707. DET EXTREMA SVT


707. DET EXTREMA SVT
av Kenny, 2019-05-16.

SVT använder konstant epitetet högerextremt och främlingsfientligt i olika sammanhang men i princip aldrig ordet vänsterextremt och man gör det aldrig om Vänsterpartiet, som vill upphäva det privata ägandet av produktionsmedlen.

Vem lämnar frivilligt ifrån sig det man med blod, svett och tårar har byggt upp eller har ärvt från sina föräldrar? Det innebär att de som inte vill lämna ifrån sig det man äger de kommer att riskera att utsättas för våld och att man får se ens egendom tas ifrån en om Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet får sin vilja igenom.

Det var 518 544 personer som röstade på Vänsterpartiet under 2018 års riksdagsval. Det finns ingen annan så åsiktsextrem agendastyrd partipolitiskt grupp, som har så många sympatisörer som Vänsterpartiet har i Sverige, Socialdemokraterna undantaget.

Tänk dig det motsatta, att en grupp nazister i sitt partiprogram har som mål att beslagta andras rörelser och deras förmögenheter som man gjorde i Tyskland under 30-talet och hur SVT och annan media skulle ha det som huvudnyhet i veckor samt hur politiker skulle kräva insatser från polis och rättsväsendet och se det som förberedelse till stöld och ett nytt folkmord.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=u3GSSoHWucw&fbclid=IwAR1lf9E7vQOV0bPMmnt_7nWF58QdoQBjXhP6xdwFvxuYZRGLcKE7q1PVgSI

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 706. IDÉN OM FRIA GRÄNSER STÄNGER IN SVERIGE

Nästa krönika: 708. I VÄNTAN PÅ VADÅ?

 

1 tanke på “707. DET EXTREMA SVT

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.