567. EXPOS NAZISTER


567. EXPOS NAZISTER
av Cornelia Dahlberg, 2017-05-18.

Minns ni den lokala lilla motorklubben jag nämnt tidigare?
Efter upplösningen av Soldiers of Odin på orten så har några av nattvandrarna bildat motorklubben Balder Cruisers. De båda har några gemensamma nämnare, bland annat att vilja skydda kvinnor, som kanske blivit de största offren för det importerade våldet.

Det sticker så klart i ögonen på Expo, som är en flitigt citerad ”källa” i ljugarmedia och hos alla som arbetar för pågående rasering av våra f.d. fungerande och relativt fredliga samhällen.

Expo blundar som bekant ihärdigt för våldet och diskrimineringen mot muslimska flickor och kvinnor, men letar efter varje halmstrå gällande det fåtal aktiva nazister som finns i Sverige. Deras antal lär vara cirka 300 och jämför vi med det nyligen importerade våldet, så liknar dessa personer i det närmaste lamm.

Ordföranden i Balder Cruisers, Ingemar Zeijlon, deltog i 1 majdemonstrationen i Falun – för ”fel” grupp, Nordiska motståndsrörelsen.
Det räckte för att Expo skulle fotografera och hänga ut honom.
Att rikta ljuset på falska historiska fakta är enligt Expo lika förbjudet som det är i vissa av ljugarmedia hjärntvättade europeiska länder.
I Tyskland kan du få flera års fängelse, om du så bara försvarar någon som riktar ljuset på och ifrågasätter den för judar tydligen heliga siffran 6 miljoner – alla vet vad.
Att Röda Korset, när det begav sig, lär ha kommit fram till en helt annan siffra, nämligen dryga 200 000 döda judar, får absolut inte nämnas. Verboten! Förbjudet! Forbidden!

Nu har Ingemar Zeijlon varken nämnt jude eller 6 miljoner, men han deltog som sagt i NMR:s demonstration, varpå Expo skrev sin artikel.
Får man lov att skratta?
Hur länge ska vi underordna oss det fullständigt sinnessjuka, horribla faktum att det är förbjudet att göra historiska efterforskningar?
Förbjudet att ifrågasätta samt eventuellt korrigera 70 år gamla siffror och fakta?
Sitter vi kvar i inkvisitionens tid? Eller har vi redan infört Sharialagar?
När ska vi kräva, på riktigt, basal frihet och rättvisa som anstår ett upplyst samhälle?

Jag väljer i alla fall att skratta åt Expo och alla andra som försöker tysta oss – ni kommer aldrig att lyckas! Och när jag skrattat klart, så säger jag: MÅ NI BRINNA I HELVETET FÖR ALLA LÖGNER OCH ALL TERROR NI SPRIDIT!

Lite mer om bakgrunden till sådana som Expos häxjakt på dem som vill ha ”Makten åt folket”, kan du läsa här hos Reagans f.d. rådgivare Paul Craig Roberts, översatt av Martin Gustafsson: Hur informationen kontrolleras av Washington, Israel och troll, vilket leder till vår förödelse.

Lars Bern beskriver enkelt och klart orsaken till vår samhällsförödelse, den orsaken sådana som Expo får betalt för att arbeta för, nu senast här: Svenska korrumperade politiker säljer blint ut landet till hyperglobalister.

Cornelia Dahlberg
https://corneliadahlberg.wordpress.com/grasrotsrevolutionen/

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/566-sprid-ut-sa-syns-det-mindre/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/568-utspritt-kaos/

 

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.