med kreativitet skall skapa mängder av nya enkla jobb för lågutbildad arbetskraft eller kommer invandrare att skapa dem? Det är en tid sedan man hörde politiker tala om inflödet av duktiga entreprenörer.

Svenska ungdomar brukar uppmanas att studera för att klara avancerade jobb. Utbildningssystem och företagare bör kanske istället inrikta sig på att skapa enkla jobb för att motsvara migrationspolitikens behov i låglöneyrken och fackföreningarna bör även anpassa sig för det.
Om svenska ungdomar studerar för avancerade arbeten och invandrare i huvudsak hamnar i låglöneyrken, ökar segregationen. Det kontrasterar mot den politiska retoriken.

Kommuner som länge satsat på stor invandring som Malmö, Botkyrka och Södertälje har kraftigt ökat sina behov av ekonomiskt stöd från övriga landet. Det är allvarligt när stora städer med industrier behöver statsunderstöd för att överleva.

Vi behöver kloka politiker som kan förklara det väljarna upplever motsägelsefullt;
> varför äldreboenden avvecklas vid åldrande befolkning
> när kostnader blir vinster för invandrartäta orter
> vem som skapar de nya jobben
> hur skolan anpassas för högre utbildning, när regeringen satsar mest på skolor med dåliga resultat
> hur Sverige anpassas politiskt och socialt för nya låglöneyrken.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

4 tankar på “301. MOTSÄGELSERNAS LAND

  1. Det är detta som kallas för ”Allas Lika Värde”. Det betyder att man skall prioritera andra länders medborgare, framför sina egna. Pensionärer och åldringar skall leva i fattigdom och sova i sin avföring, medan parasiter och ISIS-krigare får gräddfiler och maximala bidragsbelopp.

    I slutändan handlar det om ett folkutbyte, av de etniska svenskarna. Detta är ett sätt att tränga undan svenskarna, genom denna diskriminering. Vi måste förstå att pengar och kultur inte har någon betydelse i slutändan, för när det folk som byggde landet är borta, så upphör landet att existera ändå. Sverige kan bara vara Sverige, så länge det finns svenskar och ett i-land kan bara byggas och upprätthållas, av en i-landsbefolkning

    Sverige behöver inte öppen svenskhet, folkutbyte och massinvandring. Sverige behöver mer etnisk homogenitet och etnopluralism

  2. Så sant så, och detta är bara början. Grattis ”svenne-banan” för att du är blind, döv, stum, eller är du så jävla hjärntvättad så du går på allt som Stalin-media skriver. allt som 7-klövern lurar i er. Grattis.

  3. Tack Jan Ivarson. En sak som jag också finner motsägelsefullt. Nu när kriminaliteten ökar så kraftigt varför dra in 700 polisbilar ?

    • Bra fråga Anne-Marie Gunilla!

      Mitt svar är att alla dessa vansinnigheter vi ser är planerade in i minsta detalj, för att bryta ner folks motstånd.
      Till slut blir vansinnigheterna så många, att folk inte orkar bry sig längre! Det ser vi prov på redan! Folk är ju idag helt håglösa!
      Det kommer ju dessutom nya vansinnigheter varje dag!

      Som vanligt när det gäller maktens mörkermän, så börjar man med att skapa totalt kaos och därefter hjälper man till att reda upp i det kaos man själva har skapat. Som vanligt handlar det alltid om pengar, enormt stora PENGAR!
      Minskad demokrati är det pris medborgarna sedan får betala för hjälpen.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.