499. KULTURUTBYTE MED RAKETFORSKARE


499. KULTURUTBYTE MED RAKETFORSKARE
av Pelle Storberg, 2016-10-04.

Sommaren är förbi och höstens färger sprakar i skog och mark. Frugan och jag har släppt ut korna, som njuter av de sista värmande solstrålarna innan vinterns långa installning.

Jag står med stövlarna djupt i den svenska jorden, lungorna fyllda med svensk luft och blickar ut över svenska kor som betar svenskt gräs i Sverige. De senaste fem åren har det blivit fult och ibland synonymt med att förlora jobb och framtid, om man säger svenskt, Sverige, och att man skulle vara stolt över att värna Sverige och det svenska.
Därför så jag skall säga det så mycket att jag får sår i gommen.

Sommaren är som sagt över och det har varit en underbar sommar med de bästa skördarna på mycket mycket länge, vilket har gjort att man som vanligt jobbat mer än vilat. Hösten kommer därmed att kännas rätt skön, då det nu finns mer tid över till vila och familjetid.

Men för mitt land Sverige, samt det svenska folket, har det inte varit någon vidare sommar. Jag undrar hur mycket galenskap och idioti kan ett land och folk utstå, innan det utbryter krig?

Är hat bara fel eller en naturlig följdverkan av händelser?
Följande text kommer att handla om mitt hat och äckelkänslor mot den del av svenska folket som säljer både sina egna och andras barns säkerhet och framtid. De säljer även de gamlas trygghet och omsorg, unga flickor och pojkars rätt till frihet och sin egen oskuld.
Visst känner jag hat för den moderna svenskens ryggradslöshet att få fickrunka till mångkultursdrömmen.
Nu jävlar räcker det på alla plan!

Våldtäkter, mord, bränder med mera, avlöser varandra och gång efter annan när det utreds, är brotten uteslutande gjorda av folk med invandrarbakgrund.
De senaste årens mode är att det är muslimer eller dessa stackars yrkeskriminella ”barn” på våra tågstationer och i tunnelbanor.
I de få fall det grips någon av dessa förövare, så lyser straffen med sin frånvaro så pass att våldtäktsmän och mördare till och med frias, trots DNA-bevis!
Allt på grund av den ena eller andra förbannade påhittade saken, tagen från en saga men bara så länge förövaren har invandrarbakgrund.
Alltså, ni hör ju själva hur det låter!

Vem bär skulden?
Om man som vuxen människa i Sverige anno 2016 inte kan inse eller ens erkänna, att det är FEL när invandrat slödder som kommer hit och får allt serverat, slipper straff när dom våldtar barn och kvinnor eller gör andra brott, så är det för mig det hemskaste jag varit med om i hela mitt liv.
Ni mångkultursvurmare som försvarar detta slödder och allt vad ni är med ramsor som ”svenska män våldtar också”, plus tusen andra klagosånger ni använder för att (dumma som ni är), försvara någon som vid första bästa tillfälle skulle stjäla er mobil, våldta er eller era barn, eller tja varför inte, till och med ert husdjur… ni borde skämmas era äckel!

Jag läste någonstans orden ”politiker och styrande myndigheter pissar på folket, medan media försöker intala folket att det regnar”.
Så är det faktiskt men det allra hemskaste är, att garanterat 55 % av det svenska folket tror att det regnar.

Fel som blev rätt!
Under den gångna sommaren har jag blivit kontaktad av en förre detta vän och kollega som jag arbetade ihop med under mina unga år när jag var naiv, blåögd och svalde hela den här invandringslögnen.
Denna person förkastade mig och jag skulle avrättas!
Jag var ett avskum den dagen jag fick upp mina ögon och ändrade inställning till alla dessa lögner och allt mygel med invandringen i vårt land.

Nu efter över 10 år som så kallat fiender, så kontaktar denne person mig för att be om ursäkt och säger att jag hade rätt!
Samme person har ett barn som ganska nyligen blivit våldtagen av samma slödder han har slagits för och hjälpt i över 20 års tid.
Dessa förövare slapp undan straff, trots hård bevisning.
Månader av juridiska strider, anmälningar etcetera slutade med att dyra advokater sa till honom rätt i ansiktet, att det är lika bra du lägger av! Det är ingen mening, för du kommer aldrig att få dem dömda trots bindande bevis.

Hur jävla illa är det gånget i ett land som slår sig för bröstet att dom är så jävla bra på vård, omsorg, skola och rättsväsende, när våldtäktsmän går fria trots bindande bevis? Allt på grund av att det är på modet att vurma för invandrat slödder, ”för man är väl inte rasist”?
Nej det har gått så långt nu att det är slut på fredliga demonstrationer, debatter med mera. Det är fan dags att börja ge svar med samma språk som det invandrade slöddret dragit med sig hit och det verkar vara det enda språk de förstår.

Rättigheter och skyldigheter?
Vad ger regeringen och andra styrande organ rätten att ta mina skattepengar utan min tillåtelse och lägga på något, som enligt lag inte får förekomma? Det är ett brott på alla plan!
Vad ger regeringen samt alla mångkultursvurmare rätten att offra mina barns oskuld,  säkerhet, trygghet och framtid, för något vi inte bett om eller för den delen vill ha här?
Vad ger regeringen rätten att ta lån i mitt namn, för att sponsra sin kolonilott invandringen, som jag sedan skall sitta och betala hög ränta på av mina skattepengar?
Dessa pengar skulle ha gått till vård, omsorg och skola för att bara nämna några saker. Pengar som skulle vara öronmärkta för mig och min familj!
Allt det ovan nämnda har regeringen och styrande organ ingen som helst rätt till, utan att först fråga mig och resten av folket.

Var är er ryggrad era lönnfeta könlösa fega hen-fjollor?
Svensken är en feg stackare som inte vågar nysa offentligt, för att någon kan bli kränkt. Han vågar inte heller fördöma brott gjorda av invandrare, på grund av rädslan för att bli kallad rasist!
Ni är en samling hycklande äckel som sätter mina barn i fara på så många plan, att det bör ha gått över gränsen för väpnad motaktion för länge sedan!
Jag kommer att ta vapen i hand för att försvara mina barn, mitt folk och det land jag kallar mitt.
Om det så krävs, skall jag inte bara strida mot slöddret som kommit hit, utan även mot den delen av mitt egna folk som blint vurmar för muslimska pedofiler och våldtäktsmän, så ja, då får det bli så.
Både utländska och inhemska hot skolades jag i att bekämpa en gång och nu om någon gång, är det dags att folk med den bakgrunden infriar det de en gång lärde sig för sitt folk och lands väl.

Förr och nu?
Förr i tiden hade våra kära politiker och chefer för styrande myndigheter rullats i tjära och fjädrar för sina handlanden, för att använda ett humoristiskt uttryck.
I de flesta fall som det ser ut idag, hade majoriteten av politiker och tjänstemän avrättats för svek mot landet och folket de skall tjäna.
Personligen finner jag det snart som en godtagbar lösning på dagens politiker- och tjänstemannaproblem.
Vår kära statsminister med bihang har med sina verk kvalificerat sig för en offentlig hängning för landsförräderi, med gamla tiders rättsskipning i tanken.

Jag betraktas som ett monster av tidigare ”vänner”, då jag gått från att vara en eldsjäl i startgroparna för ”ungdom mot rasism”, ”Frisam flykting”, ”Nya frisam”, till att idag förkasta allt vurmande för invandrat slödder och den svenska flyktingpolitiken.
Jag förkastar även utarmandet av landet och folket som regeringen och andra styrande organ gör sig skyldiga till, för att finansiera sin lilla hobbyverksamhet och ”kolonilottinvandringen”.

Så gråt mig en flod som det heter, för jag ligger inte sömnlös över att något mentalt förvirrat pack tycker att jag är ett monster/rasist/nazist som inte försvarar pedofili, våldtäkter och mord utfört av invandrat slödder.
Nej definitivt inte, snarare gör det min vilja starkare att skydda det jag anser skall skyddas med alla medel.
Däremot så får jag massor av uppmuntran från folk som är så kallade ”nysvenskar”, som kommit hit för att ta Sverige till sig som sitt nya hemland och som påpekar, att det som händer i Sverige idag, var det jag en gång flydde från! Det var så här det började i mitt land.

Är det fult att älska sitt land?
Jag önskar att mitt land samt landsmän och kvinnor var lika raka i ryggen som Polens. Har ni sett dessa människor och då menar jag verkligen, sett dem?
De har blivit trampade på i generationer av den ena stormakten efter den andra men har de låtit kuva sig eller blivit några veka fjollor till följd av detta?
NEJ! De går man ur huse för att hedra sin flagga och sitt land samt skydda dessa och varandra!
Där snackar vi folk med hedern i behåll!
Fy fan vad jag önskar att mitt folk hade 1/3 av den ryggraden.
Svensken idag är en vek, lönnfet, könlös fjolla.
Svensken både direkt och indirekt stödjer samt tillåter pedofili, mord och våldtäkter med en återkommande refräng malandes i bakgrunden, ”man är väl inte rasist”?
Det är fan så man vill kräkas!
Svensken har inte ens en dammtuss kvar av den storhet som vi fått i arv av våra förfäder. Den storheten har vi sålt ut för importerad antibiotikamat, ”muslimsk kärlek och tolerans” och ord som ”hen”.

Extremister eller muslimer?
Det gångna året har jag hört den ena sagan efter den andra, om att terrorister inte har med Islam att göra och att det är bara extremister som gör ditten och datten samt att majoriteten av muslimer inte stödjer dessa extremister.
Vilket fullkomligt skitsnack!!!
Om det nu är så, att majoriteten av muslimer inte på något sätt stödjer eller samtycker med dessa terrorister och dess hemska dåd, hur kommer det sig då att man aldrig, och då menar jag aldrig, hör en muslim förkasta en annan muslim för våldtäkter, pedofili, mord eller för den delen terrorbrott ?
Sug på den du Kerstin! Sanningen svider, eller hur?

Läste precis den av offret egenskrivna berättelsen om hur det var, att först bli våldtagen av marockanska yrkeskriminella ”barn” som frodas i vårat land och sen bli hånad och sviken av svensk polis och svenskt rättsväsende.
Jag mår fan illa in i själen, när jag ser sådant!
Nej mångkulturssvensken, du är en skam för det land du har under dina fötter!
Du är en skam för det dina förfäder slet och dog för att bygga!
Du är en skam för det raserade land du lämnar i arv till dina barn!

Vad måste göras åt detta?
Det är slut på demonstrationer, debatter och annat tandlöst joller. Det är dags att kasta förrädarna i stocken, slöddret över gränsen och ta tillbaka folkets heder samt landet som är vårt, med vapen om så behövs.

Häromdagen följde jag en glad liten ”svensk” flicka till skolan i den strålande höstsolen. Vid skolan finns en stor busshållplats, som är en knutpunkt där det byts bussar för att ta sig vidare in mot staden.
Just denna morgon stod där en grupp på sju stycken av mångkulturssvenskens utnämnda ”raketforskare” i 20 – 25 års-åldern, i mina ögon, men i multikultisvenskens, säkert bara 12 – 13 år.

När jag precis lämnat av den lilla glada ”svenska” flickan och vänder för att gå tillbaka, så både hör jag och ser en av dessa ”raketforskare” (som flytt från krig och elände) kalla en 13-årig flicka för hora och att hon skall knullas med mera samt att han gör juckrörelser mot henne, medan resten av dessa friska härliga kamelavkommor skrattar ljudligt.
Detta låter väl alldeles strålande, tycker du inte det mångkulturssvensken?

I alla fall, jag konfronterade dessa herrar på ett sätt som inte gick att missförstå, vilket följdes med att de spottade, kallade mig rasist och började röra sig mot bensinmacken.
Vid bensinmacken väl utanför skolområdets blickfång, konfronterade jag dessa herrar igen, efter det att de handlat cigg. Återigen kallades jag rasist, spottning, knulla din mamma etcetera.

Efter att ha förklarat för dem, att ser jag dem göra samma sak igen eller ens höja rösten till ett barn, så kommer jag och hälsar på dem.
Då gör en av dem ett utfall mot mig, vilket resulterade i att jag gjorde det som behövdes och utbytte lite kultur, tills detta friska härliga tillskott till vårt land somnade mellan pumparna.
Tumult uppstod och det var kamelavkommor gapandes och skrikandes överallt. Mackägaren som jag personligen känner, kom ut och frågade upprört vad som hänt?

Jag återger händelseförloppet vad som hänt utanför skolan, där mackägaren har sina egna barn, vilket medförde att även mackägaren ville utföra lite kulturutbyte med raketforskarna.

Nå mina kära svenskar, detta är bilden av Sverige idag!
Aldrig under alla mina levnadsår, vare sig som vuxen eller liten pöjk i småskolan, har jag sett eller hört någon, oavsett religion eller hudfärg, bete sig på det här viset mot ett barn.
Nej mina kära svenskar, dessa ovan nämnda raketforskare kan ni ta in i era egna hem men utsätter ni mina barn för detta, då är jag icke rädd för att få blod på mina händer.

Med dessa meningar ovan, tror jag ni förstår att det står klart för mig, att det är dags att sluta snacka och börja handla.
Era valblanketter är inget värda, era banderoller och demonstrationer har aldrig och kommer aldrig att göra någon nytta!
Det är den hemska sanningen och jag hoppas av hela mitt svenska hjärta att ni för helvete vaknar upp och inser detta nu och inte imorgon.

Jag tänker inte offra vare sig fru, barn eller mitt land för att ni skall få ränna runt med huvudet i arslet och titulera er som ”mångkulturs-hen”.
Allt medan våldtäkter och mord faller som ett ljummet augustiregn och slöddret skrattar hela vägen till banken, medan ni sitter i ring och falskt sjunger ”we shall overcome”.

Som avslutning vill jag ställa mig upp och ge en rungande applåd till dessa ”huliganer” som lagt klubbmärkena åt sidan och enats i att spöa skiten ur det marockanska våldtäktspacket och säga från botten av min själ, – slå grabbar slå, som om hela er firmas framtid hängde på det, för detta är ta mig fan det bästa ni gjort i hela era liv!
Ni gör det svensk polis och rättsväsende inte har kompetens till.

Se verkligheten som den är!
Samt till alla er där ute som tror att livet är rosa moln, fluffiga kaniner och polkagrisar vill jag bara säga, att världen är en kall och hård plats för oss människor som lever här.
Våldtäktsmän, mördare och annat slödder kommer inte sluta med det de gör, hur mycket ”kärlek”, ”kaffe”, ”armband”, ”debatter”, ”bidrag”, ”Iphones” eller ”körkort” det än bjuds på!
Ondska förstår bara en sak och det är att bli bemött med ondska.
Blir jag biten av en giftorm bekämpar man gift med gift för att jag skall klara mig och den liknelsen är så god som någon att vinkla mot vårt samhälle idag.
Packet skall bekämpas med det enda språk de förstår.

Som jag nämnt ovan är jag inte beredd att offra vare sig min fru eller mina barn och inte ens mitt land, för att ni skall få leva i någon dröm som ni alldeles försent gråtandes och ulkandes kommer att inse, ”o nej det funkade visst inte”.

Jag har fått nog och vet ni vad? Det har även de ”invandrare” som kommer hit för att ta Sverige till sig som sitt land! Ovan nämnda mackägare är ”invandrare” och en av dem.
Så vilka ni än är, terrorister, nazister, muslimer, hinduer, AFA-fjollor, politiker, Jehovas vittnen eller bara en förvirrad mångkulturs-hen, om ni utsätter det jag anser är värt att skydda för fara, exempelvis min familj samt mitt land, så kommer jag icke rädas blod på mina händer.

Pelle Storberg

(Bilden nedan visar exakt vad det är dags för!)

kulturutbyte

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/498-utomeuropeiska-invandrare-tar-over-sverige-bit-for-bit/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/500-tomma-rum-kostar/

5 tankar på “499. KULTURUTBYTE MED RAKETFORSKARE

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.