13. En liten krönika om Chefen!


13. En liten krönika om Chefen! 2013-08-03.
av Lars Agerstig.


Klicka på ljudspelarpilen och lyssna.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/12-dararnas-forsvarstal/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/14-almedalen-var-tids-lytescirkus/

5 tankar på “13. En liten krönika om Chefen!

  1. Bra! Det har jag förstått länge att dessa religösa böcker bara är sagor. Är inte med i Svenska kyrkan heller. Däremot har jag genom mitt jobb varit med otaliga dödsfall och har då varit med om oförklarliga händelser många gånger. Så min övertygelse är att det finns ett annat universum utanför oss, och att vi bara är här för att lära. Vet inte men något är det! Vi kan däremot inte påverka det mycket. Det är bestämt vad vi behöver lära. Något himmel och helvete finns inte.

  2. Du talar som en glad Världslig och det har du rätt att göra! Men du har en en stor tro på dig själv! grattis och lycka till,glöm inta att du också har ett ansvar om vad du säger ! Halleluja
    Du borde ju bli en gud tycker jag.!

    • Hej Markus!

      Självklart har alla ett ansvar och därför berättar jag inte sagor och kallar dem verklighet!
      Att Bibeln och boken om Stålmannen har ungefär samma status som sagoböcker, råder det knappast något tvivel om när man granskar fakta i de bägge böckerna.
      Stålmannen kunde flyga och Jesus kunde få en liten strömming att mätta extremt många hungriga munnar. Underbara sagor bägge två men de innehåller inte ens ett korn av sanning.

      Maria, Jesus mor, är sannolikt det första nerskrivna fallet där frun bedrar sin man med granngårdens vackra pojke.
      Om du idag får höra av din fru att hon är gravid men att det inte är du utan istället en osynlig man ovan molnen som skapat denna graviditet via så kallad jungfrulig befruktning, så är jag ganska bergis på att du har lite svårt att tro på den rövarhistorien!

      På den tiden gick det kanske med tanke på att de flesta inte hade en susning om hur en befruktning gick till, beroende på okunskap.
      Idag har vi förhoppningsvis bättre kunskap!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.