327. SVERIGES SKULD


327. SVERIGES SKULD
av Cornelia Dahlberg, 2015-09-08.

Det bara fortsätter – svensk/amerikansk bankägd (och som om det inte räckte skattefinansierad) media arbetar panikartat på att få den känsliga, mindre tänkande svensken på sin sida. Det gäller att jobba snabbt – vindarna vänder och allt fler vaknar trots den massiva propagandan. Den planerade ökningen av massinvandringen – 500 000 nya bidrags- och bostadssökare de kommande 4 åren – börjar så sakta ifrågasättas av självaste ”humanitära” Svensson.

Vad jag inte begriper, är att jag fortsatt så sällan hör och läser om ifrågasättandet av ORSAKERNA till flyktingströmmarna – även i alternativmedia. Så länge de ansvariga för svensk vapenförsäljning till bland annat krigförande diktaturer blir rika på försäljningen, så borde det vara självklart att vi tar vårt ansvar och betalar tillbaka vår skuld – hur den nu någonsin kan betalas tillbaka?! Så länge vi röstar fram krigshetsarpolitiker och köper krigshetsarmedia i alla fall.

Så länge Sverige samarbetar med Nato och anfaller samt förstör fungerande länder långt härifrån, så borde det vara självklart att vi tar vårt ansvar och betalar tillbaka vår skuld – hur den nu någonsin kan betalas tillbaka?! Så länge vi röstar och köper krigshets i all fall. Vad tycker du?

För att kunna genomföra ovan beskrivna omänskliga övergrepp förvrider Bonniermedia skallen på Svensson och får fortfarande större delen av folket att tro att vi är en humanitär stormakt fast vi – världens största vapenförsäljare/capita – egentligen är en humanitär katastrof!

Jag begriper inte hur alla som vid det här laget sett våldet och övergreppen frodas på våra för inte länge sedan fredliga gator, kan tycka att det Sverige håller på med är humant? Vad är det för humant med att starta krig, döda, lemlästa, rasera samhällen långt härifrån för att sedan locka därav orsakade flyktingströmmarna över livsfarliga vatten till bidragsparadiset Sverige? Inte bidragsparadis för våra äldre, barn och unga, men för utvalda flyktingar.

Flertalet som tvingas leva sina liv i miserabla flyktingläger rapporteras det förhållandevis sällan om – däremot matas vi med bilder på dem som lyckats ta sig över hav och genom gränser på väg hit. Vi ska vilja få hit dem, men inte vilja hjälpa dem återuppbygga de bland andra av Sverige raserade samhällena, det ser ut att vara själva poängen.

Vi får till exempel aldrig se bilder på de av svenska vapen dödade, lemlästade och föräldralösa barnen efter 7-klöverns samtycke till krig mot Libyen tillsammans med Nato. Däremot matas vi just nu med bilder på en treårig pojke som blivit offer för vår politik – som innebär att hans enda chans blivit att följa sina föräldrar på flykt över livsfarliga vatten. Skäms Sverige!

Jag önskar att han levde med sina föräldrar i sitt vackra och varma hemland istället för att fly undan av Sveriges samarbetspartners skapade krig till kalla och förvirrade Sverige!

Det är ju så tragiskt och så bottenlöst sjukt! Hur kan en människa med fungerande hjärna och hjärtat intakt vilja spela med i det grymma spelet? Ändå spelar de flesta med, jag begriper det inte!? Det är ju anledningen till att jag skriver gång på gång, och läser här och där även i propagandamedia ibland, för bred information, men jag begriper ändå inte dessa människor som kallar sig humanister!? I mina ögon är de hjärncellsbefriade och inte minst hjärtlösa krigshetsare som nu arbetar för att skapa krig även i Sverige – och de håller på att lyckas dessutom!

Förbjud Sverige att delta i krig mot andra länder!

Stoppa all svensk vapenleverans – vad har det med humanism att göra, begreppet som våra politiker spyr ut varenda dag!?

Hjälp istället de länder som ber om hjälp, att bygga fredliga och civiliserade samhällen. De som inte ber om hjälp vill väl inte ha hjälp? Vår demokrati ska för allt i världen inte exporteras – den är ju genomfalsk!

Svensson är själv i behov av hjälp – omgående!

Cornelia Dahlberg

7 tankar på “327. SVERIGES SKULD

  1. Lars Agerstig och hans krönikörer! Tack för alla helt fantastiska texter. Jag rörs av era olika vinklar av vårt samhälle. Ni belyser de vinklar ni villa att vi skall se. Naturligtvis läser jag olika media och ser olika media, därefter försöker jag bilda mig en uppfattning. Ni krönikörer hjälper mig enormt. TACK!

    • Hej Maggan!

      Tack själv för att du läser texterna från mina fantastiska krönikörer här på Honesty4u!
      Som redaktör för sidan (eller vad jag nu är), så må du tro att jag är mallig över att dessa skickliga skribenter skriver för min webbsida.
      De är samtidigt orsaken till att Honesty4u idag har återkommande läsare från 105 länder i alla världsdelar.
      Många av dem är självklart svenskar men en del är även tvättäkta amerikanare, filippinare, kanadensare, norrmän, thailändare etcetera som gillar mina engelska (swengelska) texter.

      Botanisera gärna runt på alla ”knapparna” under det stora fotot. Du lär säkert hitta mycket godis.

      Välkommen åter!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Cornelia. Tack för detta inlägg. Det är av högsta klass.
    Jag hoppas att demonstrationen den 15 på Hötorget skakar om sjuklövern och V.

    Du skriver om de arma människorna i flyktingläger. Jag har upplevt
    många flyktingläger. Många jag träffar tror att flyktingläger är ett begränsat område, med kanske ett par tusen människor. Så är det inte.
    Det är enorma anläggningar. Ofta finns där folkgrupper som är dödsfienden. Massor av olika religioner. Osynliga gränser mellan grupperna. Våld förekommer ofta inkl. tortyr, mord, våldtäkter.
    En uppgivenhet som är skrämmande hos flertalet flyktingar.
    Det fruktansvärda är att hundratals miljoner människor är drabbade.

    Jag läste DN idag. Om vem som stödjer vem i Syrien. Det är en specifikation som är skrämmande. Ryssland stödjer sittande president, levererar modernaste vapen. USA vill inte sända in trupp. De döljer det med att bomba IS = Även civilbefolkningen drabbas. FN vacklar omkring
    utan minsta fungerande lösning. Merkel och Löfvens sammanträffande blir säkert som vanligt lite skrammel med skallran och sedan gäsp !

    Det som skrämmer mig mest: Är att det inte finns en logisk plan för alla
    dessa flyktingar. Det måste till en fungerande flyktingpolitik i hela världen.
    Målet måste på sikt vara att dessa flyktingar kan återvända hem:
    Men istället har de stridande genom artilleri och bomber, vänt varje sten i Syrien och andra krigsområden.

    Frågan är om världen. ( De 12% rikaste personerna plus företag, finansföretag med flera, vill ha fred i världen ?)
    Är tyst för att antalet människor på vår jord reduceras på grund av krig / svält. Är det så ! Då slåss vi mot det omöjliga !

    Lycka till med demonstrationen. Att den inspirerar svenska folket att slå
    näven i bordet, = NU FÅR DET VARA SLUT PÅ DEN SJUKA POLITIK
    SOM LÖFVEN & CO BEDRIVER.

    Arne Löfström

  3. Jag har sagt ett par gånger, att jag har haft turen att få några av Sveriges skickligaste krönikörer att skriva här på Honesty4u. Denna krönika får mig att återupprepa detta!
    En fantastiskt välskriven och tänkvärd krönika med mycket intressanta länkar, som ger en mycket bra helhetsbild över de problem krönikören belyser.
    Tack Cornelia!
    Härligt att ha dig ombord!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.