494. SD – PARTIET SOM STARTADE NÄTHATET?


494. SD – PARTIET SOM STARTADE NÄTHATET?
av Putte Gunn, 2016-09-14.

Pajkastningen har redan börjat och först ut på plan är Aftonbladet, AB, som kommer att köra en hel bok av Gellert Tamas! Han skriver om det Svenska hatet, som är en fristående fortsättning på den klassiska bestsellern Lasermannen! Här vill jag lova att Sverigedemokraterna, SD, hängs ut ordentligt, utan skyddsnät av AB!

SD öppnade för hat
Enligt Gellert och AB var det SD som gjorde att hat började spridas på nätet. Visserligen körde några muslimer in i två byggnader den 11 september och det gjorde att SD kunde börja sprida hat på nätet! Enligt Gellert var det Kenth Ekeroths repliker och skrivelser som lade grunden till hatet i Sverige etablerats, inte att tvillingtornen rammades. Vilket jäkla snömos med förlov sagt!

Hatet mot muslimer
Jag tror ingen behöver tvivla på att hatet mot Islam och islamister uppstod då planen styrde kosan in i Twin-Towers och över 3000 människor dog. Jag tror inte för en sekund att det var Kenth Ekeroth som var flygledare och lotsade planen in i tvilling-tornen. Det här är en pajkastning av sällan skådat slag där AB framställer SD som ondskan själv.
Övriga partier är änglar som gladeligen tar efter vår politik och det visar med all önskvärd tydlighet, att SD är ett parti som står på fast mark, rotad i den svenska myllan!

Breivik
Naturligtvis lyckas Gellert även koppla Breiviks dåd till SD, med några kluriga rader som visserligen kan vara sanna men lika gärna osanna. Ingen vet vad som rörde sig i Breiviks hjärna den dagen!
Dock menar Gellert, att Breivik hade tagit starka intryck av SD:s politik och därför utförde han illdådet på Utöya!
Hur i hela fridens namn skall något parti kunna ta ansvar för vad enskilda personer utför i hatiskt tillstånd? Det är som att skylla på Jonas Sjöstedt för alla illgärningar som utförs av våldsvänstern och orsaken till dåden är hans politik! Sjöstedt har faktiskt en viss förståelse för dessa brott!

Pajkastning av kolossalformat!
Nåväl, hur skall SD förhålla sig till AB:s satsning på hatet där SD utmålas som näthatets grundare? Jag anser, att de genast måste försvara partiet mot detta enorma påhopp. Om denna pajkastning får fortsätta då är det inte långt kvar tills det finns inbakade stenar i den sura pajen.
SD är ett demokratiskt parti som borde bemötas som alla andra partier, men som dagligen hängs ut som rasister värre än KKK!
Det finns en fördel med denna förnedringskampanj och det är att desto mera de öser sitt hat över SD, desto flera väljare får vi! Jag undrar vad som kommer strax innan valet från våra hatiska belackare?

Putte Gunn

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är trevligt för krönikören med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/493-frivilliga-alderstester-meningslosa/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/495-metro-och-migrationen/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.