694. ALLT TILL HÖGER OM (S) HAR BLIVIT EXTREMT


694. ALLT TILL HÖGER OM (S) HAR BLIVIT EXTREMT
av Jan Ivarson, 2019-04-02.

Sverige har länge levt under vänsterliberala media som inpräntat vänsteråsikter i befolkningen.
Det sker ibland genom artiklar där budskapet är klart. Det är i sin ordning så länge andra åsikter får komma till tals, med det har gått trögt.
Värre är den dagliga småskaliga indoktrineringen, som att kalla åsikter till höger om socialdemokratin för extremistiska.
Vänsteråsikter framställs av statsmedia och pressen som svenskars rättesnöre. Det är så ingrott att de flesta journalister tar det för givet.

Härom dagen fick prästen Helle Klein stort utrymme i TV.
Hon berättade att hon har livvakt för att skydda henne för angrepp som hon befarar för sina åsikters skull. Det är beklagligt och Klein bör fundera på varför det blivit så.

Klein förfasade sig över att hon kommit till insikt om att den livvakt hon tilldelats, har gjort sig känd för högeråsikter på nätet. Hon gav inga exempel så lyssnarna kunde bedöma om de var oacceptabla eller inte.
Klein menade att anställda i säkerhetsbranschen i hög utsträckning har högeråsikter och att det är så allvarligt att regeringen måste ingripa.
Klein har förmodligen rätt i att folk inom vaktbolag och polisen till stor del har högeråsikter. På en fråga om hur Klein upplevt vakten svarade hon att han varit tystlåten och skött sitt uppdrag utan att hon hade något att klaga på.

Kleins vakt är exempel på personer som inte låter sin politiska hemvist påverka arbetet. Han klarar av att uppträda professionellt. Därför undrar jag vad Klein vill att regeringen skall göra.

– Skall den besluta om uppdragsförbud för personer som sympatiserar med visst riksdagsparti, som bland annat fackföreningar gör?

– Hur skall regeringen hantera statsmedia och pressbolag med anställda som är överrepresenterade med vänsteråsikter?

En regering bör lämpligen börja att städa i de egna leden, innan den ger sig på privata företag.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/dina-kronikor/693-forberedelser-infor-undergangen/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/dina-kronikor/695-den-mangkulturella-marschen-in-i-valfardshaveriet/

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.