660. BERGQVISTS BLUFFLISTA MED KÄNDISAR


660. BERGQVISTS BLUFFLISTA MED KÄNDISAR
av Kenny, 2018-09-09.

Det säger väldigt mycket om Kjell Bergqvist karaktär, när han förfalskar människors medverkan i ett upprop. Likaså att han anser sig stå över andra människor som är av en annan åsikt. Han tycks även vilja framstå som att vara för mer och ha mer kunskapsbaserade fakta kring nationalekonomi och de ekonomiska förutsättningarna för välfärdsstatens samt pensionssystemets bevarande.

Det krävs ingen större begåvning för att kunna förstå att öppna gränser och fungerande välfärdssystem är en helt omöjlig ekvation att gå ihop. De flesta som är positiva till mångfald är samtidigt väldigt negativa till andra som tycker annorlunda.

Kjell Bergqvist eller de som skrivit på hans upprop struntar uppenbarligen i den statistik och artiklar som redogör för vilka som är extremt överrepresenterade i den allra värsta typen av brott, vilket är lätt att ta del av ifall man på djupet bryr sig om de brottsoffer som finns i Sverige.

Utrikesföddas överrepresentation i sexualbrott är väl känd efter två BRÅ undersökningar, Brå 1996:2 och 2005:17. Antalet sexuella övergrepp mot unga kvinnor i åldern 16 år – 24 år har enligt BRÅ/NTU ökat med 100% mellan år 2012–2015.
För inte så länge sedan så publicerade två kvällstidningar statistik vilket vi andra har känt till i flera år, om vilka som är kraftigt överrepresenterade vid överfalls-och gruppvåldtäkter men det berör inte Kjell Bergqvist eller de som skrivit på hans upprop överhuvudtaget. De vill uppenbarligen att dessa våldtäkter skall eskalera.

Antalet gängmord har 10-dubblats på 25 år. Sverige är unikt som västeuropeiskt land när det gäller skjutningar och sprängningar och attacker mot samhällsfunktioner.

DN publicerade år 2013 en undersökning som visade, att vid 9 av 10 skjutningar och gängmord, så var det personer födda utanför Europa eller med minst en förälder som är född i någon av MENA-länderna som var förövare. Sådant berör inte Kjell Bergqvist eller de som skrivit på hans upprop.

I inget annat land så sker det så många skolbränder som i Sverige.
I inget land så sker det i förhållande till folkmängd lika många bilbränder som i Sverige. Det är totalt ointressant för Kjell Bergqvist eller för de som skrivit på hans upprop.

Sverige har en av Europas största andelar av åldringsbrott och det är kartlagt att en majoritet av dessa begås av människor med utrikesbakgrund.

I övriga Norden så förekommer det inte stenkastning mot ambulans och brandkår. Ytterligare en fråga som inte berör Kjell Bergqvist eller de som nu har skrivit på hans upprop.
Nu kommer det krav på att utrusta ambulanspersonal med skottsäkra västar och vårdpersonal med kamera! Orsaken till detta struntar dessa så kallade ”artister” totalt i. De kommer inte vakna till sans förrän deras anhöriga eller de själva drabbas om ens då.

Den enorma ökningen av övergrepp på konserter och badhus mest mot unga flickor väljer de att blunda inför. Det är ett skamligt och motbjudande beteende som de visar upp för dessa offer.

Det är ”märkligt” när ”vänsterorienterade” stödjer Reinfeldt och Company som helt öppet deklarerade att de ville överbelasta välfärdsstaten (genom en massinvandring). Detta för att avskaffa välfärdssystemen, för att kunna skapa fler jobb med minimilön.

”Allas lika värde” innebär, att om du är född i Sverige så finansierar du via skattsedeln att hamna sist i bostadskön, om du nu inte är en välbetald artist som kan köpa sig en bostadsrätt i ett rikemansreservat.

Vilket muslimskt land har en västeuropeisk syn på demokrati, jämlikhet och kvinnosyn? Varför kämpar många kvinnor för ett farligare samhälle för sig själva och sina barn och barnbarn?
Andelen kvinnor som känner sig otrygga i närmiljön har ökat till 31 procent.

Nästan 75 procent som har dömts till utvisning ur Sverige har släppts på fri fot efter avtjänat straff. Hur många fler grupp-, överfallsvåldtäkter och gängmord tål ni som tillhör den faktaresistenta grupp som deltagit i Kjell Bergqvists upprop?

Mångkultur är orsaken till ökningen av sociala problem, gängmord, gruppvåldtäkter, bränder och stenkastning. Utrikesfödda utgör 53 procent av de med långa fängelsestraff och 54 procent av de arbetslösa och de får 60 procent av de utbetalda socialbidragen

Sen år 2000 har var 4:e äldreboendeplats avskaffats. Hur många blev asylboenden?

När staten har abdikerat ifrån sitt samhällskontrakt att kunna skydda sina medborgare, då försvinner rätten att driva in skatt. När staten prioriterar människor ifrån andra sidan jordklotet där en majoritet inte flyr ifrån något krig istället för att prioritera sin inhemska befolkning, då har de bedragit sitt folk.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/659-berikning-genom-lotterivinst/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/661-hur-hanterar-samhallet-bortforda-barn/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.