741. BEDRAGNA AV GODHET


741. BEDRAGNA AV GODHET
av Jan Ivarson, 2019-10-24.

Politiska partier tävlar i att visa godhet och fördomsfrihet, genom att nominera invandrare till politiken så snart de kan tala svenska. Invandrare i partier förväntas fungera som anslagstavla, för att attrahera nysvenskars röster och visa upp partiet som fördomsfritt och företrädare för godhet.

Det är förståeligt om några av de som tagit sig till Sverige, legalt eller illegalt efter resor genom många länder, känner för att hjälpa sina landsmän. Viljan att hjälpa människor att ta sig till Sverige, ökas om den medför skattefria inkomster.

Svenska politiker och väljare ser olika på människosmuggling.
De med politiskt korrekta hjärtan, ser smuggling som ett andningshål som hjälper utsatta att komma till Sverige och bidra till arbete främst i vår skattefinansierade migrationsindustri.
Verksamheten urholkar vår välfärd. Kostnaderna har blivit tydliga i flera kommuner. Dessa tvingas till kännbara nerdragningar av migrationspolitiken men det vill få politiker vidgå. Därför läggs kostnaden för flyktingar in i andra poster, för att försvåra redovisning.

En annan grupp är svenskar, som ser människosmuggling som bedrägeri.
De anser att den urholkar vårt välstånd och infiltrerar myndigheter och politiken.
De känner sig bedragna av illegal invandring, som de anser fyller på röstunderlaget för invandringsvänliga partier.
Alla svenskar blir förlorare. Vi blir fattigare med sämre pensioner och vård när fler oanställbara skall dela på välståndskakan.
Politiker som står för den ”politiskt korrekta” politiken omnämns aldrig i public service som extrema, vilket däremot nästintill alltid sker med de som kritiserar flyktingpolitiken.

Expressen skriver att en migrant som fått uppehållstillstånd 2014 och på kort tid blivit kommunpolitiker i Ljungby för (S), enligt egen utsago har smugglat människor till Sverige.
Expressen uppger att mannen hade en fast taxa för att ta hit folk, 20 000 kr för ett barn och 30 000 kr per vuxen.

Vad händer med människosmugglaren och de han fört in i landet?
En gissning är att politikern kanske flyttas undan offentligheten ett tag och återkommer senare.
De insmugglade eftersöks inte, utan erbjuds istället livstids försörjning.
Våra gamla får betala en stor del av kalaset med lägre rumstemperatur, kall mat och blir i vissa fall betjänade av personal som inte talar svenska.
Invandrare som inte lärt sig svenska har rätt till hemspråksundervisning och tolk. Hemspråksundervisning har blivit hemsk språkundervisning som är kostsam och motverkar integration.

När man beskriver hur det ligger till, tycker några att det är extremt. Verkligheten har blivit extrem och obehaglig för både den etablerade högern och vänstern sedan båda lägren öppnade landet för massinvandring.

https://www.expressen.se/nyheter/har-avslojas-s-politikern-som-manniskosmugglare/

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: 740. HUR SKATTEBETALDA ARBETEN SKAPAS

Nästa krönika: 742. MILJARDER I EFTERLEVANDEPENSIONER TILL ENSAMKOMMANDE

1 tanke på “741. BEDRAGNA AV GODHET

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.