354. TV:S SKEVA NYHETSFÖRMEDLING


354. TV:S SKEVA NYHETSFÖRMEDLING
av Jan Ivarson, 2015-11-02.

I sedvanlig ordning har proffstyckare med vänsteråsikter getts plats i nyhetsförmedlingen hos TV4. Tittarna fick veta att det är SD:s fel att asylbostäder brinner.

Sannolikt är det så att de som sätter eld på byggnader för asylsökande i hög grad sympatiserar med SD, eftersom partiet vill se en mer restriktiv migrationspolitik. För den skull är det inte SD:s fel att några går för långt i frustration över den förda politiken. Tvärtom är det att vänta och är vad SD varnat för. Övergrepp kommer att begås på båda sidor när man inför nya värderingar i samhället. Företrädare för SD har vid flera tillfällen deklarerat sitt avståndstagande från odemokratiska medel.

Låt oss göra jämförelser med politisk inställning på andra brottsområden. Vilka partier bär skuld för skjutningar, stenkastningar och bilbränder? Vilka partier har fört landet till världstopp för våldtäkter?

Det ligger nära till hands att tro, att vardagsbrott och grövre våldsbrott begås av personer som sympatiserar med S och V. För den skull har TV-kanalerna aldrig rekryterat högerextremister för att förklara att våldsbrotten beror på vänsterpartiernas politik. Då klarar mediefolk av att skilja på orsak och verkan.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

4 tankar på “354. TV:S SKEVA NYHETSFÖRMEDLING

  1. Det har bl a framkommit att asylsökande tejpat för, eller satt en påse för brandvarnare i sina boenden för att kunna röka inomhus. Har ni hör om det i propagandamedia??? I petterssonsblogg.se finns redogörelse för den faktiska orsaken till en del av bränderna. Flera har startat inomhus och vem tror att sverigedemokrater ränner in i husen för att tutta på?

    Tvi för skattefinansierade media!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.