265. NORGE RÄDDAR SVENSK POLITIK!


265. NORGE RÄDDAR SVENSK POLITIK!
av Jan Ivarson, 2015-04-02.

Svenska regeringar kan tacka Norge för att ha underlättat svensk politik. ”Alla drar till Norge” är en ledare i Bohuslänningen, som visar hur Norge ger arbete åt svenska ungdomar. I Sverige är ungdomsarbetslösheten över 20 % och 35 000 unga har inte haft ett jobb på ett halvår eller mer, skrev Lars Kriss från Liberala Nyhetsbyrån.

Dessa fakta oaktat, tycker liberaler att det är rätt att öppna gränserna för inströmning av folk från världens minst utvecklade länder. Liberaler och andra i regering med kollektivansluten opposition, ger förtur åt invandrare för arbete och bostad. Då är det tur att vi har ett grannland som åtminstone kan lindra arbetslösheten och dessutom ge svenskutbildade sjuksköterskor goda löner och arbetsförhållanden.

(M)s partiledare vill införa programmering i första klass!
Hon vill inte vara sämre än (S) som försökte med mängdlära några år innan eleverna knappt kunde räkna.
Bättre vore att införa undervisning i geometri med axiom i gymnasiet, för att förbättra svenskarnas logiska tankeförmåga så de kan skilja på fakta och drömmar.

Kan nästa galenskap vara att locka till intresse för matematik, genom att i de första klasserna införa undervisning i matrishantering, analytisk geometri och regressionsanalys för studium av Migrationsverkets kostnadsutveckling och landets BNP per capita?

Jan Ivarson
politiskt obunden

1 tanke på “265. NORGE RÄDDAR SVENSK POLITIK!

  1. Hej Jan!

    Ett sylvasst och sant kåseri om svensk galenskap i ett nötskal.

    Din rad; ”Liberaler och andra i regering med kollektivansluten opposition,…”, är mästerligt formulerad.
    Den raden skrattade jag gott åt i allt elände!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.