461. SLAKTEN PÅ HOMOSEXUELLA


461. SLAKTEN PÅ HOMOSEXUELLA
av Cornelia Dahlberg, 2016-06-16.

Masskjutningen i Orlando, genomförd av muslimen Omar Mateen, för mina tankar till Jonas Gardells uttalande i Expressen för 5 dagar sedan angående islamiseringen av Sverige:

”– Jag vill ha en statligt finansierad imamutbildning, och statligt finansierade moskéer. Staten la ju sig i kristendomen i flera hundra år. Man måste ge islam lite möjlighet att ta igen försprånget. I mötet med vår sekulära värld kommer islam att förändras. En mellanmjölksislam är fullt möjlig, och inte bara möjlig, utan oundviklig.”

Min fråga blir, hur många offer kommer krävas även här medan tron på Mellanmjölksislam sprids av Bonniermedia? De som anser det vara naivt att fortsätta massimporten av människor som Omar Mateen till Sverige, får fortsatt ingen röst i Goebbelsmedia. Om de får en röst så är det för att smutskastas, för att finansdiktaturen ska kunna genomföra sin plan.

”I mötet med vår sekulära värld kommer islam att förändras.” Jonas verkar säker…

Om ägarförhållandena i denna Goebbelsmedia, av Martin Gustafsson, och hur den jobbar. Eftersom Jan Millds artikel även handlar om döden på Medelhavet, så länkar jag till artikeln med sunda förslag om ”Så kan vi stoppar döden på Medelhavet”.

Varför svenska folket fortsatt röstar på politikerna som inte vill stoppa döden på Medelhavet, vill jag avslutningsvis varmt rekommendera Lars Berns förklaring till den tragiska politiken.

Förresten, inte alla gillar Bilderberggruppens hemliga möte i Dresden till helgen.

Cornelia Dahlberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/460-at-en-god-lunch/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/462-brist-pa-skoterskor-har-sin-forklaring/

4 tankar på “461. SLAKTEN PÅ HOMOSEXUELLA

  1. Lars Agerstig. Bra att du tar upp detta. Jag tror att du ofta, som boende utanför Sverige,
    frågar dig om verkligen svenska tidningar, nyhets sändningar TV, handlar om det du läser, ser, i utländska tidningar, TV kanaler.

    • Tack för din undersökning Lars! Vi befinner oss på ett gungfly vad gäller medias rapportering. Vinklat, mörkat, direkta lögner, you name it, som att spela roulette…

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.